- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
- Konu Sahibi Kirginmelek
-
dha neler söyler neler yapar aklın bile almaz.Bunca şeye katlandı benim kölem artık diyordur.Ve yine söylüyorum sana daha kötü şeyler yaşatacak ve allah korusun canına kast edebilir.Allaha Allah daha neler geri zekalı adam ya sinir oldumsen kimsin lan
Oh ellerine sağlık.Ben 6 yıl ailemden ayrı bi şehirde yalnız yaşadım işimden dolayı. Ailem şöyle hatalı oldu onlar da eşimi dövdü herkesin içinde en büyük kini o yüzden
Dayak hakaret yemek daha kolay yani.Iyiymis..Haklısınız. Yalnızım oldugum şehirde ailem başka yerde çıkıp ev buşmak esya toplamak o kadar zor ve agır geliyor ki
O hödüğün de dediği gibi def olacaksın bi daha yüzünü göremeyecek boşanacaksın bundan sonra hep böyle gider çünkü6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Bazı arkadaşlar boşandan başka kelime bilmiyorlar galiba .Boşanınca her şey güllük gülüstanlık olmayacak .Ayrıca boşanırsa bile iyice bi süründürmek lazım .Yok öyle elin kızını al sonra paçavra gibi at!
O el kalkmışsa bir kere devamı geliyor tecrübeyle sabit.Rabbim ıslah etsin böyle vicdansızları.Ama ben boşan diyemiycem ödül olur ona zaten .Iki gün sonra takarlar kollarına birini.
Kafasına göre dövebildiği, canı istediğinde küfür edip kovabildiği biriyle yaşamak ceza mı yani adama? Aksine, "ne güzel stres atıyorum" diyordur.
Eşini döven, kovan adam evliyken koluna birini takamayacak sanki. Sadakat yeminine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?