• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortalığı birbirine katmaz da işte ailesiyle görüşmez, kardeşiyle görüşmez.. Bunların yaşanmasına üzülüyorum ben, eşim ailesine bağlıdır çünkü. Ailesinin önce onun arkasında durup şimdi böyle yapması onu kaybetmelerine sebep olucak sanırım. Kızı kıskanmalık bi durum yok, içim rahat o açıdan

Ailesiyle goruşmemesi icin bir sebeb yok. Bu konuda ailesinin taraf olmasini beklemesi hata zaten, aileye evlat secimi yaptirilmaz. Kendisi kardesiyle gorusmuyorsa gorusmesin. İlla ailesiyle de gorusmuyorsa kendi bilir, kendi haline birak duzleecekse kendi duzelir boaver

Baştan herkes öyle düşünüyordu zaten, kızı kimse onaylamıyor hala ama kaynımın ısrarı sonucu kabullenildi
Ayyy öyleyse çok Türk filmi izlemiş. Ne olacakmış yani hırs yapıp kardeşiyle evlenince. Eşiniz kendini dağa taşa mı vuracak. Biraz dalgalanmalar olur, sonra sular durulur. O da evlendiğiyle kalır😀

Eşim bana karşı mahcup aslında, konu her açıldığında çok rahatsız oluyor. Evlenmeden önce evimizde eskiye dair hiçbir şey konuş

Güzel bak, güzel gör demişsiniz sizi dinliyorum :) İyimserlikle alakası yok, eşimi sadece ailesini arada bırakmaması için ikna yoluna gittim ben. Yoksa gel eski sevgilini bağrımıza basalım demedim :KK70: Siz benden çok daha gerildiniz ya, sakin olun :) Benim huzurumu kaçıracak kadar önemli görmüyorum o kızı, kimsenin huzursuzluğuna da sebep olmam
Ne alakası var hanımefendi neden gerileyim. Siz neden konu açtınız, fikir almak için. Hoşunuza gitmeyen bi fikir olunca R yapmayın.
Ben olaya güzel baktım, bir güzellik göremedim. İstersen bağrına bas kocanın eski sevgilisi, kaynın yeni karısı canın eltini. Umrumda bile değil. O kardeşler bir gün barışacak, birgün özleyecek, o zaman evcilik oynarsınız ne güzel. Ay eşimemi baktı eltim, Kocam unutamadı mı diye konularını da itina ile cevaplarım 👍

Bende kardeşin kabullenmiş bize dokunan yok diyorum ama, hem kızın kardeşini kullandığını düşünüyor hemde bizde arkadaşın eski sevgilisine bile bakılmaz kardeşim bunu nasıl yapabilir kafasında düşünüyor. Bende napsam bilemedim
Ben sizin yerinizde olsam hala bir duygusu mu var acaba diye düşünürdüm.

Arap sacı hiç kimsenin kabul etmemesi lazım bu durumu ne kaynının düşünsene kardeşinin eskisi 🙄 eşin de zaten eski sevgilisini istemez. Sen de istemezsin bu kadar sebep varken o kız nie istiyor anlamadım. Öc alıyo heralde eşinden. Her türlü durumu düşünmek lazım

Derdiniz beni kışkırtmak mı :D Benden öncesiyle ilgilenseydim işin içinden çıkamazdım. Elti meraklısı değilim, eşimin eski sevgilisine hiç meraklı değilim. Ailesiyle eşimin arasının açılmasını istemiyorum, anne baba hakkı var ah almak istemiyorum. Yoksa kimin eli kimin cebinde beni bağlamıyor, abisiyle öpüşen kızı kendisine karı yapmaya hazırlanan kaynım düşünsün detayları. 8 senelik ilişkimi 10 sene önceki mevzu için mi gericem?
Geçmiş geçmişte kalmış derler ama bu geçmiş gün yüzüne çıkıyor. Ben de geçmişe takılmam ama sizin durumunuz çok farklı. İstiyorsunuz ki ailede birlik olsun tabiki hakkınız bunu istemek. Ama böyle bir ortamda huzur olmaz. Belki kaynınız ilerde kızın yüzüne vurcak bu durumu. Aklın hala abimde diyecek belki. Siz sanıyor musunuz ki evlendiklerinde hiç birşey olmamış gibi yaşayacaksınız?

Konu sahibinin sanırım karışmamak gibi seçeneği yok.söylemeseniz tarafsınız söyleseniz tarafsınız.ama onu ikna etmeye çabalamadan sadece annen aradı böyle söyledi diye iletip sıyrılın bence

Ben olsam kayınvalideyi aynen geri arar, bunu ben söylemek, karışmak istemiyorum, oğlunuza kendiniz söyleyin derim.
Eşinize de çok hak veriyorum. Eski sevgilisinin kardeşiyle evlenmesini hiçbir insan kolay kolay kabul edemez. Şahsen Bir Yaprak Dökümü'nde gördüm kabul edeni.

Eşim bana karşı mahcup aslında, konu her açıldığında çok rahatsız oluyor. Evlenmeden önce evimizde eskiye dair hiçbir şey konuş

Güzel bak, güzel gör demişsiniz sizi dinliyorum :) İyimserlikle alakası yok, eşimi sadece ailesini arada bırakmaması için ikna yoluna gittim ben. Yoksa gel eski sevgilini bağrımıza basalım demedim :D Siz benden çok daha gerildiniz ya, sakin olun :) Benim huzurumu kaçıracak kadar önemli görmüyorum o kızı, kimsenin huzursuzluğuna da sebep olmam
Sinek küçük ama mide bulandırır. Siz yine de kimseyi hafife almayın derim👍

Sevgili konu sahibi ;paçalarinizdan asalet akıyor masallah hayran kaldim.Bu soğukkanliliğinizi koruyun💙
Eşiniz nasil biri,bu konu hakkinda sizinle neler konustu bilmiyorum ama esinizin yerine kendimi koydum da...Bu olay için ayrı mahcup olurdum,esimin bu olay karsisindaki tutumu için ayri mahcup olurdum.Onun da işi zor.
Sorduğunuz soruya gelince,bence esinizle konusun annen böyle diyor diye.Hem sizin biraz tepkisini yönetme sansiniz olur.Direkt aileden duyarsa belki daha sert tepki verir.Söyleyin çekilin.

Sevgili konu sahibi ;paçalarinizdan asalet akıyor masallah hayran kaldim.Bu soğukkanliliğinizi koruyun💙
Eşiniz nasil biri,bu konu hakkinda sizinle neler konustu bilmiyorum ama esinizin yerine kendimi koydum da...Bu olay için ayrı mahcup olurdum,esimin bu olay karsisindaki tutumu için ayri mahcup olurdum.Onun da işi zor.
Sorduğunuz soruya gelince,bence esinizle konusun annen böyle diyor diye.Hem sizin biraz tepkisini yönetme sansiniz olur.Direkt aileden duyarsa belki daha sert tepki verir.Söyleyin çekilin.

önemli detayları vermediniz. eşiniz kaç s
Heran sakinliğimi kaybedebilirim üzerime oynanıyor :KK70: Kışkırtılan ben olucam sanırım konunun sonunda :KK70:

önemli detayları vermediniz. eşiniz kaç yasındaymıs ilişki basladığında, ne kadar sürmüş (ay-yıl vs.) bunlar çok önemli detaylar. 10 yıl önce 19-20 yasındayken bir iki ay pastane sevgiliciliği oynadılarsa çok da abartmaya gerek yok. Yine de rahatsız olur insan ama bu kadar tepki verilmez.

Ne alakası var hanımefendi neden gerileyim. Siz neden konu açtınız, fikir almak için. Hoşunuza gitmeyen bi fikir olunca R yapmayın.
Ben olaya güzel baktım, bir güzellik göremedim. İstersen bağrına bas kocanın eski sevgilisi, kaynın yeni karısı canın eltini. Umrumda bile değil. O kardeşler bir gün barışacak, birgün özleyecek, o zaman evcilik oynarsınız ne güzel. Ay eşimemi baktı eltim, Kocam unutamadı mı diye konularını da itina ile cevaplarım 👍
Acaba kocamın aklı eski sevgilisinde mi diye başlıkları okuruz artık. Resmen ateşe yürümek gibi bir şey👎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back