Eşim herşeyde annesini dahil ediyor

rita921

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
15
7
1
33
Herkese merhaba nornalde boyle sorunlari yazmam kendim cozmeye calisirim ama hata bende mi artik anlamiyorum eşimle cok guzeldi hersey balayina istanbula gittik eğlenmek icin lunaparka gittik sonra esim bi yere yemege gidince annemle kardesimide getirseydik keske onlarlada gelelim diye başladı baslarda cok bisey demedim ama artik sabrim tasti suanda hamileyim ve 4 yasinda da bi kizimiz var ama herseyde annesini dahil ediyor disarda bi yemek yiyoyoruz paket yapip annesine kardesine de goturuyor bisey alalim yiyelim yok ondan da alip götürüyor yada beraber yiyoz bi is kurcak annesi basta onemsemiyodu temizliğini vs yapiyo diye ona muhtac ama heryere onu goturuyor kursa gidiyolardi sertifika aldi en son sehir disinda is gorusmesine gittiler bugun..... Bi ara su doldurmaya gidiyodu gene anasi cocugu aldi o gun ama beni goturmedi sonra is yerinden hediye vermisler 2 ser tane diger çiftleri goturuo kardesine verdi once kardesi bana gore jmursamaz yardim etmiyor sadece onu kullaniyor bunu al abi bunu al link atiyor selam sabah yok mesajlari bile okumustum kurmaya calisitgi iate bi isin ucundan tutmuyor anasi zatwn iste istediklerini yapmiyor once evinin temizligu once evi temiz toplu olcak ondn sonra onun isi onceligi krndisi ve cocugu hatta vikerede demis herkesin kendi evi diye bi ara gezi 9ldu karisi.cocugunu goturmek yerine gene anasini goturdu neymis biz zatwn gormusuz anasi da gormemis anasi dedigim kadinda bunu yillarca dovmus psikolojisini bozmus kadin tam bir narsist!! babasi bunlari eve kitleyip gitmis oda mahrum kalmasin istiyo heralde anlamadim gitti ama hayatinin icine edej bi kadini buladar gayatinin merkezi yaomasi benim iyice canimi sikti siz ne düşünüyorsunuz ben mi hayatiliyim anlayis mi gostermeliyim anasi kardesi diye bi cozum ariyorum teşekkürler

Is kurcak diyosunuz evini temizliyo diyosunuz. Parayi anasi mi verecek kuracagi isin. Annesi bu is konusunda ne yapcak onu anlayamadım. Kardesi de kiz mi? Her seye dahil edilip sizi ikinci plana atiyorsa ben olay cikarirdim ustune ikinciyi yapmazdim heralde. Yeni bir sey degilmis anlasilan surekli yapilan bir durumsa niye daha once sesinizi cikarmadiniz?

Sizene adamın annesiyle kardeşiyle ilişkisinden bu ilişki sizi mağdur etmiyor ki, annesi dövmüş dönmüş kendisi affettiyse size bir şey demek düşmez
Siz boyle düşünüyor olabilirsiniz ama kendinizi benim yerime de koyun herseyi onlarla yapiyorsunuz bi yere gitseniz onlarla bi yiyecek alsaniz onlra da gidiyor kisacasi ekmegine ortak oluyorlar ve heryere gezmeye onu goturuyor bu artik can sıkıcı olmaya basladi oturuo konusmayi düşünüyorum 2.ci planda kalmak beni yipratti

4 yaşında bi kızınız var ve tekrar hamileyseniz kocanız size karşı iyi bi adam olmalı ?
Kocam iyi sikayetim yok sadece bazi şeylerde 2.ci planda kaldigimi hissediyorum onceligi annesiyle kardeşine vermesi beni uzuyor bilmiyorum hamileyim belki hormonlarimdan asiri hassasta olabilirim ama sabahtan beri agliyorum

şimdiye kadar bunları neden kabul ettiniz. bu kavgalar evliliğin en başında olmalıydı ki hiç değilse olacaksa devam eder olmayacaksa yolunuza bakardınız. siz çalışıyor musunuz? ayrılsanız çocuklara ve kendinize yetebilir misiniz. açıkçası ben bu anlattığınız evliliği asla çekemem. başta kavgamı veririm olmuyorsa da zorlamam.

Annesi mağdur edebiyatı yapıp manipüle ediyor. Hiç konuştunuz mu

Kocam iyi sikayetim yok sadece bazi şeylerde 2.ci planda kaldigimi hissediyorum onceligi annesiyle kardeşine vermesi beni uzuyor bilmiyorum hamileyim belki hormonlarimdan asiri hassasta olabilirim ama sabahtan beri agliyorum
Aglamayın bebeğe de kendınıze de zarar .

Bence eşiniz çok merhametli bi adam ve rızkını paylaşıyor yediğinden götürüyorsa yediriyorsa bu onu eksiltmez.
Ben böyle bi durumda ekmegımıze ortak ediyor die düşünmezdim Allah rızıklarına aracı etmiş eşimi Rabbım yerini doldursun derdim . Veren el alan elden üstündür .

2. Plana atma konusunu oturup bi çay çerez eşliğinde konuşup çözebilirsiniz ağlayınca çözülmez o sizin eşiniz sohbet edin konuşun ve çözün inşallah

A bak en son gunes tutulması izlemeye gidecegiz diyor 2027 de misira ama ben biliyorum ki oraya anasiyla kardesini de goturecek ... Baslarda boyle bisi yoktu sadece icinde vicdanmi yaptı artik neyse bilmiyorum herseye onlarida dahil etmeye basladi mesire alanina gidelim hop onlarla sehirdisina gidelim gene onlarla bari ayni evde yasayalim da sorun kalmasin boyle ayri evlerde olmuyor

Annesi mağdur edebiyatı yapıp manipüle ediyor. Hiç konuştunuz
Annesi manipulator olabilir yani narsist cunku bisey oldugunda hep kizini kullnaiyor o boyle istedi vs. Ama bizimkide anam hic gormedi etmedi diye düşünüp vicdan mi yapıyor anlamadim en son is kuracak dedim ya %10istemis kardan ama hic bi sekile zarara ortak degil zarara da aojuyor yeri geliyor ama bizimki sa f unutuyor hemen affediyor ...

Eşim iyi diyorsunuz da bunları yapan zaten eşiniz?

Anlayan bordo bereliler, konuyu bi ozet gecseniz?
konu sahibi hamileymiş bir de dört yaş çocuğu varmış, eşi annesi ve kardeşine çok düşkünmüş, ne zaman bir alışveriş yapsa mutlaka aynısından onlara da yapıyormuş, bir yere çıkıp bir şey yeseler boğazından geçmiyor paket yaptırıp götürüyormuş. ayrıca tatillere de birlikte gidiyorlarmış.hatta bir tatile gidilecekse eşini daha önce götürdüyse sen zaten orayı gördün şimdi sıra annem ve kardeşimde diyormuş. yani bağımsız bir aile kuramamışlar kendilerine. kocası vicdan azabı çekiyormuş ailesinden ayrık bir şey yaptıklarında. annesi de vaktinde kötü bir anne olduğu için konu sahibi hayret ediyor bu bağımlılığa. bir de kardeş sürekli link atıyormuş sanırım şunu al bunu al diye.

Siz çalışıyor musunuz?
Ayrıldım calisma diyince aklima geldi kendi torununa bile parayla bakti kadin biliyor musun hani durumu yok anlarimda kendi torununa dapara almaz insan demi 7 bin kazansam ozamanlar 3 bini ona gidiyodu en son gene biseyler olduda ben ayrildiydim.isten artik evden calisiyorum sen calis anam bakar dedi de valla ben anan icin clismam dedim 15 bin kazansam 5 ini isticek gene dediydim

Aynen guzel ozet herseyde dahil olmasindn ve oncelik edilmelerinden sıkıldım

Teşekkür ederim.
Konu sahibi bosanmayi dusunuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…