Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ailesiyle goruşmemesi icin bir sebeb yok. Bu konuda ailesinin taraf olmasini beklemesi hata zaten, aileye evlat secimi yaptirilmaz. Kendisi kardesiyle gorusmuyorsa gorusmesin. İlla ailesiyle de gorusmuyorsa kendi bilir, kendi haline birak duzleecekse kendi duzelir boaver

Baştan herkes öyle düşünüyordu zaten, kızı kimse onaylamıyor hala ama kaynımın ısrarı sonucu kabullenildi
Ayyy öyleyse çok Türk filmi izlemiş. Ne olacakmış yani hırs yapıp kardeşiyle evlenince. Eşiniz kendini dağa taşa mı vuracak. Biraz dalgalanmalar olur, sonra sular durulur. O da evlendiğiyle kalır

bence hiç hoş bir durum diyil , abinin eski sevgilisi ile çıkmak birde evlenmek , sizde uzak durun bence aile arasına girmeyin , olurda evlenirlerse yine uzak ve mesafeli olun

Ne alakası var hanımefendi neden gerileyim. Siz neden konu açtınız, fikir almak için. Hoşunuza gitmeyen bi fikir olunca R yapmayın.
Ben olaya güzel baktım, bir güzellik göremedim. İstersen bağrına bas kocanın eski sevgilisi, kaynın yeni karısı canın eltini. Umrumda bile değil. O kardeşler bir gün barışacak, birgün özleyecek, o zaman evcilik oynarsınız ne güzel. Ay eşimemi baktı eltim, Kocam unutamadı mı diye konularını da itina ile cevaplarım

Ben sizin yerinizde olsam hala bir duygusu mu var acaba diye düşünürdüm.

Arap sacı hiç kimsenin kabul etmemesi lazım bu durumu ne kaynının düşünsene kardeşinin eskisi eşin de zaten eski sevgilisini istemez. Sen de istemezsin bu kadar sebep varken o kız nie istiyor anlamadım. Öc alıyo heralde eşinden. Her türlü durumu düşünmek lazım

Geçmiş geçmişte kalmış derler ama bu geçmiş gün yüzüne çıkıyor. Ben de geçmişe takılmam ama sizin durumunuz çok farklı. İstiyorsunuz ki ailede birlik olsun tabiki hakkınız bunu istemek. Ama böyle bir ortamda huzur olmaz. Belki kaynınız ilerde kızın yüzüne vurcak bu durumu. Aklın hala abimde diyecek belki. Siz sanıyor musunuz ki evlendiklerinde hiç birşey olmamış gibi yaşayacaksınız?

Konu sahibinin sanırım karışmamak gibi seçeneği yok.söylemeseniz tarafsınız söyleseniz tarafsınız.ama onu ikna etmeye çabalamadan sadece annen aradı böyle söyledi diye iletip sıyrılın bence

Ben olsam kayınvalideyi aynen geri arar, bunu ben söylemek, karışmak istemiyorum, oğlunuza kendiniz söyleyin derim.
Eşinize de çok hak veriyorum. Eski sevgilisinin kardeşiyle evlenmesini hiçbir insan kolay kolay kabul edemez. Şahsen Bir Yaprak Dökümü'nde gördüm kabul edeni.

Sinek küçük ama mide bulandırır. Siz yine de kimseyi hafife almayın derim

Sevgili konu sahibi ;paçalarinizdan asalet akıyor masallah hayran kaldim.Bu soğukkanliliğinizi koruyun
Eşiniz nasil biri,bu konu hakkinda sizinle neler konustu bilmiyorum ama esinizin yerine kendimi koydum da...Bu olay için ayrı mahcup olurdum,esimin bu olay karsisindaki tutumu için ayri mahcup olurdum.Onun da işi zor.
Sorduğunuz soruya gelince,bence esinizle konusun annen böyle diyor diye.Hem sizin biraz tepkisini yönetme sansiniz olur.Direkt aileden duyarsa belki daha sert tepki verir.Söyleyin çekilin.

Sevgili konu sahibi ;paçalarinizdan asalet akıyor masallah hayran kaldim.Bu soğukkanliliğinizi koruyun
Eşiniz nasil biri,bu konu hakkinda sizinle neler konustu bilmiyorum ama esinizin yerine kendimi koydum da...Bu olay için ayrı mahcup olurdum,esimin bu olay karsisindaki tutumu için ayri mahcup olurdum.Onun da işi zor.
Sorduğunuz soruya gelince,bence esinizle konusun annen böyle diyor diye.Hem sizin biraz tepkisini yönetme sansiniz olur.Direkt aileden duyarsa belki daha sert tepki verir.Söyleyin çekilin.

önemli detayları vermediniz. eşiniz kaç s
Heran sakinliğimi kaybedebilirim üzerime oynanıyor Kışkırtılan ben olucam sanırım konunun sonunda

önemli detayları vermediniz. eşiniz kaç yasındaymıs ilişki basladığında, ne kadar sürmüş (ay-yıl vs.) bunlar çok önemli detaylar. 10 yıl önce 19-20 yasındayken bir iki ay pastane sevgiliciliği oynadılarsa çok da abartmaya gerek yok. Yine de rahatsız olur insan ama bu kadar tepki verilmez.

Acaba kocamın aklı eski sevgilisinde mi diye başlıkları okuruz artık. Resmen ateşe yürümek gibi bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…