Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi iyi niyetli anlayışlı olgun ama daha durumun ciddiyetinde değil bence. Yüz göz olcaklar illa yavaş yavaş sıkıntılar başlayacak. Bakalım o zaman da bu sakinliği koruyabilecek mi?

Acaba kocamın aklı eski sevgilisinde mi diye başlıkları okuruz artık. Resmen ateşe yürümek gibi bir şey
Konu sahibinin iyi niyetine kızdım ben, birde sanırım kv aynı binada görmeme ihtimali yok. Bu konu iyi niyet ve anlayış kabul edecek bi konu değilki. Ama yine de herkes kendi bilir.hayat onun

Konu sahibinin iyi niyetine kızdım ben, birde sanırım kv aynı binada görmeme ihtimali yok. Bu konu iyi niyet ve anlayış kabul edecek bi konu değilki. Ama yine de herkes kendi bilir.hayat onun
Bence konu sahibi kendisini diğer kızdan üstün görüyor onun rahatlığı var biraz da.Yami sakinliğini başka türlü açıklayamıyorum. Benim mide asla almaz. Benim kız kardeşim eski sevgilimle evlense onu reddederim. Hatta bu durumu kabul eden ailemi de reddederim. Benim içim almaz böyle şeyleri. Konu sahibi eşinin ailesiyle arası bozulsun istemiyor. Bence aileden bir çıkarı var o yüzden o imkanları kaybetmek istemiyor.

Ama her şeyi olmuş nasıl olsa diye kabullenirsek de olmaz ben olsam görüşmezdim evlenmek isteyen evlensin tabii ki hakkımız yok :)

Ah ah ne üstün kadınlar geldi geçti bu bdv dan.

yok yok bu tavrını koru bence çok cool burda bahsedilen klasik kadın tepkisi kocasının burda suçu olmasa da triplenirdi. Sen doğru yoldasın aynen devam :)
Ben klasik kadın tribi olarak bakmıyorum. Benim eski sevgilimi kız kardeşim aileye damat diye getirirse kocam da aynı tepkiyi verir bence aynı şeyler.

Eşiniz haklı bu konuda yalnız o kız ın midesi nasıl kaldırıyor ben de bunu anlamadım

Esiniz hakli, ailesiyle de arasini yapmaya calismayin. Siz zararli cikarsiniz. Onlar iyi olur ama sen dışta kalirsin bu defa

Ben klasik kadın tribi olarak bakmıyorum. Benim eski sevgilimi kız kardeşim aileye damat diye getirirse kocam da aynı tepkiyi verir bence aynı şeyler.
Böyle ciddi bir durum nasıl klasik kadın tribine indirgeniyor aklım almıyor.

Benim eltim önceden eşimle evlenmek isteyen bi kaç kere görüştükleri bir kız. İşler hiç iyi olmuyor. Ailece bir araya gelemiyoruz

Sen hiçbir şekilde mudahil olma. Esin son derece hakli. Bizimde benzer bir durum oldu. Esimin amcasinin oglu, eski sevgilisiyle gorustu. Ve bizde onunla eskisi gibi görüşmüyoruz. Cok sukur evlenmedi. Sizinki birde evlenecek.
Kayinvalideniz ararsa siz soyleyin ben araya girmem deyin. Esinizede birsey soylemeyin kendileri soylesinler

Burada sakin yazıyor olması içinin çok rahat olması anlamına gelmez. Ayrıca ailesi bile vazgeçirememişken konu sahibinin engel olması zor. Durum normal değil, hafızadan silinmesi de zor. Ne diyelim Allah kolaylık versin. Bu elti hanım kaç yaşında, eşiniz kaynınız kaç yaşında merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…