Öncelikle sorunuza cevap vereyim: eşinize hemen söyleyin çünkü eşim bir şey bilip bana söylemese çok kızardım. Sizden etrafta kimse yokken duyması en iyisi.
Onun dışında burada “sen niye kıskanmıyorsun” diyenlere bakmayın, çok da mantıklı bir tavır. Hatta ben eşimin bu kadar olay çıkarmasına kızardım.
Anne baba kimi seçerse seçsin çocuklarını silemez ve silmemeli. Belki çok iyi geçiniyorlar, neden 10 yıl önceki ilişki için vazgeçsinler. Eşinizle bir alakaları olsaydı, ayrılmazlardı zaten. Yok asla görüştürmem bilmem ne tavırları bana komik geliyor. Demek ki sevgilisi/eşi eski sevgilisini görse hemen aralarında bir şey olacak sanıyor insanlar.
Eşinizle kadının ve kaynınızın ilişki süreleri ne kadar? Yani şu durum eşinizin yerinde olsam beni çok kızdırır: uzun süreli, ciddi bir ilişkileri olur, kız eşinizin sevgilisi olarak eve girer çıkar, kaynınızla da vakit geçirirse o durum çok ters.
Kaynınız kadını nereden tanıyor? Eşin dolayısıyla mı tanışmışlar?
Bütün bu durumlarda da bence eşinize ailelerin çocuklardan asla vazgeçmemesi gerektiğini söyleyin. Benim iki çocuğum olsa, ne olursa olsun, ikisinden de vazgeçmem.