Eşim her sorunda eski bi olay yüzünden beni evden kovuyor

Etrafımda ilginç ki mutlu bir aile de yok. Sanki kadın bir süre herşeyi çeker gibi bi algı oluşmuş. Düşününce çok haklısınız güya okumuş bilinçli biriyim ancak iş uygulamaya gelince neden adım atamıyorum

bosanin
kendinize yapacaginiz en iyi iyilik olur.
iyilikte demeyelim olmasi gerekeni yapmis olursunuz.
asla haketmiyor sizi.

Haklısınız

elalem ne der biliyormusun ben sana söyliyim"YAZIK GENCECİK KADINDI,ALLAH RAHMET EYLESİN"

bir aylık evliyken dövüp ailenin evine göndermiş,daha ne demeye geri dönüyosun adam senin canına kast etsin diye mi?

Meslwgin var çocuk yok gidecek yerin var. Simdi boşanmazsan ilerde çok pişman olursun.. gidecek yerin, sahip cikanin, gelirin olmasa neyse

Ne yazık ki çocuğunuz da mutlu bir aile göremeyecek... Hakkınızda hayırlısı olsun

Bilmiyorum kendime de kızıyorum bu kadr öfke kontrolü olmayan biriyle ne işim vr diyorm ancak iyi zamanları düşünüyorum sanırım
Şu an iyi zamanları düşünüyorsunuz ama Allah korusun ya ileride iyi anları düşünmeyecek kadar kötü şeyler yaşarsanız bence Bi an önce uzaklaşın ondan Bi kadın olarak size en büyük tavsiyem bu

öldürene kadar bekleyeceksiniz sanırım bu manyakla ilgili iyi şey düşünmeniz çok ilginç.

Benbanlamadim, seni kensi evinden mi kovuyor? Defolup kendi gitsin.
Onun esyalarini bir cop kutusuna koy ve onu evden gonder. Sonra da bossnma davasi ac.

Çok haklısınız herşeyi dört dörtlük yapmaya çalısan mükemmeliyetçi biri olmam nedeniyle de bitiremiyorum
Madem öyle dayak yemek dört dörtlük bişey mi? Yada mükemmel bişeymi? Bitmemesi sizi bağlar tabi de evden kovan bii adamla ne bileyim

Herkese o aptal şiddet manyağı kocaya karşı bi savnmanız var bukadar kişi fikir veriyor ama onu bukadar savunma çabanız neki??? " onada üzülüyorum ne demek ya. Darp raporu mutlaka alın dursun elinizde

Çok haklısınız herşeyi dört dörtlük yapmaya çalısan mükemmeliyetçi biri olmam nedeniyle de bitiremiyorum
Hanimefendi dort dortluk olunca yurur evlilik diye birsey yok. Iki tarafin da fedakarligi ile olur. Tek tarafli caba ile olmaz
Adam belli ki istemiyor. Belki de hayatinda baska biri var o yuzden seni gondermek icin bahane ariyor da olabilir. Seni istemeyen bu adamla durmaniz hata. Mukelliyetcilik yurumeyen evliligi yurutmeye ugrasmak degil ki? Adam yurumesini istemiyor. Tekeri patlamis arabayi yurutmek gibi senin dusuncen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…