Esim her konuda tartisiyor :(

sizin sucunuz cok yuz vermissiniz.bende ilk zamanlar oyleydim esim benden yasca buyuktu ve bende daha toydum.simdi sıkıyosa biseu soyledin ödü kopar benden tabi kendisine caktirmadan yapiyorum size gelecek olursak esinizle hayat cok zor kac yildir boyle

Taviz vermişsin ve devam ediyorsun. Sorun çıkmasın diye alttan aldığın her şey büyüyerek karşına çıkacak. Kimse huzursuz ve tartışmalı bir evliliği olsun istemez ama bazen depremler olmadan taşlar yerine oturmaz. Kim ne kadar alırsa o kadar vermek isterler. Bir "yeter" deyip kendine getirmenin vakti gelmiş. Kaçan kovalanır sözünü ilişkine uyarla ve uygula derim.

Merhaba, konun dikkatimi çekti ve yorumları okudum bir grup yuvana sahip çık derken diğer grup çekilecek dert değil demiş.... Ben sınav diyorum, anlıyorum ki seviyorsunuz va yuvanızı yıkmayı düşünmüyorsunuz haklı olarak, o zaman kendinizi de ezdirmeyin ama eşinizin davranışlarının kırdığını yanlış olduğunu anlatın ona, anlamak istemiyor hissettirin, kocanızı en iyi siiz tanırsınız sonuçta, bir şekilde ona ulaşmanın yolu vardır....

insallah bende o duruma getirebilirim. Cok simartilmis belli...ailenin en kücügü nede olsa. Esimle 3 aydir evliyiz, bir bucuk senedir tanisiyoruz. Basta cok romantikti, tabi beni almamisti ozamanlar dedigim gibi her istegimi hallederdi, beraber her yere giderdik, ben onu istemedigimde o üstelemisti. Aniden is yerinin önünde beklemeler, elinde kahveyle sabahlari beni beklemeler, arabayla alip gezdirmeler vs ... ilk aylar gecince biraz huyunu belli etti. Olur olmaz seylere alindi, küstü ama bunlar tabi nisanlanmadan önce düzeldi. Cok iyi anlasmaya basladik ama simdi durum bu...

Esim ben üzülüp birsey demeyince merhamet gösterir. Kirildigimi göstermemeye calisinca üzülüyor nedense. Icime atip gülümsemeye calistigimda... benimle konusmuyor ki bunu simdi yapayim

Cok Dogru bir söz söyledin. Aynen öyle yapcam

Esim önceden böyle degildi, ara sira tartisirdik ama büyük tartismalar degildi. Böyle birseyle suclayacagini asla beklemezdim. Ki dügünümüzden önce cok iyi anlasirdik. Böyle olacagini inanin ki tahmin edemezdim

Balayı günü ve siz uyurken ki beklentileri ile ithamları çok zor.. Hazmetmek çok güç.. Ama gazozu bile içerken size bu denli uyarıyor/karışıyor olması çok tatsız ve takıntılı olduğunu gösterir.. Psikolojisi çok sağlıklı olmadığından size bu denli tavır gösteriyor olabilir. Eşinizi gerecek / sıkıntıya sokacak ilişkiniz haricinde başka dertleriniz var mı? İş-aile-borç-...

Esim cok takintilidir maalesef.. Baskalarinin gönlünü cok iyi yapar, aslinda bir insani kirdigini farkeden biridir. Gerek bir tanidik olsun gerek annesi olsun gönül yapma pesindedir... Sikintilara gelecek olursak, aslinda hic sikintisi yok. Isi gücü yerinde, cok iyi bir kazanci vardir. Evlenirken hic borca girmedik. Ailede baska sikintida yok. Annesi tarafindan cok baski görmüs cocukken, okul Hayati ve is hayatindan dolayi... annesi sürekli zorlamis bazi seylere zamaninda ve hep dedigim olmali demis... cok müdahale etmis ona ve ediyordu evlenmeden önce. Ben fazla taviz vermedigim icin pek karisamiyor simdi. Kaynanamla hicbir sorunum yok zaten, cok iyi biri, cokta seviyorum. Ama bundan kaynaklanabilir

bilmiyorum ondan gizlemis gibi oldu, halbuki gizledigim birsey yoktu. Sadece arkadaslar arasinda sacma konusmalarimi görmesin istedim
Tabi ki görmesin. Arkadaşım bana ağdasını söylüyor sevgilisini söylüyor. Ya da kocamı şikayet ederim dertleşirim.
Kocam bunları niye okusun? Siz niye suçluluk hissediyorsunuz? Çözemedim. Yüz vermeyin bu kadar.

Evet haklisiniz bende tabiki bundan dolayi görmesini istemedim... telefonu kurcalayacagindan emindim

Düzelmesi iyi olmus ne dedi ki baban böyle etkili olmuş. Benim babam konuştu fln adam daha Bi diklendi nerde yanlış olmuş acaba

bu manyakları katalogtan mı seçiyorsunuz cidden merak ediyorum..yazık geleceğin depresyon hastası adayı yavrucum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…