Bebek kaybi da erkekleri farkli etkiliyor canim benim sizin de basiniz sag olsun ...Ayy Allah razı olsun hele şükür yardımcı olma niyetinde kendini bilen biri yazdi ablacım benim Allah razı olsun senden .. evet dualar cook ise yarıyor.. Rabbim çok büyük .. benimde ilk evlendigim zamanlar bir bebeğimi kaybettim .. O kadar iyi anlıyorum ki .. Rabbim eşinize ve sizi uzen herkese merhamet versin tüm işleriniz rast gitsin tez zamanda evlatlarımız olsun hayırlı sağlıklı insallah iki cihanda mutlu olalım insallah aminnn
Demis kadar oldunuz o zamanöyle düşünmenize üzüldüm bana güzel bir dilekte bulunmussunuz bende sizin bu dileğinize karşılık bi sorunumun zaten olmadığını ifade etmek istedim hatta cocukta var yazacaktım ama onu nisbet olabilir yada öyle düşünebilirsiniz diye yazmadım ama yinede siz zaten düşünmüssünüz ama inanın öyle bir edepsizliği aklımdan bile geçirmedim
EşiSizde olmayiverin o zaman ne yapalim:)
eşinin senle neden birlikte olmadığı belli haketmissinizSizde olmayiverin o zaman ne yapalim:)
Demis kadar oldunuz o zamansize yılın en güzel teselli vereni ödülünü veriyorum mukemmelsiniz hanimablacim maşallah devam devam
Ayy ablamm kalbinden öperim ne güzel kalplisin sen ..bütün tavsiyelerin aklımda olacak .. ayrıca seninde basın sağ olsun ablam imtihan dünyasındayiz işte rabbim demek ki bizleri seviyor ki sınıyor bilirsin firavunun eline bir iğne bile batmamıştır dünyada.. rivayet edilir ki yürürken yorulupta ola ki Allah derse diye yokuşlar dur olurmuş firavunun ..biz ahir zaman ümmeti olarak sabir dua ve ibadet ile dediğin gibi her şeyi aşabiliriz ablacımmmm duam seninle Allaha emanetsinBebek kaybi da erkekleri farkli etkiliyor canim benim sizin de basiniz sag olsun ...
Biz bir kayiptan sonra bir bebek daha isteyebiliyorken babalar biraz daha istemeyebiliyorlar. Benim esim bebek istemiyor mesela kendince hakli oldugu noktalar var ...senin esinde de boyle bir durumdan kaynakli cinsel isteksizlik olabilir mesela benim esimde oyle de bir sorun var mesela.
Sana bir abla olarak tavsiyem esini hos tut evet kizabilirsin yaptigi asla kabul edilecek bir davranis degil ama esinle ters dusmemeye bak bu da fark ettiriyor bazi meseleleri
Bir de organik mesir macunu gibi daha maddiyatiniza uygun seyleri deneyebilirsiniz canim benim
Anladigim kadari ile imanli bir insansin ; imaninla asamayacagin engel yok canim benim
Allaha emanet .
Bu nasil bir cewaptir ya allah askina kadin icini dokmus derdini anlatmis bi bilgin warsa yaz yoksa da yazma. Belki aciklamak istemiyor uzuluyor nerden biliceksin ya warya pes gercektende kadin kadinin dusmani....Eşi
eşinin senle neden birlikte olmadığı belli haketmissiniz
Size neden cevap vermek istemediğimi hatirladim tekrar aferim bana siz onu da haketmemissinizEşi
Ustelik hicbir kadin boyle bir psikolojik siddeti asla haketmez yani bak kadin diyorum farkindaysan senin gibi igrenc dusunenler bile haketmez yani anladin...Eşi
Bana ters cevap verdi yardımcı olmaya çalışırken bana.sen avukatimisin ayrıca yaniBu nasil bir cewaptir ya allah askina kadin icini dokmus derdini anlatmis bi bilgin warsa yaz yoksa da yazma. Belki aciklamak istemiyor uzuluyor nerden biliceksin ya warya pes gercektende kadin kadinin dusmani....
Sagol canim benimAyy ablamm kalbinden öperim ne güzel kalplisin sen ..bütün tavsiyelerin aklımda olacak .. ayrıca seninde basın sağ olsun ablam imtihan dünyasındayiz işte rabbim demek ki bizleri seviyor ki sınıyor bilirsin firavunun eline bir iğne bile batmamıştır dünyada.. rivayet edilir ki yürürken yorulupta ola ki Allah derse diye yokuşlar dur olurmuş firavunun ..biz ahir zaman ümmeti olarak sabir dua ve ibadet ile dediğin gibi her şeyi aşabiliriz ablacımmmm duam seninle Allaha emanetsin
Sende hakedeceksin şimdiUstelik hicbir kadin boyle bir psikolojik siddeti asla haketmez yani bak kadin diyorum farkindaysan senin gibi igrenc dusunenler bile haketmez yani anladin...
Kalbinizden öpüyorum eylül hanım .. bazıları sırf merakına eğlencesine soru sorup sorup kaçıyorlar kimisi kendini övmeye gelmiş kimisi egosunu tatmin ediyor ufak laf sokmalar ile can sikabilecegini sanıyorlar.. neyseki Akli başında insanların da bu güzel sitede olduğunu bilmek bana iyi geldi anlayışınız için güzel kalbiniz için minnettarım rabbim sizin gibileri çoğalsın işiniz gücünüz rast gitsin insallahBu nasil bir cewaptir ya allah askina kadin icini dokmus derdini anlatmis bi bilgin warsa yaz yoksa da yazma. Belki aciklamak istemiyor uzuluyor nerden biliceksin ya warya pes gercektende kadin kadinin dusmani....
Gercekten senin gibi cahil ve edepsizler ulkemizde o kadar cokki yapacak biseyde yok maalesef yinede umarim boyle bir sorun yasamazsin...Sende hakedeceksin şimdi
Kalbinizden öpüyorum eylül hanım .. bazıları sırf merakına eğlencesine soru sorup sorup kaçıyorlar kimisi kendini övmeye gelmiş kimisi egosunu tatmin ediyor ufak laf sokmalar ile can sikabilecegini sanıyorlar.. neyseki Akli başında insanların da bu güzel sitede olduğunu bilmek bana iyi geldi anlayışınız için güzel kalbiniz için minnettarım rabbim sizin gibileri çoğalsın işiniz gücünüz rast gitsin insallah
Sonra da ters cevap vermiş oluyoruz ... boşverin eylül hanım ben Rabbime havale ediyorum . Allah sizden razı olsun ..Gercekten senin gibi cahil ve edepsizler ulkemizde o kadar cokki yapacak biseyde yok maalesef yinede umarim boyle bir sorun yasamazsin...
Konunuza tesadufen denk geldim ve gercekten bu konu hakkinda hicbir bilgim olmadigi icinde yazmak istemedim ama o mesaji gorunce dayanamadim yazdim gercekten yazik ne diyeyim boyle anlayissiz insanlar cok maalesef.. Insallah derdinize bir an once derman nasip eder Rabbim dualarim sizinle olsun..Kalbinizden öpüyorum eylül hanım .. bazıları sırf merakına eğlencesine soru sorup sorup kaçıyorlar kimisi kendini övmeye gelmiş kimisi egosunu tatmin ediyor ufak laf sokmalar ile can sikabilecegini sanıyorlar.. neyseki Akli başında insanların da bu güzel sitede olduğunu bilmek bana iyi geldi anlayışınız için güzel kalbiniz için minnettarım rabbim sizin gibileri çoğalsın işiniz gücünüz rast gitsin insallah
Ben yardımcı olunması için post açıyorum milletin merakını gidermesi için değil ister olun ister olmayin anlayan zaten koşulsuz şartsız güzel dilekleri ile cevap veriyor sağolsunlar gereksiz konuşmalardan hoşlanmıyorum bu kadar basit çocukça tavirlarinizdan ayrılın eşiyle sorunu olmayan hatta bir bile olan edepsizlik yapmamak içinde bunları söylemeyen 36 yaşındaki hanım ablacığım:)seninde kalbin çok fesat Rabbim işte görüyor o kalbe o koca çok bile sen önce insan olmayı öğren konuşmayı öğren kadın sana yazmış derdin var sana yardımcı olmak isteyen insana sende olmayı ver deyip yanına gülücük koyuyorsun maşallah sana maşallah
Ne demek Rabbim sizden de razi olsun insallah...Sonra da ters cevap vermiş oluyoruz ... boşverin eylül hanım ben Rabbime havale ediyorum . Allah sizden razı olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?