• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olay bi tek size mi normal geliyor?
Sevgililik döneminde neler paylaştılar kim bilebilir.
Abisinin eski sevgilisiyle evlenmek kadar iğrenç ötesi durum yok.
Burda en çok yaygara koparacak, hatta asla görüşmek istemeyecek olan sizken, gayet olgunlukla karşılayıp bi de eşinizi ikna etmeye çalışmanız taktire şayan. Düğüne de gidin, altında takın. Eşinizin eski sevgilisi, kaynınızın yeni karısı, sizinde eltiniz olarak karşılıklı ikide göbek atın.
Valla hiç elit olup, geçmişte kaldı demem. Çıkarım hanımefendi kişiliğimden, görüşülmeyecek o kadar derim, ne ikna edicem, bırak nerden koparsa kopsun. Ben sevmiyorum böyle çarpık ilişkileri
ben de ya hatta eşim bozulunca ne o unutamadın mı kızı diye yaygara çıkarırım..

Siz de pek rahatsiniz ayol.Adam cok hakli tepkisinde.Siz bir kadin olarak nasil kabulleniyorsunuz yok ailesiyle arasi bozulacak yok kardesiyle konusmicak.Tabiki konusmasin olacak is mi bu.Zamaninda aralarinda ne gectigini nerden bileceksiniz adam size soyleyecek degil herhalde her detayi.Belki kadin esini takinti haline getirdi kaynini kullaniyor ona yakin olmak icin nerden biliyosun? Cok iyi niyetlisiniz ancak bu olay kimsenin kolay kolay sindirecegi bir durum degil.Benim basima gelse kaynimi silerdim net.

Elciye zeval olmaz ben annenin sana soylememi istedigi seyleri simdi sana aktaracagim.geris senin kararindir derim. Bence esin gurur yapiyor.kiza bir sey hissettiginden yada yasadiklarindan degil kardesim nasil benim eski sevgilime bu gozle bakar diye kaldiramiyor.hakli.

Olay bi tek size mi normal geliyor?
Sevgililik döneminde neler paylaştılar kim bilebilir.
Abisinin eski sevgilisiyle evlenmek kadar iğrenç ötesi durum yok.
Burda en çok yaygara koparacak, hatta asla görüşmek istemeyecek olan sizken, gayet olgunlukla karşılayıp bi de eşinizi ikna etmeye çalışmanız taktire şayan. Düğüne de gidin, altında takın. Eşinizin eski sevgilisi, kaynınızın yeni karısı, sizinde eltiniz olarak karşılıklı ikide göbek atın.
Valla hiç elit olup, geçmişte kaldı demem. Çıkarım hanımefendi kişiliğimden, görüşülmeyecek o kadar derim, ne ikna edicem, bırak nerden koparsa kopsun. Ben sevmiyorum böyle çarpık ilişkileri
Kızla görüşme meraklısı değilim zaten ben. Eşimin ailesiyle bu konu yüzünden arası açılmasını istemiyorum sadece. Kardeşiyle görüşmeyiz, bağ kopar.. Ama eşim bu sebepten ailesine de tepki koyacak. Herkesin kendi hayatı, kaynım eşimin eski sevgilisiyle evlenecek mideye sahipse neden tasalanan ben olayım? O tasalansın. Arkasından konuşulan, karısının geçmişi önüne atılıp durulan olacak o

Çık doğru bir şey degil ama yanlış da degil. Sizin beş yıllık sevgililik iki yıllık evlilik süreciniz olmuş ve birlikte büyüdük dediginize göre çok çok eski bir olay. Büyütülmesine gerek yok. Ama tuhaf bir durum yani
Ay o detayları nerden biliyosunuz :D önceden mi yazmıştım hatırlayamadım :D evet kızla olan durum çok eski, benim kıskanmamı falan söylüyorlar ama kıskanıcak neyim var neden fesatlaniyim. Evet durum kimseye normal gelmiyor zaten ama herkesin kendi seçimi kendi hayatı, benim ilişkimi etkilemez. Ailesiyle ilişkisinin etkilenmesine üzülüyorum ben

Birliktelik yaşanmamış ama sevgili durumları yani, öpüşme yakınlaşma illaki olmuştur kızın yaşı büyük birde zaten hem eşiöden hem kaynımdan
Adam haklı. Bir zamanlar öpüştüğü sarıldığı birine yenge mi diyecek şimdi.. Nerden baksan tutarsızlık. Eşin görüşmek istemeyebilir ve yerden göğe haklı

Merhaba hanımlar, bayramda bir konu daha açmıştım destekleriniz için teşekkür ederim dönüş yapamadım sonrasında eşim evdeydi bayram boyu sonradan da konuyu hortlatmak istemedim. O Konudan eşime bahsetmedim bu arada..
Şimdi yeni gündemimiz eşimin kardeşi, ve ailesi. Kısaca bahsetmek gerekirse, kaynım eşimin eski sevgilisi ile birlikte yıllardır. Benden önce olan biri bu kız bu arada. Uzun zamandır ailesini evliliğe ikna etmeye çalışıyordu, eşim de karşı çıktığı için ve ailesi de durumu bildiği için kızı asla istemiyorlardı.. Bugün kayınvalidem beni aradı ve kız istemeye gideceklerini, ikna olduklarını söyledi. Eşime söylememi istedi. Eşim ve annesi bayramın son günü başka bi konudan tartışmışlardı, o günden beri de konuşmuyorlar. Eşim farklı biçok konuda annesine, ve kardeşine tavırlı. İçten içe kırgınlık yaşadığı şeyler var, bana da anlattığı şeyler bunlar. Bugün telefonda konuşurken kayınvalidem eşime ah ederek konuştu, o da çocuğundan bunları görsün dercesine. Ben ortayı bulmaya çalıştım, düzelir aranız deme öyle anne falan diye ama oralı olmadı. Eşime olan sinirinden de kayınpederime bu evlilik olayına zor bela ikna etmiş, “bi çocuğumuzun gönlünü yapıcaz diye öbürünü kaybedemem” demiş. Ben bu konuda eşimi ikna etmeye çalışmıştım daha önce, kardeşin seviyor vazgeçmiyor kaç sene oldu yaşananlar eskide kaldı tavır alacak bir şey yok diye ama o tamamen ters görüyor bu durumu. Hatta kardeşiyle benim arama da bu yüzden baya mesafe koymuştu zamanında, güvenmiyorum diyerek. Şimdi ben ailesinin söylemesini mi bekleyeyim yoksa akşam gelince anlatayım mı durumu? Kayınvalidem söyle dedi ama bütün tadı kaçacak eşimin eminim. Bir de küsler zaten, üstüne bununla beraber olaylar büyür diye de tedirginim. KV başka bir sürü olay hkkında konuştu eşimle ilgili, ama ben eşimin kırgınlıklarını söylemedim kendisi onlara açmadığı için bu konuları. Şimdi eşim ailesiyle görüşmeyi bile kesebilir, kardeşinin tarafını seçtiler gibi düşünecek onu çiğnediler diye algılayacak. Çok üzgünüm ben. Hem anne ahı almasına üzülüyorum, hem ailede huzurluk yaşanmasına. Arada kaldım bi yandan da. Napmalıyım sizce? Olaylar çok karışık, olabildiğince kısaltmaya çalıştım. Anlaşılmayan birşey yada önemli olan bi ayrıntı varsa sorabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden
Bence alın karşınıza sakince durumu anlatın ve ne düşünüyorsa arkasında olacağınızı söyleyin bu durumlar sizin evloliginizde huzursuzluğa yol açabilir olabildiğince uzak durun bence yaşadığım tecrübelere dayanarak söylüyorum bunlar kardeş sonuçta illa bir gün bayram seyran düğün dernek bir şekilde orta yol bulunur diye düşünüyorum insan ailesini atamaz

Esinizle uzun süreli bir birliktelikleri olmuş mu? Ben olsam sizin kadar olgun olamazdım. Annesinin söylediği şekilde aktarın eşinize bilip de söylemedin diye kabak başınıza patlamasın.
Hayır uzun değil, takılmalık diye adlandırılan bi ilişki. Kız yaşça ikisinden de büyük. Ciddi, uzun, aşk içeren bi ilişki olmamış aralarında. Sadece temas olmuş, birliktelik de yok

Annesi sana söyle demiş
Saklarsan iyi olmazsın emin ol,kötü bile olursun.
Biz karına söylemiştik,gelip sana söylemedi mi ? derler.
Bir de boyle igrenc insanlar için yok yere eşinle aran gerilmesin.
Bir de anne ahi manne ahı diye birsey yok.
Iyilik,duygusallik sana hicbirsey kazandırmaz. Insana sadece hata yaptırır.
Ben normalde cok duygusal birisiyim,ama herkese karşı değil :) esime karşı bu duygusallığım yüzünden cok hata yaptım
Artik duygusal davranmiyorum.
Anne babalar diye üzerimizde her turlu haklari da yok.
Konusmuyorsa annesiyle konuşmasın. Unutma yapan unutulur,söyleyen unutulmaz diye bir söz var
Sen hic karışma. Barışın 3 gunluk dunya falan da deme.
Zaten esin konusmicaktir kardeşiyle
Inceldigi yerden kopmasi gereken,çarpık bozuk bir aile ilişkisi.

Merhaba hanımlar, bayramda bir konu daha açmıştım destekleriniz için teşekkür ederim dönüş yapamadım sonrasında eşim evdeydi bayram boyu sonradan da konuyu hortlatmak istemedim. O Konudan eşime bahsetmedim bu arada..
Şimdi yeni gündemimiz eşimin kardeşi, ve ailesi. Kısaca bahsetmek gerekirse, kaynım eşimin eski sevgilisi ile birlikte yıllardır. Benden önce olan biri bu kız bu arada. Uzun zamandır ailesini evliliğe ikna etmeye çalışıyordu, eşim de karşı çıktığı için ve ailesi de durumu bildiği için kızı asla istemiyorlardı.. Bugün kayınvalidem beni aradı ve kız istemeye gideceklerini, ikna olduklarını söyledi. Eşime söylememi istedi. Eşim ve annesi bayramın son günü başka bi konudan tartışmışlardı, o günden beri de konuşmuyorlar. Eşim farklı biçok konuda annesine, ve kardeşine tavırlı. İçten içe kırgınlık yaşadığı şeyler var, bana da anlattığı şeyler bunlar. Bugün telefonda konuşurken kayınvalidem eşime ah ederek konuştu, o da çocuğundan bunları görsün dercesine. Ben ortayı bulmaya çalıştım, düzelir aranız deme öyle anne falan diye ama oralı olmadı. Eşime olan sinirinden de kayınpederime bu evlilik olayına zor bela ikna etmiş, “bi çocuğumuzun gönlünü yapıcaz diye öbürünü kaybedemem” demiş. Ben bu konuda eşimi ikna etmeye çalışmıştım daha önce, kardeşin seviyor vazgeçmiyor kaç sene oldu yaşananlar eskide kaldı tavır alacak bir şey yok diye ama o tamamen ters görüyor bu durumu. Hatta kardeşiyle benim arama da bu yüzden baya mesafe koymuştu zamanında, güvenmiyorum diyerek. Şimdi ben ailesinin söylemesini mi bekleyeyim yoksa akşam gelince anlatayım mı durumu? Kayınvalidem söyle dedi ama bütün tadı kaçacak eşimin eminim. Bir de küsler zaten, üstüne bununla beraber olaylar büyür diye de tedirginim. KV başka bir sürü olay hkkında konuştu eşimle ilgili, ama ben eşimin kırgınlıklarını söylemedim kendisi onlara açmadığı için bu konuları. Şimdi eşim ailesiyle görüşmeyi bile kesebilir, kardeşinin tarafını seçtiler gibi düşünecek onu çiğnediler diye algılayacak. Çok üzgünüm ben. Hem anne ahı almasına üzülüyorum, hem ailede huzurluk yaşanmasına. Arada kaldım bi yandan da. Napmalıyım sizce? Olaylar çok karışık, olabildiğince kısaltmaya çalıştım. Anlaşılmayan birşey yada önemli olan bi ayrıntı varsa sorabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden
Ama tabiki kardeşini eski sevgilisile beraberliğini onaylamiyorum yıllar önce sarmaş dolaş gezi gezip simdi ona nasıl yenge der diyede düşünmüyor değilim 😊

Ay o detayları nerden biliyosunuz :KK70: önceden mi yazmıştım hatırlayamadım :KK70: evet kızla olan durum çok eski, benim kıskanmamı falan söylüyorlar ama kıskanıcak neyim var neden fesatlaniyim. Evet durum kimseye normal gelmiyor zaten ama herkesin kendi seçimi kendi hayatı, benim ilişkimi etkilemez. Ailesiyle ilişkisinin etkilenmesine üzülüyorum ben
Eski konularınıza baktım :)
Bence kendinizi hiç germeyin. Samimi olmazsınız olur biter. Ben böyle bir şeyi onaylamam yani iki kardeş ile ayrı zamanlar da sevgili olmam ama dedigim gibi suç degil günah degil kim ne diyebilir ki? Sadece garip bir durum ama bu derece mücadele sonucu da olan oluyorsa anne baba silinmez yazık o insanlar da arada kalmış ben tavrınızı çık begendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back