Eşim herşeyde annesini dahil ediyor

Eşim iyi diyorsunuz da bunları yapan zaten eşiniz

Soyle kuracagi isteki temizligi annesi yapiyor kadin titiz temizlik takintisi olan bi kadin zaten sadece yardim ediyor iste mesela malzemelerin karismasi lazim yeri olmadigi icin onun balkonunu kullaniyor paket yapiyor vs ama bak en son malzemeler pisirilecekti bende hamileyim zar zor yaptım cok agirlik tasimadan azar azar bitirdim a sehirdisina is gorusmesine giden o oldu buda zoruma gitti haliyle ki ben yaptıklarım icin bi karışıklıkta istemedim ama o hep yaptıklarını is saydi ve pay istedi

Ben eşinize kizamadim baba oldu veya ilgilenmedi ise kendince ailesine karşı sorumlu hissediyor sanki kendisini.

Teşekkür ederim.
Konu sahibi bosanmayi dusunuyor mu?
Hayir zaten parcalanmis bi aileden geliyorum 7 yasimda babam annemi terketti ben yuvami kurtarma taraftariyim esimi de seviyorum sadece farkli bir acidan olayi anlamak istedim ben mi yanlis düşünüyorum yoksa ortada bir gariplikmi var diye siz degerli uyelerin fikrini almak istedim

Ben okurken sıkıldım böyle gelmiş böyle gider ne yapacaksınız ki iki çocuk sizde ikide onlar etti 4 .Böyle bir evlilik olmuş

Ben eşinize kizamadim baba oldu veya ilgilenmedi ise kendince ailesine karşı sorumlu hissediyor sanki kendisini.
Evet bu konuda hakli olabilirsin ve adam cocuklugunda psikoljiden tespit ettigim kadariyla yetiskin cocuk olarak buyumus yani hep birseyler yapması beklenmis hep sorumluluk almis ve kendi i yetersiz görüyor belkide yetersizlik hissinden kurtulmak icin bunlari yapiyordur

Sevmeniz iyi eşinizi ben sevemezdim belli bı yerden sonra iki çocuklu erkekle evlensem hadi bile bile.Sizinki sonradan ekleme sanırsın onlarda çocukları tablo bu beni bıktırır bu 4 lu yaşam tarzı

Çok erkek var böyle anneciğim ci yada aileci tek sizinki değil bence psikolojik değil tarzı bu .Hepsinin altında birşey atarsak çıkamayız içinden.Bence ilk başta dikkat etmek lazım yahu sizinki balayında başlamış ne demek balayına getirsem onlarida bu çok fazla degilmi ? Siz yazmış siniz

O zaman esinizle bir guzel konusun, anlayacak biriyse ki o işığı goremedim su anlattiginiz profilden ama elbette deneyin. Umarim guzel bir sonuc alirsiniz.
Her insanin biraz rahatlamaya ihtiyaci vardir dimi
Tabiki

Yok yok balayinda sorun yoktu balayindan sonra disarda bi yere yemege gittik diyelim onlarda olsaydi yada onlarla da gelelim bi gun falan boyle seyler vardi yani neyse o misir gezisine de beraber gidecez belliki bu gidişat onu gosteriyor

Allah sabır versin size benim başka yorumum yok çocuğuna yapışık insanlara normal olan bana normal gelmiyor size sabır diliyorum buna ihtiyacınız olacak anne sevilir aranır görüşülür herşeye dahil edilmez nokta.O zaman evlenme annenle yaşa dendimi hoyt demeyeceksin .Bu kadar basit.

Eşiniz psikolojik destek alsa iyi olacak. Bu böyle devam eder.

Konu başlığı bile herşeye dahil ediyor bazı şeylere değil herşeye bu normal değil normal olduğuna inanmayın lütfen

Teşekkür ederim size katılıyorum en azindan sakinlestim sabahtan beri poh gibiydim gercekten ben sbhinkorunde kalkmisim kahvaltisini hazirlamisim gonlunu hos edio tal gonderiyom anamida gotureyim demesi fitiki atesledi sabah sabah zaten cogunlukla aksam isten çıkıp kendisne gore 15dk anasija ugruyor evler yakinbu arada 1-1. 5saat cay icip oyle geliyor evine bu da beni ikinci plana atıldığımi düşündüren bir baska sebep ..

Çok karışık anlatmışsınız. Balayına gittiğinizde 4 yaşında kızınız mı vardı?

Annesinide eve alın olsun bitsin onlar ana oğul siz çocuklarla öyle eklenti kaçak yapı modeli yaşar gidersiniz eşiniz çekirdek ailesini ön planda tutmalı iki kadının olduğu yerde huzur olmaz biri geri planda kalacak.Böyle olmaz eşiniz zaten denge kuramıyor heralde ajitasyon da yapıyordur annesi yazdığınız kadarıyla .Ben böyle 3 kişilik ki sizde bide görümce eklenmiş 4 kişilik aşk sevgiden anlamam.Benim bildiğim iki kişilik ilişki.Herseye burnunu sokrumu anne abla kardeş baba farketmez kim olsa ayarı kaçar hiçbirimiz o kadar relax değiliz.Bende hissetmek isterim eş olmak başka anne onayı ihtiyaci her durumda anam anam başka.Sıkıcı.Kayinvalide olunca insan biraz anlar yahu az olgunluk nerde bu modellerde........

Balayından sonra olay nasıl 4 yaşında kızınızın olmasına evrildi arada kaç sene atlandı kafamda deli sorular

Evet gariplik var

Yazdiginiz bir ustunde durumu acikladim kadinlar bu sekilde konuşuyorlar bi anda herseyi anlatinca kafalar da karisiyor konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…