Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaygara koparması için bence eşinin hislerinden şüphe ediyo r olması gerekir . ilişki bitmiş neden kendini yıpratsın. Tabiki samimi olunmaz o ayrı

Ben olsam kv nin sözlerini yorumsuz olarak "ben elçiyim annen böyle böyle söyledi" diye söylerdim. Eşim haksız mıyım falan derse de "haklısın ben hep senin yanındayım ama bu konuda kimseyle yüz göz olmak istemiyorum. Sen de bana destek olursan mutlu olurum" derdim. Işin içinden çıkardım. Ve bence eşiniz haklı zaten, garip bir durum olacak ilerisi için bir araya gelindiğinde. Kız da başka aile kalmamış gibi önce abi sonra kardeş

Kusura bakma ben senin kadar iyimser değilim, tasalanan da ben olurdum açıkcası, ailesi dememiş mi biri için, diğerinimi kırayım diye?
Hiç de kusura bakmasın kimse, kocamın eski sevgilisiyle kardeşi evlenemez, evlenirse de onu, bu konuya onay veren herkesi silerim. Eşimi de görüştürmem. Net!... Eşinin ailesine karşı gösterdiğin öz veri ve iyi niyet hoş bişey kabul. Ama bu konuda asla ve asla taviz verilip, eyvallah denilecek bişey değil. Eşin kızla öpüşmüş, tabiri caizse sevişmiş. Arzulamış ki öpmüş.

Hii anladım bi an detaylara inince şaşırıdm bende :) Ben de hem anne babaya üzülüyorum, kardeşler birbirine giriyor diye onlar taraf seçmek durumunda kaldı. Hem eşime üzülüyorum, ailesiyle bu sebepten arası bozulacak diye. Durumu normal karşılamıyorum ben, normalleştirmeye de çalışmıyorum aslında ama herkesin kendi hayatı diye düşünüyorum eşimi gazlamıyorum

Yaygara koparması için bence eşinin hislerinden şüphe ediyo r olması gerekir . ilişki bitmiş neden kendini yıpratsın. Tabiki samimi olunmaz o ayrı
Ben hayranım hayata bu bakış açısıyla bakan kadınlara. Hiç olamadım bu kafa da, olamam da sanırım. Eski sevgili, öpüş, seviş. Senden ayrılsın hop kardeşinle evlensin, düşüncesi bile soğuk. Ben kabul edemem, etmem.

Derdiniz beni kışkırtmak mı Benden öncesiyle ilgilenseydim işin içinden çıkamazdım. Elti meraklısı değilim, eşimin eski sevgilisine hiç meraklı değilim. Ailesiyle eşimin arasının açılmasını istemiyorum, anne baba hakkı var ah almak istemiyorum. Yoksa kimin eli kimin cebinde beni bağlamıyor, abisiyle öpüşen kızı kendisine karı yapmaya hazırlanan kaynım düşünsün detayları. 8 senelik ilişkimi 10 sene önceki mevzu için mi gericem?

Ay neden öyle dediniz, çok teşekkür ederim
E çünkü şu durumda arıza çıkarması gereken sensin. Normalde hem eşinin hem ailesinin sana karşı mahcup olması gerekirken birbirlerine düşmüşler hatta sen arabuluculuk yapıyorsun :) böyle özgüvenli ve sakin kadınları seviyorum

Hayat bu insanların başına her şey gelir ve bana göre yasal ve kendi inancıma göre uygun olan her şeye eyvallah denebilir. Yanlış anlaşılma olmasın desteklemiyorum sadece olabilir diyorum. Hani geçmiş geçmişte kalması gerekir diye düşünüyorum

Heran sakinliğimi kaybedebilirim üzerime oynanıyor Kışkırtılan ben olucam sanırım konunun sonunda

Gerçekten çok olgun birisiniz tebrik ediyorum sizi bence böyle devam edin kaybetmezsiniz
Ben de onaylamazdım ama neticede kendi hayatları

Hı hı sizi kışkırtmaya çalışıyorum, konu açmışsınız fikrimi sunuyorum.
Kimse eşinin eski sevgilisi ile ilgilenmez, ama eski sevgili kayınla evlenirse bir hop dersin. En azından senin gibi eşimi ikna etmekle uğraşmam. Bu kadar iyimser davranmam, banane demem. Aklıma gelir, gerilirim, huzursuz olurum, huzursuz ederim. Sizin bu konuda yapıcak bişeyiniz yok evet, ama tepkisizsiniz.

Hayır uzun değil, takılmalık diye adlandırılan bi ilişki. Kız yaşça ikisinden de büyük. Ciddi, uzun, aşk içeren bi ilişki olmamış aralarında. Sadece temas olmuş, birliktelik de yok
Eee takılmalık kız diye elin kızıyla gönül eğlerse kardeşi de gelin olarak getirir aileye. Hiç utanma da kalmadı artık, ünlü 2 şarkıcı da eşleri için yazlık takılmaydı eğlence ciddiye döndü, aşık oldum falan demişlerdi. Ne berbat ilişkiler..

Baştan herkes öyle düşünüyordu zaten, kızı kimse onaylamıyor hala ama kaynımın ısrarı sonucu kabullenildi
Ama kızın bunu yapabilmesi için öncelikle kaynınızı kendine aşık etmesi gerekiyordu. 1.etapı geçti. Kim bilir aklında neler kuruyordur. Siz çok iyi niyetli düşünüyorsunuz bence. Benim içim içimi yerdi hep kafamda senaryolar kurardım kesin. Eşiniz onun için yarım kalmış bir hikaye ve hep derim insan yarım kalmış her şeyin sonunu merak eder diye.

Bu iş olursa herkes evde Polyanacılık oynayacak anlaşılan

Geçmiş geçmişte kalırsa problem olmaz, ama geçmiş gelirde elti adayım olursa problem olur i. Aradaki fark bu

Eşim bana karşı mahcup aslında, konu her açıldığında çok rahatsız oluyor. Evlenmeden önce evimizde eskiye dair hiçbir şey konuş
Güzel bak, güzel gör demişsiniz sizi dinliyorum :) İyimserlikle alakası yok, eşimi sadece ailesini arada bırakmaması için ikna yoluna gittim ben. Yoksa gel eski sevgilini bağrımıza basalım demedim Siz benden çok daha gerildiniz ya, sakin olun :) Benim huzurumu kaçıracak kadar önemli görmüyorum o kızı, kimsenin huzursuzluğuna da sebep olmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…