Birde Belli ki senden cinsel anlamda bişeyler beklio. Bunlar da zamanla olacak şeyler. Daha evlilige hazır değil belli. Pohpohla buyumuş. Bundan onceki ilişkilerinde de aynısını yaşamış sa sende oyle yap istiyırdur. Hemen oyle bırakma boşanma vay efendim ayrılık aklına getirme. Bizim ilk sene ettiğimiz kavgayı kimse etmedi. Ben sosis yemek istemio die eşime neler demiştim. Aynı evde daha once hiç yaşamadığın birisi ile yaşamaya calışmak zor evet. Kalbiniz karartmayın ona karşı. Komikliğe vurun bazen. Kolay değil yva yıkmak nasıl dayanıyorsun onceden belli imiş falan diyenlere aldırış etme sakın. Herkes kendine göre yorumluyor. Sen bir çözüm için yazdın buraya bizler sana tecrübeli olarak yaşadıklarımızı anlatıyoruz. Bak biz şimdi cocuk istiyoruz olmuo 2 senedir ilgimiz ona yoneldi kendi derdimizi herşeyimizi unuttuk tartışmıyorum bile baktım ters mi gidio bana aman ne halin varsa gör diyorum içimden odaya geciyorum kitap okuyorum başka şeyler ugraşıyorum örgü örüyorum. Daha neler göreceksiniz gecmişe bakıp güleceksiniz diceksinki gazoza karışıo dun hatırlıomusun o da gülecek. Kendini üzme kasma rahat ol. Seni aldatan birisi değil evine gelmeyen bi adam değil cok şukur. Herşeyi sensinki senle ugraşıo. Benim eşimde bencil herşeyi ben biliyorum modunda bende yolunu buldum he diyorum ne derse bişey anlatıo ya boyle bilmiş bilmiş hımmm evet dogru falan diyorum oda sevinioHayir ilk gece kan geldi, ondan sonrada bir kac kez geldi... tecrübeli dedigi halim tavrimdan kaynaklaniyormus... maalesef hemen parlayan herseye küsen alinan bir insan... siniri gecincede bir sekilde gönül almaya calisan biri... ama asla özür dilemez. Piskologa gitmek istedigini sanmiyorum acikcasi. Ailem hemen yakinda, onlarada yansitmak istemiyorum...
Birde Belli ki senden cinsel anlamda bişeyler beklio. Bunlar da zamanla olacak şeyler. Daha evlilige hazır değil belli. Pohpohla buyumuş. Bundan onceki ilişkilerinde de aynısını yaşamış sa sende oyle yap istiyırdur. Hemen oyle bırakma boşanma vay efendim ayrılık aklına getirme. Bizim ilk sene ettiğimiz kavgayı kimse etmedi. Ben sosis yemek istemio die eşime neler demiştim. Aynı evde daha once hiç yaşamadığın birisi ile yaşamaya calışmak zor evet. Kalbiniz karartmayın ona karşı. Komikliğe vurun bazen. Kolay değil yva yıkmak nasıl dayanıyorsun onceden belli imiş falan diyenlere aldırış etme sakın. Herkes kendine göre yorumluyor. Sen bir çözüm için yazdın buraya bizler sana tecrübeli olarak yaşadıklarımızı anlatıyoruz. Bak biz şimdi cocuk istiyoruz olmuo 2 senedir ilgimiz ona yoneldi kendi derdimizi herşeyimizi unuttuk tartışmıyorum bile baktım ters mi gidio bana aman ne halin varsa gör diyorum içimden odaya geciyorum kitap okuyorum başka şeyler ugraşıyorum örgü örüyorum. Daha neler göreceksiniz gecmişe bakıp güleceksiniz diceksinki gazoza karışıo dun hatırlıomusun o da gülecek. Kendini üzme kasma rahat ol. Seni aldatan birisi değil evine gelmeyen bi adam değil cok şukur. Herşeyi sensinki senle ugraşıo. Benim eşimde bencil herşeyi ben biliyorum modunda bende yolunu buldum he diyorum ne derse bişey anlatıo ya boyle bilmiş bilmiş hımmm evet dogru falan diyorum oda seviniosonra ne istersem yapıo. Napim yapısı bu yani değişmio bende denedim ama olmuyo ailesi arkadaşları tarafından hep oyle görülmüş ben aşağılayıcınca modu duşuyo. Bişeyi kanıtlıyordum bak bu boyle die yok illallah demez. Kendi kendine takılıo o da garibim. Yaşıoz işte yiyecek ekmegim var hamdolsun eşim bana deger verio ezdirmio elaleme evine gelio ve cok seviyorum eşimi. sevdiklerim hayatta bir de evladım olsa ben isterim ben daha.
Fazla alttan almış alttaan ala ala altta kalıp ezilmissiniz
Ben yerinizde olsam.ailem ucundan azıcık citlatirdim cunku nasıl.olsa ailesine söylemiyor diye daha fazla üste çıkabiliyorlar
İlk zamanlar bnde buna benzer olaylar yaşadım sağına geç soluma geç o mi baktı sana adama carptin gormedin mi vb gbi bir çok olaylarmz oldu ve BN isin içinden cikamadm aileme anlattım babam günlerce konuştu
İse yaradı mi şuan çok çok çık iyi hatta baya baya iyi
Ya psikologa ya aileye yoksa kendinizi çok yipratirsiniz
Kizabilir kızdığı da olduZaten dedigim gibi ailemden korkuyor. Simdilik destek veriyorum hic birsey anlatmiyorum. Ama böyle devam ederse citlatirim. Hic kizmadi mi sana babana anlattiginda?
yaşlarınız kaç bilmiyorum ama eşiniz hiç olgun gelmedi bana. ayrıca çok manüplatif bir adam. bence manüple edilmemeyi öğrenmelisiniz..
Kizabilir kızdığı da oldu
O zaman kendine çeki düzen vereceksin dedm anlatmamı istemiyorsan
Yoksa ep ayni şeyleri dinlemek zorunda kalacaksin falan dedm
dediğim gibi eşin seni manüple ediyor. zaten bazı adamlar özellikle kendisinden çok kücük kızla evleniyorlar ki kontrol ellerinde olsun. beklentilerini karşılayamadığın için küsmek nedir ya. bir kere eşin bir kadın olarak sana saygı duymuyor bilgin olsun. ve üstte bir üyenin yazdığı gibi duygusal olarakta çok derin değil.benden 9 Yas büyük... ben 24
BoşanSelam arkadaslar... dertlesecek insan ariyorum.
3 ay oldu evleneli ama inanin dayanamiyorum artik. Esimle cok tartisiyoruz Hemde okadar gereksiz yere ki...
Esim herseye alinan küsen bir insan ve cok bencildir. Herzaman kendini över, kendini Olgun bilir. Bazi konularda öyledir evet ama yeri gelince cocuk gibi küser.
Dügün gecemizden sonra haftalar boyunca olur olmaz tartismalar cikardi. Beni affedersiniz ama tecrübeli sandi, ki öyle birsey asla yok! Ilk deneyimimdi her konuda. Haftalar boyunca birseyler ögrenmeye calisti, sürekli sordu etti baska biri var miydi dedi o tür seyler sordu... O aralar neye ugradigimi sasirdim...benimle konusmadi, yüzüme bakmadi, bagirdi sirf böyle bir süphe yüzünden... O tartismalari gectik, balayinda her türlü tartisma cikardi. Geceler boyunca aglayarak yattim, ben aglarken hic takmadi. Öyle uyumasini horlamasini dinlerdim. Balayinda ufak bir kaza atlattik, karsi taraf suclu oldugu halde beni kazayi önlemedigim icin sucladi. Elbette benimde hatalarim oldu, mesela evlenmeden önce bazi arkadaslarimla olan mesajlarimi sildim. Aslinda silmesemde olurdu ama esim her muhabbetime karistigi icin, mesajlari okudugunda niye böyle seyler yaziyorsun diyecegini bildigim icin maalesef sildim... Silmez olaydim. Inanin cok yiprandim... kendimi okadar zor tutuyorum ki. Iki gün iyi oluyoruz bes gün kötü. Dün mesela ben uyuyordum, o uyanmis uyanmadigim ve beklentisini karsilamadigim icin küslük cikardi. Tüm gün yüzüme bakmadi. Karsina oturdum güzelce konustum, anlatmaya calistim ona ragmen konusmadi. Telefonu eline Aldi, ben konusurken telefonuyla ilgilendi. Uyuyordum ben ya! Okadar sacma nedenlerden dolayi tartisiyoruz ki... Gazozu sallayarak ictigime bile karisiyor! Tamam diyorum sallayarak icmeyecegim diyorum ama aliskanlik iciyorum ve daha neler... Dügünümüzden sonra bir kere bile sevdigini söylemedi, ben diyince cevap bile vermedi. Ben onu överken o beni elestiriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Daha yeni evlendik ve yuvami yikmak istemiyorum. Ailemin hic birseyden haberi yok, onlar iyi gecindigimizi saniyor, birsey bilmiyorlar bu konuda... herkes mutlu oldugumu saniyor...
evlenmeden önce hiç göstermedi mi bu kişiliğini... yazık ediyorlar günah alıp kendi kafalarında olmadık şey düşünüyorlar hastalıklı insanlar....
Ha şoyle olumlu düşün. Herşey düzelir evlilik Allahın emri güzel birşey hatta. Birbirinize baglısınız 1 ayd küsse mecbur sana. Sen sadece elinden geleni yap. Cinsel anlamda da daha erken zamanla oluyor alıştıkça ben şimdi ilk zamanlar gibi değilim. Eşimi ben pert ediyorum bazen naz yapıo bana aa yok başım agrıyo dioSevgisinden hic süphe etmiyorum. Evlenmeden önce bende az hirpalamadim acikcasicinsel anlamda biraz fazla bekliyor gibi maalesef... hemen küsüyor olmayinca. Bosanmayi katiyen düsünmüyorum...Haha sosise cidden cok güldüm Onu bende uygulamaya basladim, bilmis bilmis konusunca bende evet öyle diyorum ama maalesef hala beklenmedik anda tartismalar cikariyor. Bende rahat duramiyorum. Küslügü tüm gün sürdürünce cok sinir oluyorum. Olur olmaz seylerden tartisma cikariyor dedigim gibi, sabretcem bir sekilde. Düzelir insallah... insallah bebisini kucagina en kisa zamanda almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?