• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinize eşinize ilişkinize güvenmenizi anlarım da karşınızdaki insanlara nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz? Banane kendi ayıpları demeyin hiç siz nasıl bir durumun içine düştüğünüzün farkına varamadınız bence.
Karşkmdakilere güveniyorum demiyorum ki, görüşmeyiz olur biter ne diye kendimi o saçmalığın içine atayım da stres yaşayayım.. Tek sıkıntım ailenin iki evladı arasında kalmasıydı, eşim onay verse onlar da onaylayacaktı. Bende yollarından çekilelim herkes kendi yoluna baksın demiştim eşime. Düğüne gidelim göbek atalım, evimize çağıralım kutlama yapalım demiyorum :)

Nasıl bir kızmış bu böyle.Aileyi birbirine katmış.Başka kimse kalmamış gibi biri olmamış, diğerine takmış kancayı.Elti adayını tehlikeli buldum ben.
Sizde bu kadar arabulucu yerine konmayın bana kalırsa. Siz ve eşinizin arasının açılması veya huzursuzluk yaşamanızda kimsenin umuru değil demekki.
Eşinizin tasvip etmediğini bile bile birde haber ver diyor kayınvalide.Eşinizin eski sevgilisini burnunuzun dibinde görmek, sizede huzursuzluk verir.
Eşinizin tavrını yerinde gördüm. Bence sizde onu desteklemelisiniz.
Son olarak, karşı tarafta herkesin bu konu hakkındaki fikrini bile bile devam ediyorsa, zaten yapacak birşey yok. Ne halleri varsa görsünler.
Tam olarak “herkes ne hali varsa görsün” diyorum bende. Ama annesinin ah etmesi falan, eşimin üzülecek olması üzüyor beni. Kayın ve ex kişisi umrumda değil

Öncelikle sorunuza cevap vereyim: eşinize hemen söyleyin çünkü eşim bir şey bilip bana söylemese çok kızardım. Sizden etrafta kimse yokken duyması en iyisi.

Onun dışında burada “sen niye kıskanmıyorsun” diyenlere bakmayın, çok da mantıklı bir tavır. Hatta ben eşimin bu kadar olay çıkarmasına kızardım.

Anne baba kimi seçerse seçsin çocuklarını silemez ve silmemeli. Belki çok iyi geçiniyorlar, neden 10 yıl önceki ilişki için vazgeçsinler. Eşinizle bir alakaları olsaydı, ayrılmazlardı zaten. Yok asla görüştürmem bilmem ne tavırları bana komik geliyor. Demek ki sevgilisi/eşi eski sevgilisini görse hemen aralarında bir şey olacak sanıyor insanlar.

Eşinizle kadının ve kaynınızın ilişki süreleri ne kadar? Yani şu durum eşinizin yerinde olsam beni çok kızdırır: uzun süreli, ciddi bir ilişkileri olur, kız eşinizin sevgilisi olarak eve girer çıkar, kaynınızla da vakit geçirirse o durum çok ters.

Kaynınız kadını nereden tanıyor? Eşin dolayısıyla mı tanışmışlar?

Bütün bu durumlarda da bence eşinize ailelerin çocuklardan asla vazgeçmemesi gerektiğini söyleyin. Benim iki çocuğum olsa, ne olursa olsun, ikisinden de vazgeçmem.

Burada sakin yazıyor olması içinin çok rahat olması anlamına gelmez. Ayrıca ailesi bile vazgeçirememişken konu sahibinin engel olması zor. Durum normal değil, hafızadan silinmesi de zor. Ne diyelim Allah kolaylık versin. Bu elti hanım kaç yaşında, eşiniz kaynınız kaç yaşında merak ettim
Elti olacak kişi 27-28 yaşlarında. Eşim 25, kaynım 23

Öncelikle sorunuza cevap vereyim: eşinize hemen söyleyin çünkü eşim bir şey bilip bana söylemese çok kızardım. Sizden etrafta kimse yokken duyması en iyisi.

Onun dışında burada “sen niye kıskanmıyorsun” diyenlere bakmayın, çok da mantıklı bir tavır. Hatta ben eşimin bu kadar olay çıkarmasına kızardım.

Anne baba kimi seçerse seçsin çocuklarını silemez ve silmemeli. Belki çok iyi geçiniyorlar, neden 10 yıl önceki ilişki için vazgeçsinler. Eşinizle bir alakaları olsaydı, ayrılmazlardı zaten. Yok asla görüştürmem bilmem ne tavırları bana komik geliyor. Demek ki sevgilisi/eşi eski sevgilisini görse hemen aralarında bir şey olacak sanıyor insanlar.

Eşinizle kadının ve kaynınızın ilişki süreleri ne kadar? Yani şu durum eşinizin yerinde olsam beni çok kızdırır: uzun süreli, ciddi bir ilişkileri olur, kız eşinizin sevgilisi olarak eve girer çıkar, kaynınızla da vakit geçirirse o durum çok ters.

Kaynınız kadını nereden tanıyor? Eşin dolayısıyla mı tanışmışlar?

Bütün bu durumlarda da bence eşinize ailelerin çocuklardan asla vazgeçmemesi gerektiğini söyleyin. Benim iki çocuğum olsa, ne olursa olsun, ikisinden de vazgeçmem.
Bende bir anne olarak konuya kv kp gözünden bakıp, böyle tepki veriyorum işte. Çocuklarımın arasında kalmak istemem, kalsam seçim yapamam.. Eşimle kız arasında 1 hafta kadar bir ilişki olmuş, 10 yıl önce. Kaynımla kız arasında 7-8 yıllık var ilişki. Aralarda uzun ayrlkları oldu aileler istemediği için

Tamam ama ailesinin isteği size ters gelmeli. Eşinizden çok sizin sesiniz çıkmalıydı. 5 dkda değişir işler. Güveniyorumlar hezeyanlara dönüşür 5 dkda. Eşiniz mesafeli olmaya çalışıyor herşeye rağmen.Eşiniz hariç aklı başında bir tane insan yok ailede. Siz de çanak tutuyorsunuz onlara farkında mısınız?
Kavınvalide de ayrı bir vaka. İnsan gelininden ister mi böyle bir şey? Tam tersi olsa oğlunu arayıp gelinini ikna etmesini istese anlarım. Cidden ailede mantıklı davranan tek kişi konu sahibinin eşi.

Nasıl insanlar var şaşırıyorum ya. Abisinin eski sevgilisiyle mi evlenecek sanki dünyada kadın kalmamış gibi. Nasıl abisinin yüzüne bakacak. Kadının şeyi altından mı niye bu kadar tutturmuş. Aşk mı diyor buna. Kusura bakmasında hayatta aşktan daha değerli kavramlar da var.

Düşünüyorum yani benim kız kardeşim benim eski sevgilimle evlenmeye kalkacak adam kalmamış gibi. Ya bazen kardeşim olmadığına şükrediyorum. Allah akrabanın da hayırlısını versin.

Nasıl insanlar var şaşırıyorum ya. Abisinin eski sevgilisiyle mi evlenecek sanki dünyada kadın kalmamış gibi. Nasıl abisinin yüzüne bakacak. Kadının şeyi altından mı niye bu kadar tutturmuş. Aşk mı diyor buna. Kusura bakmasında hayatta aşktan daha değerli kavramlar da var.

Düşünüyorum yani benim kız kardeşim benim eski sevgilimle evlenmeye kalkacak adam kalmamış gibi. Ya bazen kardeşim olmadığına şükrediyorum. Allah akrabanın da hayırlısını versin.
Kaynım psiklojik destek alıp ilaçlar bile kullandı bu ilişki yüzünden, hatta aşk değil saplantı olduğu söylendi. Ama sonuç olarak evleniyorlar..

İlk mesaja yaşları ve ilişki süresini ekleyin bence. Olay bambaşka bir şey çıktı benim için en azından.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back