- 5 Aralık 2022
- 471
- 143
- 33
- 26
Annesine babasına anlattım diyorsun ya üzülseler hiçbir şey yapmadan durmazlar. Zaten kavgalarınızın sebebide onlar üzülseler kavga ettirecek şeyler yaşatmazlar.Hayir Tabi ki normal karsilamiyorum siddeti.
Ailesi ile arama mesafe koymama da izin vermiyor. Sen de suclusun Diyor. Onlar sana kötü davraniyor diye sende ayni davranmak zorunda degilsin Diyor. Ona da tamam dedim.
Normal davranacagima dair söz verdim Eger böyle davranmam bu konu üzerinde tekrar tartismamizi sonlandiracaksa.
Daha önce Annesi ve babasina bir kez anlattim siddet uyguladigini.. Annesi üzüldü Ama hic bir Sey söylemedi konu hakkinda. Babasi ise bir kac hafta konusmadi sadece. Sonra bayram girdi araya ve elini öptürüp baristilar.
Ben 2 seneden fazla oldu evliyim. Eşim ailesi ile ortak iş yapıyordu ve bekar görümcem vardı yaşı büyük. Eşimi benimle paylaşamadı. Eşimin beni övmesini bile çekemiyordu. Kıskanıyordu beni. Sonuç onun yüzünden hem nişanlıyken hem evliliğimin ilk 1 senesi birbirimizi çok yedik. Düğüne 15 gün kala ayrılmak istedim eşim bırakmadı. Nişanlıyken daha çok alttan alıyordu ama evlendikten sonra haklı olduğum halde ailesine karşı hep benim alttan almamı istedi çünkü köprüyü geçmişti evlenmiştik. Kaynanamıda doldurmuşlardı bana karşı. Eşime durmadan söylüyordum anneni dolduruyolar bana laf söylüyor diye. Bağırarak beni susturuyordu ben daha çok sinirleniyordum. Birbirimize giriyorduk ve birbirimizi gerçekten yıpratıyorduk. Uyanık olacaksın eşinin yanında ailesini seviyormuş gibi düşünüyormuş gibi yapacaksın. Kaynanan ya da başka biri sana laf söylediği zaman kimse yokken karşılığını vereceksin mağduru oynacaksın. Ama asla ve asla eşine ailesini kötülemeyeceksin.