Esim her konuda tartisiyor :(

taviz vermişsiniz ki hala da veriyorusunuz..
gazozu sallayarak içmeme karışıyor tamam içmem diyorum diyorsunuz en basiti...
ne münasebet...
neden siz taviz veriyorsunuz her şeyden...?
misal eşinz neden kendini yontmuyor birazcık...
bence zor bi adam...

Sen bunu terket ya kendine gelir ya defolup gider biter. Boyle hayat gecmez aklinizi basiniza alin

Anlamadım bu kısmı? Bunun neresi hata? Ne takıyorsunuz? Yatın uyuyun. Açıklama falan yapmayın. Dinleyin tmm deyin. Bildiğinizi yapın. Bütün erkekler böyle yapıyor.

Kız bu adama sakın cocuk yapma. Sonunuz olmaz gbi geldi bana adam anormal çünkü. Allah yardmcn olsn

Pardon da mesajları sildiğiniçinmi hata bende de var diyosun onane ister silersin ister silmezsin.Böyle evlilik olmaz düzeleceğinide sanmıyorum,balayının çok güzel geçmesi gerekirken yaşadıklarına bak bunları hakediyor musun sence bir düşün

Senin yazını okuyunca sanki benim ilişkimi yazmışsın gibi okudum malesef benim de eşim öyle 1 sene olcak evliyiz bizde

Anlamadım bu kısmı? Bunun neresi hata? Ne takıyorsunuz? Yatın uyuyun. Açıklama falan yapmayın. Dinleyin tmm deyin. Bildiğinizi yapın. Bütün erkekler böyle yapıyor.

bilmiyorum ondan gizlemis gibi oldu, halbuki gizledigim birsey yoktu. Sadece arkadaslar arasinda sacma konusmalarimi görmesin istedim

Bosan demek istemiyorum benimde evim yuwam war.Ama bune allah askina.
Birbir agzinizi gozluyceniz yere en guzel zamanlarinizi burnunuzdan getirmis.Onane sizin neyi nasil yiyip ictiginizden wermeyin taviz bu kadar ya.Git babanin ewine bak bakalim ney nasil yaptiriliyomus adam nasil mum ediliyomus gordun.Begenmiyodu da bu kadar elestirip aglatcaktida kendi egosunu tatmin etmeye mi aldi seni bu adam.

evet maalesef balayimizi burnumdan getirdi... hic bir sekilde haketmiyorum, bunlarin farkindayim. Onun icin fazlasini bile yaptim ama erkekler nerden anlayacak nerden görecekler...

Çok sorunlu bir psikolojisi var gibi.. Merak ettiğim eşiniz önceden de böylemiydi..

Esim önceden böyle degildi, ara sira tartisirdik ama büyük tartismalar degildi. Böyle birseyle suclayacagini asla beklemezdim. Ki dügünümüzden önce cok iyi anlasirdik. Böyle olacagini inanin ki tahmin edemezdim

Evet bendede var hata... cok taviz verdim halbuki buna gerek yoktu. Kendisi boylu poslu yakisiklidir, yanlis anlasilmasin ama bende ondan geri kalmiyorum. Kiskanclik krizleri cok tutar, göstermemeye calisir. Aslinda kendiside bunun farkinda, galiba birazda bu yüzden kendini övüp beni elestiriyor...piskolojisini bir türlü anlayamadim

Malesef gittikçe huyu kötüye gidiyor hiç düzeleceğinide zannetmiyorum evliliğin başında bi insan düzelmedi mi sonrasında hiç düzelmiyor daha çok kötüye gidiyor huyları

Desene durum vahim... bu erkekleri hic anlayamiyorum. Yok yere sikinti cikariyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…