- 10 Ağustos 2018
- 520
- 553
- 53
- Konu Sahibi turunculimon
Teşekkür ederim, anlamışsınız beni :)Yaygara koparması için bence eşinin hislerinden şüphe ediyo r olması gerekir . ilişki bitmiş neden kendini yıpratsın. Tabiki samimi olunmaz o ayrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim, anlamışsınız beni :)Yaygara koparması için bence eşinin hislerinden şüphe ediyo r olması gerekir . ilişki bitmiş neden kendini yıpratsın. Tabiki samimi olunmaz o ayrı
Ortalığı birbirine katmaz da işte ailesiyle görüşmez, kardeşiyle görüşmez.. Bunların yaşanmasına üzülüyorum ben, eşim ailesine bağlıdır çünkü. Ailesinin önce onun arkasında durup şimdi böyle yapması onu kaybetmelerine sebep olucak sanırım. Kızı kıskanmalık bi durum yok, içim rahat o açıdan
Ayyy öyleyse çok Türk filmi izlemiş. Ne olacakmış yani hırs yapıp kardeşiyle evlenince. Eşiniz kendini dağa taşa mı vuracak. Biraz dalgalanmalar olur, sonra sular durulur. O da evlendiğiyle kalırBaştan herkes öyle düşünüyordu zaten, kızı kimse onaylamıyor hala ama kaynımın ısrarı sonucu kabullenildi
Ne alakası var hanımefendi neden gerileyim. Siz neden konu açtınız, fikir almak için. Hoşunuza gitmeyen bi fikir olunca R yapmayın.Eşim bana karşı mahcup aslında, konu her açıldığında çok rahatsız oluyor. Evlenmeden önce evimizde eskiye dair hiçbir şey konuş
Güzel bak, güzel gör demişsiniz sizi dinliyorum :) İyimserlikle alakası yok, eşimi sadece ailesini arada bırakmaması için ikna yoluna gittim ben. Yoksa gel eski sevgilini bağrımıza basalım demedim Siz benden çok daha gerildiniz ya, sakin olun :) Benim huzurumu kaçıracak kadar önemli görmüyorum o kızı, kimsenin huzursuzluğuna da sebep olmam
Ben sizin yerinizde olsam hala bir duygusu mu var acaba diye düşünürdüm.Bende kardeşin kabullenmiş bize dokunan yok diyorum ama, hem kızın kardeşini kullandığını düşünüyor hemde bizde arkadaşın eski sevgilisine bile bakılmaz kardeşim bunu nasıl yapabilir kafasında düşünüyor. Bende napsam bilemedim
Geçmiş geçmişte kalmış derler ama bu geçmiş gün yüzüne çıkıyor. Ben de geçmişe takılmam ama sizin durumunuz çok farklı. İstiyorsunuz ki ailede birlik olsun tabiki hakkınız bunu istemek. Ama böyle bir ortamda huzur olmaz. Belki kaynınız ilerde kızın yüzüne vurcak bu durumu. Aklın hala abimde diyecek belki. Siz sanıyor musunuz ki evlendiklerinde hiç birşey olmamış gibi yaşayacaksınız?Derdiniz beni kışkırtmak mı Benden öncesiyle ilgilenseydim işin içinden çıkamazdım. Elti meraklısı değilim, eşimin eski sevgilisine hiç meraklı değilim. Ailesiyle eşimin arasının açılmasını istemiyorum, anne baba hakkı var ah almak istemiyorum. Yoksa kimin eli kimin cebinde beni bağlamıyor, abisiyle öpüşen kızı kendisine karı yapmaya hazırlanan kaynım düşünsün detayları. 8 senelik ilişkimi 10 sene önceki mevzu için mi gericem?
Sinek küçük ama mide bulandırır. Siz yine de kimseyi hafife almayın derimEşim bana karşı mahcup aslında, konu her açıldığında çok rahatsız oluyor. Evlenmeden önce evimizde eskiye dair hiçbir şey konuş
Güzel bak, güzel gör demişsiniz sizi dinliyorum :) İyimserlikle alakası yok, eşimi sadece ailesini arada bırakmaması için ikna yoluna gittim ben. Yoksa gel eski sevgilini bağrımıza basalım demedim Siz benden çok daha gerildiniz ya, sakin olun :) Benim huzurumu kaçıracak kadar önemli görmüyorum o kızı, kimsenin huzursuzluğuna da sebep olmam
Heran sakinliğimi kaybedebilirim üzerime oynanıyor Kışkırtılan ben olucam sanırım konunun sonunda
Acaba kocamın aklı eski sevgilisinde mi diye başlıkları okuruz artık. Resmen ateşe yürümek gibi bir şeyNe alakası var hanımefendi neden gerileyim. Siz neden konu açtınız, fikir almak için. Hoşunuza gitmeyen bi fikir olunca R yapmayın.
Ben olaya güzel baktım, bir güzellik göremedim. İstersen bağrına bas kocanın eski sevgilisi, kaynın yeni karısı canın eltini. Umrumda bile değil. O kardeşler bir gün barışacak, birgün özleyecek, o zaman evcilik oynarsınız ne güzel. Ay eşimemi baktı eltim, Kocam unutamadı mı diye konularını da itina ile cevaplarım