- 28 Aralık 2012
- 1.949
- 2.278
-
- Konu Sahibi kurklukadin
Ben zaten yeterince mesafeliyim inanınBen alttan alın sakin durun aman yuva aman evlilik demeyeceğim onu desin diyenler .Ben yetti bitti artık sizde ne sabır ne tahammül diyeceğim Koca koca adamların ne aile aşkı ne abla sevgisi arkadaş .Adamların aile ilişkilerinide kadınlar duzenleyecekse acil robot yapay zeka koca yaratsin teknoloji o duruma geldim ben ciddiyim.Bu nedir ya eski defterleri karıştır biz ıssız adada değiliz aile var .Var elini kolunu tutanmi var kafan kızınca senden çok ailene laf edenmi var .Yazarken bıktım sizde yaşarken bikmişsınızdır ogretemedik bağlı ilişkiyi bı ogretemedik saygılı sınır çizmeyi .Bence aldırmayın zaten onlara üzülmekle baştan hata yapmışsınız kimse kimsenin sülalesine kul köle değil Bozuk aile ilişkilerini kimse düzeltmek zorunda değil Evlenenevkadar suratına bakilmayan oğlan evlenince bı boncuklu oluyor galiba Eşiniz bı öyle bı böyle bence sizde mesafeli olun eş ailesi ile esinizlede asla onların iyi kötü lafını etmeyin maskenizi takın işinize bakın.Cokda tak ederse boşanin.Solumdan kalktım bu gün benbirazdan geçerse biraz daha ılımlı yazarım belki .
Gercekten allahından bulsunlar. O da yaptigini bulsun insallahO zamanlar bekardı,şimdi evli canım
İnşallah en kısa zamanda gerçeği görürBütün sorun bu zaten.Eşimin bir tarafta duramaması.Haksıza haksızsın diyememesi maalesef…
Amin canımGercekten allahından bulsunlar. O da yaptigini bulsun insallah
Amin canımİnşallah en kısa zamanda gerçeği görür
Eşinize deyin seni sevseler ararlar sevmiyorlar demekki. Ara konuş seni tutan m8 var diye. Suç atacak yer arıyor. SacmalamışSelam kızlar.
Uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum ama son zamanlarda eşimle aramızdaki sorunlar çok yorucu oluyor.
4,5 senelik evliyim,bir çocuğumuz var.
Evliliğin ilk ayından beri ailesiyle sorun yaşamaya başladık(sorun kız kardeşi ve ablaları)
Kız kardeşi sadece bizim evliliğimize zarar vermedi,diğer abisi de onun yüzünden boşanma raddesine gelmiş ama nedense bu kız ailesinde sütten çıkmış ak kaşık!
Çok sorun yaşadık,çok haksızlık edildi bana.En son araya mesafe koydum ve genel olarak iletişim kurmuyoruz (Daha önce çabaladım,olmadı.)
Yüz yüze gelince bir şey olmamış gibi konuşmayı başarabiliyoruz ailesiyle ve buna yeterli geliyor.Eşim daha önce de bazı imalardaa bulunmuştu.
‘Ablamla eskiden şakalaşırdık ama artık ne ben arıyorum,ne de onlar diyordu’ evet kendisi aramıyor onları bildiğim kadarıyla.
Artık en ufak bir tartışmada konu ailesine geliyor ve dün farklı bir sebepten tartışınca nasıl oldu bilemedim.Konu yine ailesine geldi.
‘Hayatı üç kişi yaşayamayız,ailemiz var,senden önce onlar vardı’ gibi cümleler kullandı.Ben de o zaman gidip ailesiyle yaşamasını söyledim.
Kızlar ben onun ailesinde yalancı durumuna düştüm,hakaret edildi bana ve hatta psikolojik sorunlarım olduğu dahi söylendi.Sırf kız kardeşleri temize çıksın diye.İlahi adalet var ve ben sadece O’na sığınıyorum.
Eşim açıkça söylemese de artık bu imâlarından sıkıldım.Ablaları da onunla iletişim kurmuyor ki.
Vicdanen ve kalben ben çok rahatım.Niyetimi ve kalbimi biliyorum ama artık gemileri yakıp,ailenin yanına git yaşa diyorum.Sorun sence bu mu diyor.
Düşün,düşün kafam kaldırmıyor artık.
Bana bir çözüm yolu bulun lütfen.
Ailesiyle konuş demeyin lütfen.Çok kez adım attım ama atılan adıma karşılık gelmedi.
İnanın boşanmayı bile düşünüyorum ben…
Yüzüne vurmak istemiyorum işte..Eşinize deyin seni sevseler ararlar sevmiyorlar demekki. Ara konuş seni tutan m8 var diye. Suç atacak yer arıyor. Sacmalamış
Beni zaten görüşmem konusunda hiç zorlamadı ama şimdi içten içe suçlaması ve imalarda bulunması çok canımı sıkıyorEsinizin gururu olmayabilir, ama bu sizin ona benzemek zorunda oldugunuz anlamina gelmez. Sizin aileniz ona 10da bir lafi söyleseydi görürdünüz nasil hopladigini. Insan herseyden önce adaletli olmali. Orda ailesine sınır koymaliydi. Madem adam gibi gerekeni yapmadi o zaman simdi sonuclara katlanacak. Evliligin ilk yillari yeni dengeler kurulurken herkes üstüne düsen yapacak. Esiniz yapmadi. Suclu ariyorsa dönüp kendine baksin. Yeni aileye giren sizsiniz. Disarda ele yapamayacaklari terbiyesizlikleri sizde denemisler.kendi görüsmek istiyorsa görüssün. Sizin öyle bir zorunlugunuz yok. Sizi bahane etmesin
Beni zaten görüşmem konusunda hiç zorlamadı ama şimdi içten içe suçlaması ve imalarda bulunması çok canımı sıkıyor
Ama alamıyor,beni sindiremiyor ve bu yüzden sorun yaşıyoruz,Esinizin derdi kendi ailesine sözünü ve sayginligi gecirememesi. Cünkü onlar ona saygi duysa mesafe koymak yerine arayi düzeltmeye ugrasirdi. Ama yapmiyorlar. Totolar dik tutuluyor. O yüzden bakiyor ki onlara söz geciremiyor bu sefer sizi baskı altına alabilecegini düsünüyor.
Ama alamıyor,beni sindiremiyor ve bu yüzden sorun yaşıyoruz,
Dolduruşa gelmemeyi basarabilirse kendisi gorussun. Karisiyor musunuz ?Selam kızlar.
Uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum ama son zamanlarda eşimle aramızdaki sorunlar çok yorucu oluyor.
4,5 senelik evliyim,bir çocuğumuz var.
Evliliğin ilk ayından beri ailesiyle sorun yaşamaya başladık(sorun kız kardeşi ve ablaları)
Kız kardeşi sadece bizim evliliğimize zarar vermedi,diğer abisi de onun yüzünden boşanma raddesine gelmiş ama nedense bu kız ailesinde sütten çıkmış ak kaşık!
Çok sorun yaşadık,çok haksızlık edildi bana.En son araya mesafe koydum ve genel olarak iletişim kurmuyoruz (Daha önce çabaladım,olmadı.)
Yüz yüze gelince bir şey olmamış gibi konuşmayı başarabiliyoruz ailesiyle ve buna yeterli geliyor.Eşim daha önce de bazı imalardaa bulunmuştu.
‘Ablamla eskiden şakalaşırdık ama artık ne ben arıyorum,ne de onlar diyordu’ evet kendisi aramıyor onları bildiğim kadarıyla.
Artık en ufak bir tartışmada konu ailesine geliyor ve dün farklı bir sebepten tartışınca nasıl oldu bilemedim.Konu yine ailesine geldi.
‘Hayatı üç kişi yaşayamayız,ailemiz var,senden önce onlar vardı’ gibi cümleler kullandı.Ben de o zaman gidip ailesiyle yaşamasını söyledim.
Kızlar ben onun ailesinde yalancı durumuna düştüm,hakaret edildi bana ve hatta psikolojik sorunlarım olduğu dahi söylendi.Sırf kız kardeşleri temize çıksın diye.İlahi adalet var ve ben sadece O’na sığınıyorum.
Eşim açıkça söylemese de artık bu imâlarından sıkıldım.Ablaları da onunla iletişim kurmuyor ki.
Vicdanen ve kalben ben çok rahatım.Niyetimi ve kalbimi biliyorum ama artık gemileri yakıp,ailenin yanına git yaşa diyorum.Sorun sence bu mu diyor.
Düşün,düşün kafam kaldırmıyor artık.
Bana bir çözüm yolu bulun lütfen.
Ailesiyle konuş demeyin lütfen.Çok kez adım attım ama atılan adıma karşılık gelmedi.
İnanın boşanmayı bile düşünüyorum ben…
Sizi sućluyorsa demenizngerekir. Sićlamasa eyvallah hüzüne vurmayın derim..ezikliğin alemi yokYüzüne vurmak istemiyorum işte..
Hayır karışmıyorum.O bir birey ve kendi kararları uygulayabilirDolduruşa gelmemeyi basarabilirse kendisi gorussun. Karisiyor musunuz ?
Hiç müdahale etmiyorum inanın.Siz gorusmeyin mesafeye devam çok isterse kendi görüşsün ama müdahale etmeyin gerekmedikçe
O zaman o da bir birey gibi annesinin kardeşinin lafıyla gaza gelmemeyi öğrenip ailesiyle görüşsün. Hadi sen sorunlusun peki abisinin esi de sorunlumuydu ? Hiç aynayı kendilerine çevirmek yok.Hayır karışmıyorum.O bir birey ve kendi kararları uygulayabilir