• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay başka insan mı kalmamış, tövbeler tövbesi. Saçmalık resmen, o olmadı hadi kardeşiyle olayım falan ay kınamak istemiyorum da çok kötü yahu. Tepkisiz kalmak zor böyle bir abukluğa.

Midem alıyor demiyorum ki zaten, evime alırım kocamla samimi olmasına göz yumarım da demiyorum.. Şuanlık beni, bizi etkileyen bi şeyi yok kızın. Evlenen evlensin herkes kendi evinde yaşayacak. Ben aile iki evlat arasında kalıyor, eşim de ailesini bunun için kaybedecek diye endişeliydim. Ve annesinin ah etmesi içime dokundu
iÖncelikle eşinizi takdir ettim bir duruşu varmış. İnsan gururu onuru için gerekirse en sevdiğinden vazgeçebilir. Haksız ah tutmaz emin olun. Dilerim annesi de eşinizin neler hissettiğini anlar bir gün.

Ah ah ne üstün kadınlar geldi geçti bu bdv dan. 🤔
Kendimi üstüm gördüğüm görüşüne kendinizi inandırmışsınız sanırım ama öyle bir şey iddia etmedim ben. Kendime, eşime, ilişkimize güveniyorum.. İlerde olurda dediğiniz gibi özgüvensizliklere düşersem ay eltim kocama baktı konusu açarsam, ilk siz gelin nolur :)

E eşimin eski sevgilisi de benim eltim oluyor :KK70: bilmiyorum çok kararsızım anlatıp anlatmamakta, işler sarpa sarıcak iyice
Masallah cok rahatsın kotu anlamda degıl yanlıs anlama ben olsam soylerdım zaten soyle demıs hatta kusmelerıde ısıme gelırdı esım o kızla aynı ortamda bulunmasın dıye. Kız da erkekte cok karakterlı degıller demekkı boyle vı evlılık yapıldıgına gore bosver kuserse esın haklı oyle ınsanlarla muhattap olmammak sızın ıcın daha ıyı

Girin girin tabi, eşinizin exi eltiniz olacak. Şimdi girmeyeceksiniz de ne zaman gireceksiniz?
Sonra olası bir aşkı memnu vakasında, eşiniz e sen yaptın aramızı demekten geri kalmasın.
El birliği ile batırılmamış hiç bir şey kalmadı.
Yanlış anlaşılmışım yine, konu eşimle kaynımın arasını yapmak değil. Ailesiyle arasının bozulmasını önlemek

Ne kadar da altı boş varsayımlar.. hayır hiçbir çıkarım yok kayınvalidemlerden. Hatta onlar bizden yardım bekliyor ilerde kayınlarım evlenince düğün dernek masrafları için :) Anne-baba hakkına saygım var. Eşim ailesiyle kardeşinin midesizliği yüzünden sorun yaşasın istemiyorum. Annesinin ah etmesi içime dokundu. Eşinin ailesinden nefret eden gelinlerden değilim.
İnanamıyorum. Eşinizden bir de eski sevgilisini kendi imkanlarıyla mı evlendirmesi isteniyor? 🙊Eşiniz üvey falan mı?

Kendini niye arada yoruyorsun ki? Belki de eşin sana kendini ispatlamaya çalışıyordur. Bu oyunları çok yaşadım. Arayı yapmaya uğraştım. Hiç degmedi. Bırak ne halleri varsa görsünler. Kendini de üzme.

Yanlış anlaşılmışım yine, konu eşimle kaynımın arasını yapmak değil. Ailesiyle arasının bozulmasını önlemek
Tamam ama ailesinin isteği size ters gelmeli. Eşinizden çok sizin sesiniz çıkmalıydı. 5 dkda değişir işler. Güveniyorumlar hezeyanlara dönüşür 5 dkda. Eşiniz mesafeli olmaya çalışıyor herşeye rağmen.Eşiniz hariç aklı başında bir tane insan yok ailede. Siz de çanak tutuyorsunuz onlara farkında mısınız?

Kendimi üstüm gördüğüm görüşüne kendinizi inandırmışsınız sanırım ama öyle bir şey iddia etmedim ben. Kendime, eşime, ilişkimize güveniyorum.. İlerde olurda dediğiniz gibi özgüvensizliklere düşersem ay eltim kocama baktı konusu açarsam, ilk siz gelin nolur :)
Kendinize eşinize ilişkinize güvenmenizi anlarım da karşınızdaki insanlara nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz? Banane kendi ayıpları demeyin hiç siz nasıl bir durumun içine düştüğünüzün farkına varamadınız bence.

Yani kayninla bu eltin olacak kiz 10 yildir sevgili mi? Cunku esinle 10 yil once ayrilmislar bir kac ay sonra da kaynin gorusmeye baslamis.

Nasıl bir kızmış bu böyle.Aileyi birbirine katmış.Başka kimse kalmamış gibi biri olmamış, diğerine takmış kancayı.Elti adayını tehlikeli buldum ben.
Sizde bu kadar arabulucu yerine konmayın bana kalırsa. Siz ve eşinizin arasının açılması veya huzursuzluk yaşamanızda kimsenin umuru değil demekki.
Eşinizin tasvip etmediğini bile bile birde haber ver diyor kayınvalide.Eşinizin eski sevgilisini burnunuzun dibinde görmek, sizede huzursuzluk verir.
Eşinizin tavrını yerinde gördüm. Bence sizde onu desteklemelisiniz.
Son olarak, karşı tarafta herkesin bu konu hakkındaki fikrini bile bile devam ediyorsa, zaten yapacak birşey yok. Ne halleri varsa görsünler.

Yok değil :KK70: bu bu evlilik için beklenen bir şey değil. Genel maddi durumu anlamanız için o şekilde söyledim, onlardan bir çıkarım yok yani benim
Öyleyse siz iyilik meleği falan olmalısınız. Ya da bizler çok kötü düşünüyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back