- 19 Aralık 2019
- 67
- -4
- 3
- 34
- Konu Sahibi Kirginmelek
-
Etrafımda ilginç ki mutlu bir aile de yok. Sanki kadın bir süre herşeyi çeker gibi bi algı oluşmuş. Düşününce çok haklısınız güya okumuş bilinçli biriyim ancak iş uygulamaya gelince neden adım atamıyorumOrası öyle. Sizin gezip tozup gülüp eğlenecek zamanlarınız. İşiniz gücünüz var, yeni evlenmişsiniz. Millet yiyecek kuru ekmek peşinde dolanıyor, parasızlıktan intihar ediyor. Berbat bir hale gelmiş her yer. Böyle bir dünyada birbirinize sımsıkı sarılıp destek olmanız, gelecek planları yapmanız, hayaller kurmanız, ne bileyim birlikte yemek falan pişirmeniz gerekirken evde dayak yiyorsunuz. Farkında mısınız? İki yıl iki yıl...
Ne kadar muhteşem bir iki yıl ki uğruna birinden dayak yiyorsunuz? Sık tartışıyoruz, anlaşamıyoruz, uzlaşamıyoruz deseniz asla ayrılmayı düşünün demezdim. Çok seçenek, çok çare olabilirdi. Şiddetin nesi hak edilir ki? İki yıl geçirdiniz diye buna sessiz kalıp sabretmeyi seçiyorsanız siz bilirsiniz. O hayatı yaşayan sizsiniz. Ben sahiden üzüldüm.
Etrafınızda mutlu bir aile varsa biraz gözlemleyin olması ve olmaması gerekenleri.
HaklısınızBu mükemmelliyetçilik değil yalnız bu aptallık.
Mükemmelliyetçi insan kocayı da mükemmel ister. Ama sizin kocanız bir öküz.
Bahaneleri bir kenara bırakıp geç olmadan mükemmel bir adım atın ve ayrılın.
elalem ne der biliyormusun ben sana söyliyim"YAZIK GENCECİK KADINDI,ALLAH RAHMET EYLESİN"6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
İlk dönmemi onlar istediAilenize çok üzüldüm. Evlatlarının şiddet görmesine mi üzülsünler, yargılamalarla mı uğraşsınlar, sizin eşinize dönmenize mi kahrolsunlar.
Evliliğiniz buna değer miydi, bir düşünün derim.
Etrafımda ilginç ki mutlu bir aile de yok. Sanki kadın bir süre herşeyi çeker gibi bi algı oluşmuş. Düşününce çok haklısınız güya okumuş bilinçli biriyim ancak iş uygulamaya gelince neden adım atamıyorum
İlk dönmemi onlar istedi
İyi zaman yok canım, cicim aylarında seni dövmüş. Sen kaç kendini kurtar bu koca müsveddesinden...Bilmiyorum kendime de kızıyorum bu kadr öfke kontrolü olmayan biriyle ne işim vr diyorm ancak iyi zamanları düşünüyorum sanırım
Şu an iyi zamanları düşünüyorsunuz ama Allah korusun ya ileride iyi anları düşünmeyecek kadar kötü şeyler yaşarsanızBilmiyorum kendime de kızıyorum bu kadr öfke kontrolü olmayan biriyle ne işim vr diyorm ancak iyi zamanları düşünüyorum sanırım
Evi evlenmeden önce aldı kendi evi onun gücüyle beni kovuyorBenbanlamadim, seni kensi evinden mi kovuyor? Defolup kendi gitsin.
Onun esyalarini bir cop kutusuna koy ve onu evden gonder. Sonra da bossnma davasi ac.
Madem öyle dayak yemek dört dörtlük bişey mi? Yada mükemmel bişeymi? Bitmemesi sizi bağlar tabi de evden kovan bii adamla ne bileyimÇok haklısınız herşeyi dört dörtlük yapmaya çalısan mükemmeliyetçi biri olmam nedeniyle de bitiremiyorum
Allaha Allah daha neler geri zekalı adam ya sinir oldumVe o kadar öfkeli ki. Ailem asla evime gelemezmiş ben kardesime gidemezmişim neler neler
Ne katlaniyorsun ki ona? Seni kovan adamin evinde kalmakla bir de iyice degerini dusuruyorsun.Evi evlenmeden önce aldı kendi evi onun gücüyle beni kovuyor
Hanimefendi dort dortluk olunca yurur evlilik diye birsey yok. Iki tarafin da fedakarligi ile olur. Tek tarafli caba ile olmazÇok haklısınız herşeyi dört dörtlük yapmaya çalısan mükemmeliyetçi biri olmam nedeniyle de bitiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?