- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi turunculimon
Ay başka insan mı kalmamış, tövbeler tövbesi. Saçmalık resmen, o olmadı hadi kardeşiyle olayım falan ay kınamak istemiyorum da çok kötü yahu. Tepkisiz kalmak zor böyle bir abukluğa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iÖncelikle eşinizi takdir ettim bir duruşu varmış. İnsan gururu onuru için gerekirse en sevdiğinden vazgeçebilir. Haksız ah tutmaz emin olun. Dilerim annesi de eşinizin neler hissettiğini anlar bir gün.Midem alıyor demiyorum ki zaten, evime alırım kocamla samimi olmasına göz yumarım da demiyorum.. Şuanlık beni, bizi etkileyen bi şeyi yok kızın. Evlenen evlensin herkes kendi evinde yaşayacak. Ben aile iki evlat arasında kalıyor, eşim de ailesini bunun için kaybedecek diye endişeliydim. Ve annesinin ah etmesi içime dokundu
Kendimi üstüm gördüğüm görüşüne kendinizi inandırmışsınız sanırım ama öyle bir şey iddia etmedim ben. Kendime, eşime, ilişkimize güveniyorum.. İlerde olurda dediğiniz gibi özgüvensizliklere düşersem ay eltim kocama baktı konusu açarsam, ilk siz gelin nolur :)Ah ah ne üstün kadınlar geldi geçti bu bdv dan.
Masallah cok rahatsın kotu anlamda degıl yanlıs anlama ben olsam soylerdım zaten soyle demıs hatta kusmelerıde ısıme gelırdı esım o kızla aynı ortamda bulunmasın dıye. Kız da erkekte cok karakterlı degıller demekkı boyle vı evlılık yapıldıgına gore bosver kuserse esın haklı oyle ınsanlarla muhattap olmammak sızın ıcın daha ıyıE eşimin eski sevgilisi de benim eltim oluyor bilmiyorum çok kararsızım anlatıp anlatmamakta, işler sarpa sarıcak iyice
Ama hala dert ediyor eşinizKendine göre vardır güzelliği :) beni çekmiyor kendisine Etkisi fazla sürmemiş ki eşimde çekim halinde kalmamış :) kaynımla aralarındaki çekim gücü de beni alakadar etmiyor
Yanlış anlaşılmışım yine, konu eşimle kaynımın arasını yapmak değil. Ailesiyle arasının bozulmasını önlemekGirin girin tabi, eşinizin exi eltiniz olacak. Şimdi girmeyeceksiniz de ne zaman gireceksiniz?
Sonra olası bir aşkı memnu vakasında, eşiniz e sen yaptın aramızı demekten geri kalmasın.
El birliği ile batırılmamış hiç bir şey kalmadı.
Kaynınız bu kadar dert etmiyorAma hala dert ediyor eşiniz
İnanamıyorum. Eşinizden bir de eski sevgilisini kendi imkanlarıyla mı evlendirmesi isteniyor? Eşiniz üvey falan mı?Ne kadar da altı boş varsayımlar.. hayır hiçbir çıkarım yok kayınvalidemlerden. Hatta onlar bizden yardım bekliyor ilerde kayınlarım evlenince düğün dernek masrafları için :) Anne-baba hakkına saygım var. Eşim ailesiyle kardeşinin midesizliği yüzünden sorun yaşasın istemiyorum. Annesinin ah etmesi içime dokundu. Eşinin ailesinden nefret eden gelinlerden değilim.
Dert ettiği kız değil, kardeşiAma hala dert ediyor eşiniz
Yok değil bu bu evlilik için beklenen bir şey değil. Genel maddi durumu anlamanız için o şekilde söyledim, onlardan bir çıkarım yok yani benimİnanamıyorum. Eşinizden bir de eski sevgilisini kendi imkanlarıyla mı evlendirmesi isteniyor? Eşiniz üvey falan mı?
Tamam ama ailesinin isteği size ters gelmeli. Eşinizden çok sizin sesiniz çıkmalıydı. 5 dkda değişir işler. Güveniyorumlar hezeyanlara dönüşür 5 dkda. Eşiniz mesafeli olmaya çalışıyor herşeye rağmen.Eşiniz hariç aklı başında bir tane insan yok ailede. Siz de çanak tutuyorsunuz onlara farkında mısınız?Yanlış anlaşılmışım yine, konu eşimle kaynımın arasını yapmak değil. Ailesiyle arasının bozulmasını önlemek
Neler yaşamışlar. Sevişilmiş mi mesela. Sadece öpüşülmüş müEşimle geçmişleri 10 yıl öncesi. Birlikte oldukları süre 1 hafta- 10 gün kadar birşey. Kaynım eşim ayrıldıktan bikaç ay sonra birlikteliğe başlamış
Bende zaten kaynım dert etmiyor biz niye dertlenelim diyorum, kp eşim tamam derse ikna olucaktı bende yollarından çekilelim herkes yoluna gitsin ailenle kötü olmana değmez dedim kısacasıKaynınız bu kadar dert etmiyor
Kendinize eşinize ilişkinize güvenmenizi anlarım da karşınızdaki insanlara nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz? Banane kendi ayıpları demeyin hiç siz nasıl bir durumun içine düştüğünüzün farkına varamadınız bence.Kendimi üstüm gördüğüm görüşüne kendinizi inandırmışsınız sanırım ama öyle bir şey iddia etmedim ben. Kendime, eşime, ilişkimize güveniyorum.. İlerde olurda dediğiniz gibi özgüvensizliklere düşersem ay eltim kocama baktı konusu açarsam, ilk siz gelin nolur :)
Kız eşimi öpmüş, eşim ayrılma kararını söylediğinde. Sonrasında da kız eşimin peşindne koşturdu uzun süre. Eşim önceleri kardşeinin kullanıldığını da düşünüyordu yaniNeler yaşamışlar. Sevişilmiş mi mesela. Sadece öpüşülmüş mü
Bu sorunun muhattabı ben olsam fenalık geçirirdim sanırımNeler yaşamışlar. Sevişilmiş mi mesela. Sadece öpüşülmüş mü
Öyleyse siz iyilik meleği falan olmalısınız. Ya da bizler çok kötü düşünüyoruz.Yok değil bu bu evlilik için beklenen bir şey değil. Genel maddi durumu anlamanız için o şekilde söyledim, onlardan bir çıkarım yok yani benim