Eşim her sorunda eski bi olay yüzünden beni evden kovuyor

Sen basta yapmıssın hatayıı aılenle mahkemelık olan bı adamla nıye barısıyorsun. Bak ınsanız herkes hata yapar ama esın senın yaptıgın hatayı kullanmıs resmen bu aılesıyle kavga ettım kovdum dovdum gıtmedı bundan sonrada gıtmez demıs. Bence bundan sonra gıt aılen ıcın kotu bısey bu ben suan buyul cocugum 5 yasında 5 yılda neler cektım buyuturken bu cocuk elın adamı ıcın benı hıce saysa bana hakaret ettırse cok zoruma gıder. Ben cocuguma ıgne yapılırken dayanamıyorum elın adamı gelse dovse ve bunu sıneye cekse cok zoruma gıder. Bunları aılenı anla dıye yazdım bunun dısında bıde sen bı ınsansın ya sadece bı ımza attınız dıye hakaretıne sıddetıne katlanmak ne demek cık gıt arkadasım kımse 3 gunluk dunyaya adam olamamıs bırının kahrını cekmeye gelmıyor adam olanı tası yanında hayatında kımseye mecbur degılızz. Mutlunolmaya bak kahır cekmeye degıl

Elalem yine dedikodu edecek laf bulur siz dertlenmeyin. Bosanmadiysaniz kariliginiza laf atarlar, kocanizi elestirirler, gelinliginizi sorgularlar, cocugunuzu yada olmayisini sorgularlar, evinizi elestirirler. Her birine bi 5 dk ayirsalar ortamlarda en az yarim saat konu siz olursunuz. Buda tek seferlik degil sık sık. Demem oki onlar malzeme bulur her sekilde.
Bari bosaninda dedikodu malzemeleri bari 1 tane olsun, 5 dk olsun. Hadi 5 olmazsa 10 dk olsun. Ama sonuc olarak siz selamete erin.

Doğu kafası ayrılamazdım diyorsunuzda e doğudaki bi adamla evlisiniz o zaman doğudaki kadınlar buna katlanıyor diyerek katlanın hey allahım....

hazır çocuk yokken boşanın lütfen. en güzel geçmesi gereken zamanlarda sizi darp etmiş bir adamdan ne bekliyorsunuz ki?

Allaha Allah daha neler geri zekalı adam ya sinir oldum sen kimsin lan
dha neler söyler neler yapar aklın bile almaz.Bunca şeye katlandı benim kölem artık diyordur.Ve yine söylüyorum sana daha kötü şeyler yaşatacak ve allah korusun canına kast edebilir.

Ben 6 yıl ailemden ayrı bi şehirde yalnız yaşadım işimden dolayı. Ailem şöyle hatalı oldu onlar da eşimi dövdü herkesin içinde en büyük kini o yüzden
Oh ellerine sağlık.
Ben de anneyim ve biri kızımı dövse, doğduğuna pişman ederim.

Ailenize çok üzüldüm. Size korumaya çalışmışlar yine laf yiyen onlar olmuş.
biliyorum Uzaktan boşan Ayrıl bilmemne demek kolay. Doğuda yaşıyorum demişsiniz. Boşanınca ona bişey olmayacak size olan bakışlar değişecek. Ah ah kadınların çilesi.
ama bu olanlardan en az zararla kurtulmanın yolu onu terk etmek. Bence öyle. Boşanınca birsürü sıkıntınız olacak ama böyle yaşamaktan iyidir.

Bazı arkadaşlar boşandan başka kelime bilmiyorlar galiba .Boşanınca her şey güllük gülüstanlık olmayacak .Ayrıca boşanırsa bile iyice bi süründürmek lazım .Yok öyle elin kızını al sonra paçavra gibi at!

O hödüğün de dediği gibi def olacaksın bi daha yüzünü göremeyecek boşanacaksın bundan sonra hep böyle gider çünkü

Dayak yediğiniz, ailenizle görüşmenin yasaklandığı, ikide bir küfürler edilerek kovulduğunuz bir evlilik çok daha güllük gülistanlık o zaman size göre. Hanımefendinin ailesi arkasında, kendi ekonomik özgürlüğü var. Ne gibi bi zorluk yaşayabilir ki? Ayrıca müge anlı'nın dediği gibi bazılarının ipini salmak lazım. Onları süründürmeye çalışmak bile aslında size yük, eziyet olacak. Boşa enerji sarfedeceksiniz değmeyecek bir insan için.

Tabi ki boşan. Bu adamın sana saygısı sevgisi yok. Ayrıl bitsin.

konu sahibi
nedir bu pıstırılma sindirilme?
memursunuz sanırım tayin isteme şansınız yok mu?
başka eve çıksanız aileniz gelir mi destek çıkar mı?

bide bu adamla evli kalıp çocuk falan yapmayın

O el kalkmışsa bir kere devamı geliyor tecrübeyle sabit.Rabbim ıslah etsin böyle vicdansızları.Ama ben boşan diyemiycem ödül olur ona zaten .Iki gün sonra takarlar kollarına birini.

Kafasına göre dövebildiği, canı istediğinde küfür edip kovabildiği biriyle yaşamak ceza mı yani adama? Aksine, "ne güzel stres atıyorum" diyordur.

Eşini döven, kovan adam evliyken koluna birini takamayacak sanki. Sadakat yeminine çok bağlıdır eminim. Tek kötü huyu dayağı işte.
Ne yiyip içiyorsunuz anlamak gerçekten güç.

Karısına küfredip, şiddet uygulamayı alışkanlık haline getirmiş bir yaratıkla yaşadığınız şey evlilik, oluşturduğunuz şey de aile değil zaten. Bu durumda ne tavsiye edebiliriz? Bir tanecik hayatımız var, geçen hiçbir zamanın telafisi yok. Yaşamak istediğiniz hayat bu mu, size verilen tek bir ömrü böyle bir mahluk için harcamak mantıklı mı, bunları düşünün, cevabı kendiniz de bulursunuz. Ayrıca o pis ellerinin ve dilinin kopmasını da yürekten diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…