• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdiki yaşlar net, ama ilişki zaman

10 yıl öncesi diye belirttim aslında sürekli
10 yılı okudum doğru da yaşları bilmiyoruz ki. Belki 2 yıl görüştüler sizden önce. Bir de biriyle 25 yaşında sevgili olmakla 15 yaşında sevgili olmak çok farklı.

Bence eşiniz takıntı yapmış hatta. Bana çok garip geldi, böyle anne babasını falan silmesi.

Yani kayninla bu eltin olacak kiz 10 yildir sevgili mi? Cunku esinle 10 yil once ayrilmislar bir kac ay sonra da kaynin gorusmeye baslamis.
10 yıldır sevgili değiller, ama baya uzun zamandır birlikteler. Kaynımlar görüşmeye başladılar ama ne zaman ilişkiye dönüştü tam zamanını bilmiyorum. Bide kızın eşimin peşinden koşturduğu dönem vardı, o yüzden olaylar çok karışık ve baya sarpa sardı şuan :D herkes farklı bişeyler anlıyor neresinden açıklayacağımı şaşırdım

İyi de aileye sokup sokmamak bana düşen bir durum değil? Ben sadece kendi ailemi, yani eşimi çocuklarımı görüştürmeme hakkına sahibim. Kalkıp da kv kp e evlendiremezsiniz, kaynıma da evlenemezsin diyemem
İster istemez görüşülecek bir şekilde bence , ölüm kalım var. Eğer yok görüştürmem ben başarırım diyorsan zaten sorun yok.

İster istemez görüşülecek bir şekilde bence , ölüm kalım var. Eğer yok görüştürmem ben başarırım diyorsan zaten sorun yok.

Ölüm kalımda 15 yaşındaki 1 haftalık görüştüğü kız aklına mı gelecek acaba adamın. Çok garip yani. Ben gerçekten bu neden konu ediliyor onu bile anlamadım.

Kadın da büyük diyince 40 yaşında sandım. 17 yaşındayken 15 yaşındaki çocukla 1 hafta görüştü diye kızın başına gelenlere bak.

Kendimi üstüm gördüğüm görüşüne kendinizi inandırmışsınız sanırım ama öyle bir şey iddia etmedim ben. Kendime, eşime, ilişkimize güveniyorum.. İlerde olurda dediğiniz gibi özgüvensizliklere düşersem ay eltim kocama baktı konusu açarsam, ilk siz gelin nolur :)
Kendinizi üstün gördüğünüz konusunu ben yazmadım, yazılana hitaben cevap verdim, zaten özgüvendren bahsederek onayladınız. Bi nevi bundan bahsetmiştik. Öyle bi konu açarsanız söz ben demiştim diycem 😘

Kardeşi sikinti etmiyorken eşin niye bu kadar abartiyor anlamadim. Eşinin eski sevgilisi diye eşinden izin almak zorunda degil kimse.

Bana uygun bir ilişki tarzi degil ama yapana da gidip yapamazsin demezdim nebileyim. Gorusmuyorsa da gorusmesin madem eski sevgilisi ve kardesini yanyana gormek dokunuyorsa eşine...
Eşinin eski sevgilisiyle kardeşi mi evlenecek yanlış mı anladım 😨

İyi de aileye sokup sokmamak bana düşen bir durum değil? Ben sadece kendi ailemi, yani eşimi çocuklarımı görüştürmeme hakkına sahibim. Kalkıp da kv kp e evlendiremezsiniz, kaynıma da evlenemezsin diyemem
E tamam da siz ne istiyorsunuz adam anne babasıyla görüşmüyormuş. Siz görüştürme peşindesiniz. Ben bunu kabul eden kardeşle zaten görüştürmek istemem, yani en azından aile olarak gidip gelmem. Siz şimdi bu çabadasınız, yarın eşim sürekli eltimlere gitmek istiyor diye şikayet edersiniz ki bu da normal. Aile olarak zaten birbirinin yüzüne bakılmayacak hale gelinmiş. Bırakın kalsın. Diziler marjinal deniyor bir de bu ülkede.ben eşimin eski sevgilisine de eltim demem. Bu kardeşin yaptığını arkadaşlar yapınca burada neler deniyor. Ben o kaynana ve kayın anaya da normal davranamazdım. Gidip istemek nedir ya, isteyen istediğiyle evlensin ama ben bu ilişkilerin içinde olmazdım, haklı tepkisini koyan eşimi de ısıtmaya çalışmadım. Garip geldi doğrusu

Bende kardeşin kabullenmiş bize dokunan yok diyorum ama, hem kızın kardeşini kullandığını düşünüyor hemde bizde arkadaşın eski sevgilisine bile bakılmaz kardeşim bunu nasıl yapabilir kafasında düşünüyor. Bende napsam bilemedim
Siz ikiniz nasıl o ortamda bulunabilirsiniz?
Daha önce adam kıza aşık olmuş, belki aralarinda cinsel şeyler bile geçmiş olabilir.
Eşin neden bu kadar konusmuyor bile sevmiyorsa umursamaz sanki

E eşimin eski sevgilisi de benim eltim oluyor :KK70: bilmiyorum çok kararsızım anlatıp anlatmamakta, işler sarpa sarıcak iyice
Senin rahatsız olmamana hayret ettim. Esinin kardesine kızması bile belki bende kavga sebebi olurdu. He esinin düstügü durum seninkinden pert yalnız bu pertlikte bile bu netlik beni düsündürdü acıkcası sen kızmıyorsun o kızıyor tuhaff

Takilmalik kiz olsa adama bu kadar koymazdi. Takilmalik kizlarinda öpüşmek için değil seks için kullanıldığını biliyoruz. Bu kadar büyük tepki öpüşmeye gelir diye düşünmüyorum ben. Kızın midesi kayninin midesi berbat. Ama esinde banane naparsalar yapsinlar demek yerine aşırı tepkiler verip ailesiyle bile arasini aciyorsa bu işte bir şey vardır diye düşünüyorum umarim hakli degilimdirm
Ya aynı kişiyle mi sevişmiş olcaz diye tasalaniyor, ya bi hisler var. Kardesi silersin geçer babaya anaya tavir neden.

Yav sen de 15 yasi bastan belirtsene. Olay bambaska oldu su an. Amaaan cocukluk zamanindan kalma biseymis. Esin su an gereksiz buyutuyir tabiki. Kizda masalah 17 18 yasindayken 15lik cocugu mu goturmus ? 😂 Helal olsun citir seviyormus 😂

Takilmalik kiz olsa adama bu kadar koymazdi. Takilmalik kizlarinda öpüşmek için değil seks için kullanıldığını biliyoruz. Bu kadar büyük tepki öpüşmeye gelir diye düşünmüyorum ben. Kızın midesi kayninin midesi berbat. Ama esinde banane naparsalar yapsinlar demek yerine aşırı tepkiler verip ailesiyle bile arasini aciyorsa bu işte bir şey vardır diye düşünüyorum umarim hakli degilimdirm
Ya aynı kişiyle mi sevişmiş olcaz diye tasalaniyor, ya bi hisler var. Kardesi silersin geçer babaya anaya tavir neden.

Görüştüklerinde eşi 15 yaşındaymış ve 1 hafta sürmüş. Sevişme, aşk falan yok yani.

Görüştüklerinde eşi 15 yaşındaymış ve 1 hafta sürmüş. Sevişme, aşk falan yok yani.
Bu kadar onemsiz ise eşi neden tavır alıyor ailesine. 1 haftalık görüşme için kimse bu kadar yaygara çıkarmaz bence. Hem takilmalik diyormus esi opusme vs olmuş demis. Yeterli degil mi bu durum bile hatta.
Hadi kardeşini sil. Madem 1 hafta onemsiz bir iş neden bizde arkadas sevgilisine bakilmaz diyip ailesiyle bu kadar arasını açıyor ki
Ben hepsinden çok eşinin bu sinirine anlam veremedim

Kendinizi üstün gördüğünüz konusunu ben yazmadım, yazılana hitaben cevap verdim, zaten özgüvendren bahsederek onayladınız. Bi nevi bundan bahsetmiştik. Öyle bi konu açarsanız söz ben demiştim diycem 😘
Ben demiştim. Konu sahibi üstün olduğunu iddia etmedi ben öyle çıkarım yaptım. Kendim sakin kalamayacağım için konu sahibinin sakin kalabilmesine kendimce nedenler aradım. Doğru ya da yanlış tanımadan bilemem tabi ama hislerim beni yanıltmaz. Malum konu açılırsa ben de ben demiştim diye gelcem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back