Yazdıklarında hiçbir şey yok.Terbiyesizligi hanimefendiden ogrendim sizde öğrenmek isterseniz bana yazdıklarını okuyun olur mu :)
Allaha şükürler olsun saygısı sevgisi her daim var .. esimin ailesi ile problemlerimiz oluyor birazda maddi problemler ama onun dışında bir sorun olmuyor .. Anlayışınız seçtiğiniz cümleler beni öyle rahatlattı ki Allah sizden razı olsun .. merhametinizden vicdanınızdan ve insanliginizdan gurur duydum .. keşke herkes sizin kadar sağ duyulu olabilse .. malesef kısır damgasını hemen vurabilen sığ insanlar cahilliklerini her yerde gosteriyorlar .. halbuki samimiyet ile sorulsa büyüklerimden bilgi almak en en doğrusu olabilirdi .. ımtihan diyorum yapacak bisey yok duanızı eksik etmeyin cansınız rabbim yolunuzu bahstijizi açık etsinşuan çok üzüldüm yazdıklarına anne olmak elbette senin de hakkın. şu çevrenin yersiz baskılarını anlamıyorum sanki doğan çocuğa onlar bakacak çocuk yapma süresi biraz uzasa hemen kısır damgasını yapıştırıyorlar oysa biraz düşünseler karşısındaki insan kimbilir nelerle baş etmeye çalışıyor. böyle eşseklemesine düşünceye sahip olan tek toplumuz. keşke insanların özel hayatlarına burnumuzu sokmasak...
eşinle cinsellik dışında manevi duygusal sorunlarınız var mı? yani seviyor mu sayıyor mu değer veriyor mu?
Bence sizin bir tane değil :) ahahah aslında size halen gülüyorum. Tam bir ayisiniz . Ama iyiki yazdınız güldürüyorsunuz eğlendim inanın:)))) ben uyuyacak gibiyim yazmayı sakin unutma sabah mesajını görmezsem çok uzulurummm optumm
AhahahahahhahaYazdıklarında hiçbir şey yok.
Basbayağı kadını ilk yorumdan beri tersleyip kendinizce triplenmişsiniz.
Ve gittikçe de terbiye sınırını aşan siz olmuşsunuz.
Ayyy ne garip kadınsın valla ahahahahhaCok haysiyetsiz onursuz mikrop bi kadinsin ne demek bence bir tane degil bu ne demek oluyor edepsiz pislik
.Ahahahahahhaha
o halde güzel bir haber.. sevgi saygı daim olsun da cinsellik de güzellikle hallolur. eminim 4 yıldır bu durumu aşmak için her yolu denemişsinizdir ama şöyle erkekleğinden dem vurmadan güzel güzel konuşsan motive edici şeyler söylesen. ne bileyim mesela onu gaza getirebilecek işte ben sana inaniyorum bu sorunu beraber asacağız baba olacaksın gibi şeyler.. çünkü anladığım kadarıyla elinde olan bir şey değil ama tedavi edilmeyecek bir şey de değil bence. sırt sırta verip çok güzel aşabilirsiniz. 4 yıl dayanmışsın bi gayret daha deyip sıfırdan başlayın herşeye...Allaha şükürler olsun saygısı sevgisi her daim var .. esimin ailesi ile problemlerimiz oluyor birazda maddi problemler ama onun dışında bir sorun olmuyor .. Anlayışınız seçtiğiniz cümleler beni öyle rahatlattı ki Allah sizden razı olsun .. merhametinizden vicdanınızdan ve insanliginizdan gurur duydum .. keşke herkes sizin kadar sağ duyulu olabilse .. malesef kısır damgasını hemen vurabilen sığ insanlar cahilliklerini her yerde gosteriyorlar .. halbuki samimiyet ile sorulsa büyüklerimden bilgi almak en en doğrusu olabilirdi .. ımtihan diyorum yapacak bisey yok duanızı eksik etmeyin cansınız rabbim yolunuzu bahstijizi açık etsin
Cicegim yazıları bastan bir okurmusun?o halde güzel bir haber.. sevgi saygı daim olsun da cinsellik de güzellikle hallolur. eminim 4 yıldır bu durumu aşmak için her yolu denemişsinizdir ama şöyle erkekleğinden dem vurmadan güzel güzel konuşsan motive edici şeyler söylesen. ne bileyim mesela onu gaza getirebilecek işte ben sana inaniyorum bu sorunu beraber asacağız baba olacaksın gibi şeyler.. çünkü anladığım kadarıyla elinde olan bir şey değil ama tedavi edilmeyecek bir şey de değil bence. sırt sırta verip çok güzel aşabilirsiniz. 4 yıl dayanmışsın bi gayret daha deyip sıfırdan başlayın herşeye...
bu arada ne yaptım sanki nacizane fikirlerimi sunuyorum kendimce. umarım faydalı olurum ve umarım en kısa sürede sorununuzu halletmiş olursun
Topik incelenmeliAllah askina kocan bir tane degil demek bi kadina ne demek oluyor yani ben simdi buna ne desem ne söylesem bu lafin hakkini verebilirim haaa ben cok daha beterlerini soylerim ama degermi bu pisliğe
Noldu ki canım?Cicegim yazıları bastan bir okurmusun?
Cevap verme canımAllah askina kocan bir tane degil demek bi kadina ne demek oluyor yani ben simdi buna ne desem ne söylesem bu lafin hakkini verebilirim haaa ben cok daha beterlerini soylerim ama degermi bu pisliğe
Hemcinsine terbiyesizce yorumlar yazan birinin bu güzel tavsiyeleri hak ettiğini düşünmüyorum.o halde güzel bir haber.. sevgi saygı daim olsun da cinsellik de güzellikle hallolur. eminim 4 yıldır bu durumu aşmak için her yolu denemişsinizdir ama şöyle erkekleğinden dem vurmadan güzel güzel konuşsan motive edici şeyler söylesen. ne bileyim mesela onu gaza getirebilecek işte ben sana inaniyorum bu sorunu beraber asacağız baba olacaksın gibi şeyler.. çünkü anladığım kadarıyla elinde olan bir şey değil ama tedavi edilmeyecek bir şey de değil bence. sırt sırta verip çok güzel aşabilirsiniz. 4 yıl dayanmışsın bi gayret daha deyip sıfırdan başlayın herşeye...
bu arada ne yaptım sanki nacizane fikirlerimi sunuyorum kendimce. umarım faydalı olurum ve umarım en kısa sürede sorununuzu halletmiş olursun
Aslında dediklerinize benzer şeyler de yapıyorum kesinlikle gururunu kırıcı yaklasmamaya ozen gosteriyorum sonuçta onun yerinde bende olabilirdim diye düşünüyorum ımtihan bilincini yitirmeden hareket etmeye calisiyorum kendimce .. yardımcı oldunuz elbette olmaz olur musunuz hıc güzel kalbiniz yeter:)o halde güzel bir haber.. sevgi saygı daim olsun da cinsellik de güzellikle hallolur. eminim 4 yıldır bu durumu aşmak için her yolu denemişsinizdir ama şöyle erkekleğinden dem vurmadan güzel güzel konuşsan motive edici şeyler söylesen. ne bileyim mesela onu gaza getirebilecek işte ben sana inaniyorum bu sorunu beraber asacağız baba olacaksın gibi şeyler.. çünkü anladığım kadarıyla elinde olan bir şey değil ama tedavi edilmeyecek bir şey de değil bence. sırt sırta verip çok güzel aşabilirsiniz. 4 yıl dayanmışsın bi gayret daha deyip sıfırdan başlayın herşeye...
Gerçekten çok terbiyesiz ve küstahsınız insanlara ize birşey dememişler saldırıyorsunuzBence sizin bir tane değil :) ahahah aslında size halen gülüyorum. Tam bir ayisiniz . Ama iyiki yazdınız güldürüyorsunuz eğlendim inanın:)))) ben uyuyacak gibiyim yazmayı sakin unutma sabah mesajını görmezsem çok uzulurummm optumm
Hemcinsini savunurken bir zahmet tarafsız savun olur mu etmediği hakaret kalmadi kocamdan girdi benden cıktı bu kadar da olmaz ya korsunuz yada vicdansız allaha havale selametleHemcinsine terbiyesizce yorumlar yazan birinin bu güzel tavsiyeleri hak ettiğini düşünmüyorum.
bana mı yazmış anlamadım?Hemcinsine terbiyesizce yorumlar yazan birinin bu güzel tavsiyeleri hak ettiğini düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?