- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
- Konu Sahibi turunculimon
-
Yaygara koparması için bence eşinin hislerinden şüphe ediyo r olması gerekir . ilişki bitmiş neden kendini yıpratsın. Tabiki samimi olunmaz o ayrıOlay bi tek size mi normal geliyor?
Sevgililik döneminde neler paylaştılar kim bilebilir.
Abisinin eski sevgilisiyle evlenmek kadar iğrenç ötesi durum yok.
Burda en çok yaygara koparacak, hatta asla görüşmek istemeyecek olan sizken, gayet olgunlukla karşılayıp bi de eşinizi ikna etmeye çalışmanız taktire şayan. Düğüne de gidin, altında takın. Eşinizin eski sevgilisi, kaynınızın yeni karısı, sizinde eltiniz olarak karşılıklı ikide göbek atın.
Valla hiç elit olup, geçmişte kaldı demem. Çıkarım hanımefendi kişiliğimden, görüşülmeyecek o kadar derim, ne ikna edicem, bırak nerden koparsa kopsun. Ben sevmiyorum böyle çarpık ilişkileri
Kusura bakma ben senin kadar iyimser değilim, tasalanan da ben olurdum açıkcası, ailesi dememiş mi biri için, diğerinimi kırayım diye?Kızla görüşme meraklısı değilim zaten ben. Eşimin ailesiyle bu konu yüzünden arası açılmasını istemiyorum sadece. Kardeşiyle görüşmeyiz, bağ kopar.. Ama eşim bu sebepten ailesine de tepki koyacak. Herkesin kendi hayatı, kaynım eşimin eski sevgilisiyle evlenecek mideye sahipse neden tasalanan ben olayım? O tasalansın. Arkasından konuşulan, karısının geçmişi önüne atılıp durulan olacak o
Hii anladım bi an detaylara inince şaşırıdm bende :) Ben de hem anne babaya üzülüyorum, kardeşler birbirine giriyor diye onlar taraf seçmek durumunda kaldı. Hem eşime üzülüyorum, ailesiyle bu sebepten arası bozulacak diye. Durumu normal karşılamıyorum ben, normalleştirmeye de çalışmıyorum aslında ama herkesin kendi hayatı diye düşünüyorum eşimi gazlamıyorumEski konularınıza baktım :)
Bence kendinizi hiç germeyin. Samimi olmazsınız olur biter. Ben böyle bir şeyi onaylamam yani iki kardeş ile ayrı zamanlar da sevgili olmam ama dedigim gibi suç degil günah degil kim ne diyebilir ki? Sadece garip bir durum ama bu derece mücadele sonucu da olan oluyorsa anne baba silinmez yazık o insanlar da arada kalmış ben tavrınızı çık begendim
Ben hayranım hayata bu bakış açısıyla bakan kadınlara. Hiç olamadım bu kafa da, olamam da sanırım. Eski sevgili, öpüş, seviş. Senden ayrılsın hop kardeşinle evlensin, düşüncesi bile soğuk. Ben kabul edemem, etmem.Yaygara koparması için bence eşinin hislerinden şüphe ediyo r olması gerekir . ilişki bitmiş neden kendini yıpratsın. Tabiki samimi olunmaz o ayrı
Derdiniz beni kışkırtmak mıKusura bakma ben senin kadar iyimser değilim, tasalanan da ben olurdum açıkcası, ailesi dememiş mi biri için, diğerinimi kırayım diye?
Hiç de kusura bakmasın kimse, kocamın eski sevgilisiyle kardeşi evlenemez, evlenirse de onu, bu konuya onay veren herkesi silerim. Eşimi de görüştürmem. Net!... Eşinin ailesine karşı gösterdiğin öz veri ve iyi niyet hoş bişey kabul. Ama bu konuda asla ve asla taviz verilip, eyvallah denilecek bişey değil. Eşin kızla öpüşmüş, tabiri caizse sevişmiş. Arzulamış ki öpmüş.
Baştan herkes öyle düşünüyordu zaten, kızı kimse onaylamıyor hala ama kaynımın ısrarı sonucu kabullenildiBenim aklıma daha kötü şeyler geliyor. Belki kız hırs yaptı da intikam için geri döndü
E çünkü şu durumda arıza çıkarması gereken sensin. Normalde hem eşinin hem ailesinin sana karşı mahcup olması gerekirken birbirlerine düşmüşler hatta sen arabuluculuk yapıyorsun :) böyle özgüvenli ve sakin kadınları seviyorumAy neden öyle dediniz, çok teşekkür ederim
Hayat bu insanların başına her şey gelir ve bana göre yasal ve kendi inancıma göre uygun olan her şeye eyvallah denebilir. Yanlış anlaşılma olmasın desteklemiyorum sadece olabilir diyorum. Hani geçmiş geçmişte kalması gerekir diye düşünüyorumBen hayranım hayata bu bakış açısıyla bakan kadınlara. Hiç olamadım bu kafa da, olamam da sanırım. Eski sevgili, öpüş, seviş. Senden ayrılsın hop kardeşinle evlensin, düşüncesi bile soğuk. Ben kabul edemem, etmem.
Heran sakinliğimi kaybedebilirim üzerime oynanıyorE çünkü şu durumda arıza çıkarması gereken sensin. Normalde hem eşinin hem ailesinin sana karşı mahcup olması gerekirken birbirlerine düşmüşler hatta sen arabuluculuk yapıyorsun :) böyle özgüvenli ve sakin kadınları seviyorum
Gerçekten çok olgun birisiniz tebrik ediyorum sizi bence böyle devam edin kaybetmezsinizHii anladım bi an detaylara inince şaşırıdm bende :) Ben de hem anne babaya üzülüyorum, kardeşler birbirine giriyor diye onlar taraf seçmek durumunda kaldı. Hem eşime üzülüyorum, ailesiyle bu sebepten arası bozulacak diye. Durumu normal karşılamıyorum ben, normalleştirmeye de çalışmıyorum aslında ama herkesin kendi hayatı diye düşünüyorum eşimi gazlamıyorum
Hı hı sizi kışkırtmaya çalışıyorum, konu açmışsınız fikrimi sunuyorum.Derdiniz beni kışkırtmak mıBenden öncesiyle ilgilenseydim işin içinden çıkamazdım. Elti meraklısı değilim, eşimin eski sevgilisine hiç meraklı değilim. Ailesiyle eşimin arasının açılmasını istemiyorum, anne baba hakkı var ah almak istemiyorum. Yoksa kimin eli kimin cebinde beni bağlamıyor, abisiyle öpüşen kızı kendisine karı yapmaya hazırlanan kaynım düşünsün detayları. 8 senelik ilişkimi 10 sene önceki mevzu için mi gericem?
Eee takılmalık kız diye elin kızıyla gönül eğlerse kardeşi de gelin olarak getirir aileye. Hiç utanma da kalmadı artık, ünlü 2 şarkıcı da eşleri için yazlık takılmaydı eğlence ciddiye döndü, aşık oldum falan demişlerdi. Ne berbat ilişkiler..Hayır uzun değil, takılmalık diye adlandırılan bi ilişki. Kız yaşça ikisinden de büyük. Ciddi, uzun, aşk içeren bi ilişki olmamış aralarında. Sadece temas olmuş, birliktelik de yok
Ama kızın bunu yapabilmesi için öncelikle kaynınızı kendine aşık etmesi gerekiyordu. 1.etapı geçti. Kim bilir aklında neler kuruyordur. Siz çok iyi niyetli düşünüyorsunuz bence. Benim içim içimi yerdi hep kafamda senaryolar kurardım kesin. Eşiniz onun için yarım kalmış bir hikaye ve hep derim insan yarım kalmış her şeyin sonunu merak eder diye.Baştan herkes öyle düşünüyordu zaten, kızı kimse onaylamıyor hala ama kaynımın ısrarı sonucu kabullenildi
Bu iş olursa herkes evde Polyanacılık oynayacak anlaşılanBen hayranım hayata bu bakış açısıyla bakan kadınlara. Hiç olamadım bu kafa da, olamam da sanırım. Eski sevgili, öpüş, seviş. Senden ayrılsın hop kardeşinle evlensin, düşüncesi bile soğuk. Ben kabul edemem, etmem.
Geçmiş geçmişte kalırsa problem olmaz, ama geçmiş gelirde elti adayım olursa problem olur i. Aradaki fark buHayat bu insanların başına her şey gelir ve bana göre yasal ve kendi inancıma göre uygun olan her şeye eyvallah denebilir. Yanlış anlaşılma olmasın desteklemiyorum sadece olabilir diyorum. Hani geçmiş geçmişte kalması gerekir diye düşünüyorum
Eşim bana karşı mahcup aslında, konu her açıldığında çok rahatsız oluyor. Evlenmeden önce evimizde eskiye dair hiçbir şey konuşE çünkü şu durumda arıza çıkarması gereken sensin. Normalde hem eşinin hem ailesinin sana karşı mahcup olması gerekirken birbirlerine düşmüşler hatta sen arabuluculuk yapıyorsun :) böyle özgüvenli ve sakin kadınları seviyorum
Güzel bak, güzel gör demişsiniz sizi dinliyorum :) İyimserlikle alakası yok, eşimi sadece ailesini arada bırakmaması için ikna yoluna gittim ben. Yoksa gel eski sevgilini bağrımıza basalım demedimHı hı sizi kışkırtmaya çalışıyorum, konu açmışsınız fikrimi sunuyorum.
Kimse eşinin eski sevgilisi ile ilgilenmez, ama eski sevgili kayınla evlenirse bir hop dersin. En azından senin gibi eşimi ikna etmekle uğraşmam. Bu kadar iyimser davranmam, banane demem. Aklıma gelir, gerilirim, huzursuz olurum, huzursuz ederim. Sizin bu konuda yapıcak bişeyiniz yok evet, ama tepkisizsiniz.
Büyük ihtimalleBu iş olursa herkes evde Polyanacılık oynayacak anlaşılan
Eşim bana karşı mahcup aslında, konu her açıldığında çok rahatsız oluyor. Evlenmeden önce evimizde eskiye dair hiçbir şey konuşmamak adına söz verilmişti. Şimdi sürekli geçmişi önüne geliyor
Güzel bak, güzel gör demişsiniz sizi dinliyorum :) İyimserlikle alakası yok, eşimi sadece ailesini arada bırakmaması için ikna yoluna gittim ben. Yoksa gel eski sevgilini bağrımıza basalım demedimSiz benden çok daha gerildiniz ya, sakin olun :) Benim huzurumu kaçıracak kadar önemli görmüyorum o kızı, kimsenin huzursuzluğuna da sebep olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?