- 25 Haziran 2016
- 7.163
- 12.582
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin sucunuz cok yuz vermissiniz.bende ilk zamanlar oyleydim esim benden yasca buyuktu ve bende daha toydum.simdi sıkıyosa biseu soyledin ödü kopar benden tabi kendisine caktirmadan yapiyorum size gelecek olursak esinizle hayat cok zor kac yildir boyle
Merhaba, konun dikkatimi çekti ve yorumları okudum bir grup yuvana sahip çık derken diğer grup çekilecek dert değil demiş.... Ben sınav diyorum, anlıyorum ki seviyorsunuz va yuvanızı yıkmayı düşünmüyorsunuz haklı olarak, o zaman kendinizi de ezdirmeyin ama eşinizin davranışlarının kırdığını yanlış olduğunu anlatın ona, anlamak istemiyor hissettirin, kocanızı en iyi siiz tanırsınız sonuçta, bir şekilde ona ulaşmanın yolu vardır....
Taviz vermişsin ve devam ediyorsun. Sorun çıkmasın diye alttan aldığın her şey büyüyerek karşına çıkacak. Kimse huzursuz ve tartışmalı bir evliliği olsun istemez ama bazen depremler olmadan taşlar yerine oturmaz. Kim ne kadar alırsa o kadar vermek isterler. Bir "yeter" deyip kendine getirmenin vakti gelmiş. Kaçan kovalanır sözünü ilişkine uyarla ve uygula derim.
Esim önceden böyle degildi, ara sira tartisirdik ama büyük tartismalar degildi. Böyle birseyle suclayacagini asla beklemezdim. Ki dügünümüzden önce cok iyi anlasirdik. Böyle olacagini inanin ki tahmin edemezdim
Balayı günü ve siz uyurken ki beklentileri ile ithamları çok zor.. Hazmetmek çok güç.. Ama gazozu bile içerken size bu denli uyarıyor/karışıyor olması çok tatsız ve takıntılı olduğunu gösterir.. Psikolojisi çok sağlıklı olmadığından size bu denli tavır gösteriyor olabilir. Eşinizi gerecek / sıkıntıya sokacak ilişkiniz haricinde başka dertleriniz var mı? İş-aile-borç-...
İlk 5 yıl çok ama çok iyi korunun. Yapacağınız en önemli şey bu
En olmaması gereken evliklerde tutuyor örnekleri şu sayfalarda dolu. O yüzden dikkat et kendine çok.Evlilik oturmadan düsünmüyorum zaten. Cocugada banada yazik olur, ki böyle bir durumda tutar mi gebelik oda süpheli
En olmaması gereken evliklerde tutuyor ☺ örnekleri şu sayfalarda dolu. O yüzden dikkat et kendine çok.
Tabi ki görmesin. Arkadaşım bana ağdasını söylüyor sevgilisini söylüyor. Ya da kocamı şikayet ederim dertleşirim.bilmiyorum ondan gizlemis gibi oldu, halbuki gizledigim birsey yoktu. Sadece arkadaslar arasinda sacma konusmalarimi görmesin istedim
Tabi ki görmesin. Arkadaşım bana ağdasını söylüyor sevgilisini söylüyor. Ya da kocamı şikayet ederim dertleşirim.
Kocam bunları niye okusun? Siz niye suçluluk hissediyorsunuz? Çözemedim. Yüz vermeyin bu kadar.
Düzelmesi iyi olmus ne dedi ki baban böyle etkili olmuş. Benim babam konuştu fln adam daha Bi diklendi nerde yanlış olmuş acabaFazla alttan almış alttaan ala ala altta kalıp ezilmissiniz
Ben yerinizde olsam.ailem ucundan azıcık citlatirdim cunku nasıl.olsa ailesine söylemiyor diye daha fazla üste çıkabiliyorlar
İlk zamanlar bnde buna benzer olaylar yaşadım sağına geç soluma geç o mi baktı sana adama carptin gormedin mi vb gbi bir çok olaylarmz oldu ve BN isin içinden cikamadm aileme anlattım babam günlerce konuştu
İse yaradı mi şuan çok çok çık iyi hatta baya baya iyi
Ya psikologa ya aileye yoksa kendinizi çok yipratirsiniz
Düzelmesi iyi olmus ne dedi ki baban böyle etkili olmuş. Benim babam konuştu fln adam daha Bi diklendi nerde yanlış olmuş acaba
Adamin arşa cikardigin totosunu indirme vakti gelmiş...
bu manyakları katalogtan mı seçiyorsunuz cidden merak ediyorum..yazık geleceğin depresyon hastası adayı yavrucum .
hadi inşaallahBu Kadar negatif düsünmeye gerek yok. Herseyin herkesin düzelme sansi vardir. Havalandigi gibi indiririm insallah. Bakalim...