• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda epey yargilaniyor da dizilerde esas karakterleri sahipleniyor millet anlamadim 😀Kuzey Guney
unutma beni
fazilet hanim vs
Evet birbirlerine deli divane asik olmus olsalar bile hic hos degil ama yapacak bisey yok.Onlarla gorusmez etmezsiniz ama aile de yazik napsinlar

Bence konu sahibi kendisini diğer kızdan üstün görüyor onun rahatlığı var biraz da.Yami sakinliğini başka türlü açıklayamıyorum. Benim mide asla almaz. Benim kız kardeşim eski sevgilimle evlense onu reddederim. Hatta bu durumu kabul eden ailemi de reddederim. Benim içim almaz böyle şeyleri. Konu sahibi eşinin ailesiyle arası bozulsun istemiyor. Bence aileden bir çıkarı var o yüzden o imkanları kaybetmek istemiyor.
Özellikle son cümleye katılıyorum. Millet burada kendi halindeki kayınvalidelerden uzak durmaya çalışıyor (bu durumu tasvip etmiyorum tabii), konu sahibi resmen eşinin eski sevgilisini gelin diye alacak kayınvalide ile arası bozulmasın diye uğraşıyor.

Ben olsam kayınvalidemle olan konuşmamızı anlatır, haberin olsun derim. Başka da yorum yapmam.
Bu karışmak değilki.

Kaynınıza da pes, kıza da.
Kız utanmıyor mu ailenizden, insan böyle birşeyi nasıl göze alır aklım almadı.
Aşk için her şey yapılır mı? Yok mu bir sınır.

Özellikle son cümleye katılıyorum. Millet burada kendi halindeki kayınvalidelerden uzak durmaya çalışıyor (bu durumu tasvip etmiyorum tabii), konu sahibi resmen eşinin eski sevgilisini gelin diye alacak kayınvalide ile arası bozulmasın diye uğraşıyor.
İnanın aynısını düşündüm. Burda çoğu kadın kendince haklı nedenlerle eşini ve kendisini kayınvalidelerden uzak tutmaya çalışıyor. Konu sahibinin tek korkusu kv ile arasının açılması. Bu durumda başkası olsa hele ki eşi de arkasındaysa böyle bir evliliği savunuyor diye kv sini reddeder.

Benim eltim önceden eşimle evlenmek isteyen bi kaç kere görüştükleri bir kız. İşler hiç iyi olmuyor. Ailece bir araya gelemiyoruz
Ve kaynin bunu bilerek evlendi oyle mi?
Ay insanlardaki mide masallah.
Konu sahibi de rahat. Kocamin eski sevgilisi kaynimla evlenecek hemi? Ben de sular durulmazdi. Masallah konu sahibi cok sakin. Takdir ettim :KK9:

Bence hiç görüşmesin ne aileyle ne de kardeşiyle. Böyle midesizlik olur mu. Kendi eşim için düşündüm de ben kaldıramazdım şahsen eşimden önce ben görüşmez eşimi de görüştürmezdim. Tamam geçmişe bende takılmam ama geçmişi ömür boyu görerek yaşayamam.

Bence kardeşinin yaptığı yanlış sonuçta abisinin o kızla geçmişi olmuş şimdi o kızı getirip ailenin içine sokcak. Bence siz söyleyin eşinize bilsin

Ne alakası var hanımefendi neden gerileyim. Siz neden konu açtınız, fikir almak için. Hoşunuza gitmeyen bi fikir olunca R yapmayın.
Ben olaya güzel baktım, bir güzellik göremedim. İstersen bağrına bas kocanın eski sevgilisi, kaynın yeni karısı canın eltini. Umrumda bile değil. O kardeşler bir gün barışacak, birgün özleyecek, o zaman evcilik oynarsınız ne güzel. Ay eşimemi baktı eltim, Kocam unutamadı mı diye konularını da itina ile cevaplarım 👍
Kardeşler görüşsün, aileyle ara bozulmasın, kız umrumda değil dediğim için mi taşlanıyorum tarafınızdan? Olayı normal görüp normalleştirmeye çalışmıyorumki. Kızla samimi olma taraftarı değilim, kızı da kaynımı da desteklemiyorum. Ben sanırım yanlış aktarmışım, yanlış anladığınızı düşünüyorum. Kayınpederim istemiyordu kesinlikle, kayınvalidem de evlensinler bizden çıksın da naparlarsa yapsınlar dedi en sonunda ve eşimi kp ikna etmeye çalışıyordu. Ben de eşime ailesine bağ olmaması için, bu konu için ailesiyle arasını bozmaması için ikna etmeye çalıştım. Kaynımla ve kızla görüşme, düğün dernek kurma merakında değilim yani. Anne ve babası iki evladı arasında kalmasın’dı çabam. Benimde iki evladım var, hangisinin yüzünden birinden vazgeçebilirim ki?

Ve kaynin bunu bilerek evlendi oyle mi?
Ay insanlardaki mide masallah.
Konu sahibi de rahat. Kocamin eski sevgilisi kaynimla evlenecek hemi? Ben de sular durulmazdi. Masallah konu sahibi cok sakin. Takdir ettim :KK9:
Evet kaynım bile isteye büyük olaylar çıkara çıkara evlendi. Ben zorunlu haller dışında bir araya gelmiyorum, yüz yüze bakamıyoruz resmen

Çok saçma bir durum. Karışma diyenleri de anlamıyorum. Kaynının yaptığı zaten hata . Ben olsam eşimin eski sevgilisini aileye sokmazdım.
İyi de aileye sokup sokmamak bana düşen bir durum değil? Ben sadece kendi ailemi, yani eşimi çocuklarımı görüştürmeme hakkına sahibim. Kalkıp da kv kp e evlendiremezsiniz, kaynıma da evlenemezsin diyemem

Valla ben de tepki gosterirdim bir zamanlar esinle yasamis simdi kayninla yasayacak ayni seyleri. Ne kaynin hakli ne de o kiz. Insana her zaman ulasamadigi cekici gelir ya isler sarpa sarar da kiz kocana ilgi duymaya baslarsa ya da kocan ona kimse bunun garantisini veremez. Sonucta gecmiste yasanmisliklari var.

Ben olsam ay kocam ikna olsun sorun cikmasin demem aksine kocam olumlu olsa ben kizarim. Onlar evlenirse zaten ne elti ne abi kardes iliskisi kalir herkes kendi hayatini yasar.

Eşinle ne kadar zaman birlikte olmuşlar? Kesinlikle korkunç bir durum ama yapacak bişey yok kararlılarsa. Çok üzücü ya kardeşi eşin ayrıldıktan ne kadar sonra birlikte olmuş?
Eşimle geçmişleri 10 yıl öncesi. Birlikte oldukları süre 1 hafta- 10 gün kadar birşey. Kaynım eşim ayrıldıktan bikaç ay sonra birlikteliğe başlamış

Sinek küçük ama mide bulandırır. Siz yine de kimseyi hafife almayın derim👍
Midem alıyor demiyorum ki zaten, evime alırım kocamla samimi olmasına göz yumarım da demiyorum.. Şuanlık beni, bizi etkileyen bi şeyi yok kızın. Evlenen evlensin herkes kendi evinde yaşayacak. Ben aile iki evlat arasında kalıyor, eşim de ailesini bunun için kaybedecek diye endişeliydim. Ve annesinin ah etmesi içime dokundu

Valla ben de tepki gosterirdim bir zamanlar esinle yasamis simdi kayninla yasayacak ayni seyleri. Ne kaynin hakli ne de o kiz. Insana her zaman ulasamadigi cekici gelir ya isler sarpa sarar da kiz kocana ilgi duymaya baslarsa ya da kocan ona kimse bunun garantisini veremez. Sonucta gecmiste yasanmisliklari var.

Ben olsam ay kocam ikna olsun sorun cikmasin demem aksine kocam olumlu olsa ben kizarim. Onlar evlenirse zaten ne elti ne abi kardes iliskisi kalir herkes kendi hayatini yasar.
Herkes kendi hayatını yaşasın, kendi seçimlerinin sonucunu yaşasın diyorum bende zaten. Elticilik oynama peşinde değilim

Peki siz eşinizin eski sevgilisinin ailenize girmesinden rahatsız olmaz mısınız
Aileye girerken izin alınması gereken kişi ben değilim, ben eşimden kendimden ve çocuklarımdan sorumluyum. Rahatsız olmamalık bişey değil bu, tabiiki onaylamıyorum ama kimseye de evlenemezsin diyemem. Eşim ailesiyle arasına küslük koymasın istiyorum sadece

Girin girin tabi, eşinizin exi eltiniz olacak. Şimdi girmeyeceksiniz de ne zaman gireceksiniz?
Sonra olası bir aşkı memnu vakasında, eşiniz e sen yaptın aramızı demekten geri kalmasın.
El birliği ile batırılmamış hiç bir şey kalmadı.

Evet kaynım bile isteye büyük olaylar çıkara çıkara evlendi. Ben zorunlu haller dışında bir araya gelmiyorum, yüz yüze bakamıyoruz resmen
Ay bakilmaz tabi. Dusunemedim kendimi su an o durumun icinde. Sanki dunyadaki kizlarin kokune kiran girmis gibi gidip o kiza bulmak da buyuk marifet valla.

Bence konu sahibi kendisini diğer kızdan üstün görüyor onun rahatlığı var biraz da.Yami sakinliğini başka türlü açıklayamıyorum. Benim mide asla almaz. Benim kız kardeşim eski sevgilimle evlense onu reddederim. Hatta bu durumu kabul eden ailemi de reddederim. Benim içim almaz böyle şeyleri. Konu sahibi eşinin ailesiyle arası bozulsun istemiyor. Bence aileden bir çıkarı var o yüzden o imkanları kaybetmek istemiyor.
Ne kadar da altı boş varsayımlar.. hayır hiçbir çıkarım yok kayınvalidemlerden. Hatta onlar bizden yardım bekliyor ilerde kayınlarım evlenince düğün dernek masrafları için :) Anne-baba hakkına saygım var. Eşim ailesiyle kardeşinin midesizliği yüzünden sorun yaşasın istemiyorum. Annesinin ah etmesi içime dokundu. Eşinin ailesinden nefret eden gelinlerden değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back