- 3 Nisan 2016
- 112
- 7
- 11
- 33
- Konu Sahibi Misslinna92
Annemin yanına geldm evi onunms s sen defol git dedi banaNerdesin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemin yanına geldm evi onunms s sen defol git dedi banaNerdesin?
Ah hep böyle yapıyorsunuz.Hic birsey dusumeden cktm geldm gidemez die dusundu![]()
Üzme kendini bebeğini düşün allah korusun inşallah daha kötü olmaz gelip oraya rezillik çıkartmazAnnemin yanına geldm evi onunms s sen defol git dedi bana
Bu kapıdan gtmekle cok buyuk hata ettin bidaha asla gelemcksn demisÜzme kendini bebeğini düşün allah korusun inşallah daha kötü olmaz gelip oraya rezillik çıkartmaz![]()
E tamam, sen de geri dönmezsin. Gitsin hakime anlatsın, hamile karısını anasına gitmiyor diye boşadığını, kol gibi tazminatı dayasın hakim bakalım, para tatlı gelince de böyle Polat Alemdarvari konuşacak mı yoksa Misslinna bebemiz babasız büyümesin ayağı mı yapacak.Bu kapıdan çıkan bidaha geri donemez die mesaj ayms bana cok hata yaptn asla donme demis kızlar
adi herif. hiç sevmemiş seni. bu laflardan sonra hala kocamdır, seviyorum demezsin inşallah.Bu kapıdan gtmekle cok buyuk hata ettin bidaha asla gelemcksn demis
çok haklısınAh hep böyle yapıyorsunuz.
Öfkeyle hareket etme. Bu adam sana bugün ş... dedi diye evden çıkıp gidip 3 gün sonra dönersen, nasılsa dönecek diye daha ağır şeyler de söyler.
Madem çıktın evden şimdi annenlerle konuş, boşanacakmışsın gibi de plan yap. Sizi barıştırmak isteyeceklerdir, eşinin GERÇEKTEN pişman olduğunu görmeden, bebem olacak diye eve dönme. Onda düzelme varsa, burnu indiyse döner denersin bir kez daha ortada bebek var, hemen kesip atmak olmaz.
Ama önce bir gör.
Sen de planını yap. İŞ bulabilir misin, ne iş yapabilirsin, annen çocuğuna bakarken sen ne iş yapabilirsin vs gibi seçenekleri düşün bir araştır. Eşin de niyetinin ciddi olduğunu görünce bir silkelenir zaten.
İnşallah yani.
Yani aslında boşanma söz konusu olduğunda evden ayrılmamak gerekiyor, eşin gitmesini beklemek gerekiyor da, bazen de kalmak mümkün olmuyor.çok haklısın
üç gün sonra adam özür bile dilemeden geri dönüyorlar daha kötüsü oluyor ayrıca boşanma davalarında giden taraf çoğunlukla haksız görülüyor
o da doğru ama sessiz kalınmamalı bu kadar hakaretlereYani aslında boşanma söz konusu olduğunda evden ayrılmamak gerekiyor, eşin gitmesini beklemek gerekiyor da, bazen de kalmak mümkün olmuyor.
Biri bana ş... dese ben de kalmak ister miyim emin olamadım.
Aynen. Hani insan utanır karısına/kocasına ş...siz demeye. O ş...sizse sen ne oluyorsun o zaman? İşin bir de o tarafı var.o da doğru ama sessiz kalınmamalı bu kadar hakaretlere
Üstüne bi de kızı evden kovmuş.. sakın silme o mesajları sakınnn... Allah yardımcın olsun çok zor zamanlar bilirimYani aslında boşanma söz konusu olduğunda evden ayrılmamak gerekiyor, eşin gitmesini beklemek gerekiyor da, bazen de kalmak mümkün olmuyor.
Biri bana ş... dese ben de kalmak ister miyim emin olamadım.