Eşim herşeyde annesini dahil ediyor

Benim eski kocam böyleydi boşadım kurtuldum. Ben boşayınca kuzu kuzu ana evinde oturuyor hepsi böyle konuları okuyunca içimden hep oh çekiyorum. İşiniz gücünüz yoksa sineye çekeceksiniz, bu anneyle kötü olursanız eşiniz sizi tutar mı ? Bir de o zaman görün eşinizi. O zaman ikinci çocuğu yapmayacaktınız, üzgünüm..

Kocam iyi sikayetim yok sadece bazi şeylerde 2.ci planda kaldigimi hissediyorum onceligi annesiyle kardeşine vermesi beni uzuyor bilmiyorum hamileyim belki hormonlarimdan asiri hassasta olabilirim ama sabahtan beri agliyorum
2. Planda olmaya alış bu tarz adamlar değişmez, haaa ben çekemem dersen de boşan, başka yolu yok, ana kuzusu adamlardan nefret geldi

Valla boş yere kaynanaya para vereceğine bakıcı tutsaydın, ihtiyacı olsa anlarım...

Ee istemiyorum diyin ailecek ciktiginizda onlari cagirma diyin tatile giderken onlari istemiyorum diyin vs vs

Siz Siz bu bağımlılık halini hemen ilk zamanlar fark etmediniz mi ben eski eşimde hemen fark etmistim, her şeye onları katması demek yuvanın bilincinde olmadığını gösteriyor üzgünüm ama ana kuzusu erkekler değismezler üstelik bir kavga olsa sizi hiç tutmazlar hep annesi haklıdır.

sizde kendi ananızı katın o evlatsa siz de evlatsınız empati yapar belki anlar

Yaptiğinin karşiliğini istemesi normal değilmi ?
Farz edelim eşiniz annenizle beraber çalişiyor ve anneniz paralari var zaten diyerek vermiyor olur mu?
Annede olsa evlatta olsa orasi iş yeri emeklerinin hakki verilmesi gerekir .

Annesinden kopamamış erkek sorunu Allah yardımcın olsun. Anlayış göstermek zorunda değilsin. Sizin kurduğunuz aile farklı onlar farklı. Kimseyi ailenin içine sokmak zorunda da değilsin. Eşinle konuş ve bu durumdan rahatsız olduğunu dile getir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…