Esim her konuda tartisiyor :(

Kendisi oldukça tecrübeli !! ki tecrübeli olanı hemen tanımış.

Maalesef bu yaklaşı mi bile evliliği çatlatmış.

Size diyeceğin tek şey sıkı korunun , aklınız varsa çocuk sahibi olmazsınız. Yazık okur sizce bebeğinize.

Maalesef ki hasta ruhlu biri karşınızdaki . Tedavi olmazsa devam etnemelisiniz.

Birde Belli ki senden cinsel anlamda bişeyler beklio. Bunlar da zamanla olacak şeyler. Daha evlilige hazır değil belli. Pohpohla buyumuş. Bundan onceki ilişkilerinde de aynısını yaşamış sa sende oyle yap istiyırdur. Hemen oyle bırakma boşanma vay efendim ayrılık aklına getirme. Bizim ilk sene ettiğimiz kavgayı kimse etmedi. Ben sosis yemek istemio die eşime neler demiştim. Aynı evde daha once hiç yaşamadığın birisi ile yaşamaya calışmak zor evet. Kalbiniz karartmayın ona karşı. Komikliğe vurun bazen. Kolay değil yva yıkmak nasıl dayanıyorsun onceden belli imiş falan diyenlere aldırış etme sakın. Herkes kendine göre yorumluyor. Sen bir çözüm için yazdın buraya bizler sana tecrübeli olarak yaşadıklarımızı anlatıyoruz. Bak biz şimdi cocuk istiyoruz olmuo 2 senedir ilgimiz ona yoneldi kendi derdimizi herşeyimizi unuttuk tartışmıyorum bile baktım ters mi gidio bana aman ne halin varsa gör diyorum içimden odaya geciyorum kitap okuyorum başka şeyler ugraşıyorum örgü örüyorum. Daha neler göreceksiniz gecmişe bakıp güleceksiniz diceksinki gazoza karışıo dun hatırlıomusun o da gülecek. Kendini üzme kasma rahat ol. Seni aldatan birisi değil evine gelmeyen bi adam değil cok şukur. Herşeyi sensinki senle ugraşıo. Benim eşimde bencil herşeyi ben biliyorum modunda bende yolunu buldum he diyorum ne derse bişey anlatıo ya boyle bilmiş bilmiş hımmm evet dogru falan diyorum oda sevinio sonra ne istersem yapıo. Napim yapısı bu yani değişmio bende denedim ama olmuyo ailesi arkadaşları tarafından hep oyle görülmüş ben aşağılayıcınca modu duşuyo. Bişeyi kanıtlıyordum bak bu boyle die yok illallah demez. Kendi kendine takılıo o da garibim. Yaşıoz işte yiyecek ekmegim var hamdolsun eşim bana deger verio ezdirmio elaleme evine gelio ve cok seviyorum eşimi. sevdiklerim hayatta bir de evladım olsa ben isterim ben daha.

Fazla alttan almış alttaan ala ala altta kalıp ezilmissiniz
Ben yerinizde olsam.ailem ucundan azıcık citlatirdim cunku nasıl.olsa ailesine söylemiyor diye daha fazla üste çıkabiliyorlar
İlk zamanlar bnde buna benzer olaylar yaşadım sağına geç soluma geç o mi baktı sana adama carptin gormedin mi vb gbi bir çok olaylarmz oldu ve BN isin içinden cikamadm aileme anlattım babam günlerce konuştu
İse yaradı mi şuan çok çok çık iyi hatta baya baya iyi
Ya psikologa ya aileye yoksa kendinizi çok yipratirsiniz

Balık baştan kokar yeni evlisin düzelir sanıyorsun ama düzelmez istiyorsan çocuk yapmadan bi süre zaman ver kocana ama sonuç aynı olacak 3 yıllık evli biri olarak yazıyorum canım

Sevgisinden hic süphe etmiyorum. Evlenmeden önce bende az hirpalamadim acikcasi cinsel anlamda biraz fazla bekliyor gibi maalesef... hemen küsüyor olmayinca. Bosanmayi katiyen düsünmüyorum...Haha sosise cidden cok güldüm Onu bende uygulamaya basladim, bilmis bilmis konusunca bende evet öyle diyorum ama maalesef hala beklenmedik anda tartismalar cikariyor. Bende rahat duramiyorum. Küslügü tüm gün sürdürünce cok sinir oluyorum. Olur olmaz seylerden tartisma cikariyor dedigim gibi, sabretcem bir sekilde. Düzelir insallah... insallah bebisini kucagina en kisa zamanda almak nasip olur

Zaten dedigim gibi ailemden korkuyor. Simdilik destek veriyorum hic birsey anlatmiyorum. Ama böyle devam ederse citlatirim. Hic kizmadi mi sana babana anlattiginda?

Zaten dedigim gibi ailemden korkuyor. Simdilik destek veriyorum hic birsey anlatmiyorum. Ama böyle devam ederse citlatirim. Hic kizmadi mi sana babana anlattiginda?
Kizabilir kızdığı da oldu
O zaman kendine çeki düzen vereceksin dedm anlatmamı istemiyorsan
Yoksa ep ayni şeyleri dinlemek zorunda kalacaksin falan dedm

yaşlarınız kaç bilmiyorum ama eşiniz hiç olgun gelmedi bana. ayrıca çok manüplatif bir adam. bence manüple edilmemeyi öğrenmelisiniz..

evlenmeden önce hiç göstermedi mi bu kişiliğini... yazık ediyorlar günah alıp kendi kafalarında olmadık şey düşünüyorlar hastalıklı insanlar....

benden 9 Yas büyük... ben 24
dediğim gibi eşin seni manüple ediyor. zaten bazı adamlar özellikle kendisinden çok kücük kızla evleniyorlar ki kontrol ellerinde olsun. beklentilerini karşılayamadığın için küsmek nedir ya. bir kere eşin bir kadın olarak sana saygı duymuyor bilgin olsun. ve üstte bir üyenin yazdığı gibi duygusal olarakta çok derin değil.

Boşan

evlenmeden önce hiç göstermedi mi bu kişiliğini... yazık ediyorlar günah alıp kendi kafalarında olmadık şey düşünüyorlar hastalıklı insanlar....

Evlenmeden önce bu konular tabiki gecmisti... küslügümüz olurdu ister istemez. Dügün hazirliklari mobilya alimlarinda ama bunlarda dügün öncesi aileler arasinda olan seyler. Bu kisiligini göstermedi ama. Olmayan seye oldu diyip o süpheyle Durdu kac hafta. Hatta arastirmaya bile kalkti...

Benim eşimde bu kadar abartılı olmasada işinden kaynaklı tam bir müdahaleciydi. Öyle basit şeylerden kavga ederdik ki şu an hic aklımız yokmuş diyoruz. Ben bu tavırlarını ilk farkettiğimde pek ses etmedim ama ne yapiyorsam ona devam ettim kendimi çekmedim. Sonra baktım aynı tas aynı hamam devam edince tepesine bindim aynı şeyi bende ona yaptım bide baktım ayy süt dökmüş kedi diyeceğim o ki kendini çekme sen busun. Öyle yaptıkça tepene çıkmış belli. Baktın devam ediyor sende aynı şeyi ona yap. Birde ilk aylarda böyle deli saçması çok tartışma oluyor sonra düşününce gülüyorsun

Ha şoyle olumlu düşün. Herşey düzelir evlilik Allahın emri güzel birşey hatta. Birbirinize baglısınız 1 ayd küsse mecbur sana. Sen sadece elinden geleni yap. Cinsel anlamda da daha erken zamanla oluyor alıştıkça ben şimdi ilk zamanlar gibi değilim. Eşimi ben pert ediyorum bazen naz yapıo bana aa yok başım agrıyo dio

Konuşmayın sizde küsün ,niye siz gönül yapmaya uğraşıyorsunuz ki adamın odalığımısınız ?
Daha karı koca olmayı anlamamış terapiste gidelim yoksa boşanıcam seni böyle çekemem diyin ,kesinlikle beraber olmayın toparlanana kadar ,çocuk yapmayın

Valla her şeyi göze alacaksın adama eeeeh yetti be bunun için evlenmedim madem benden bu kadar memnun değilsin, inanmıyorsun güvenmiyorsun tanımıyorsun çıkıp gitmekte özgürsün. Diyeceksin. Bunu tek bir defa ve kararlılıkla söyleyeceksin. Senin sürekli alttan almanla kocanın düzelmesi mümkün değil ancak tepene çıkar daha çok

Ağzına edip had bildirme zamanı gelmişte geçmiş bile. Kendini neden ezdiriyorsun arkadaşım ne münasebet yediğine içtiğine bu denli karışmak. Heleki cinsel hayatınızı saçma şüphelerle imalatla sizi suçlamak.
Kendinizi biraz geri çekmenizi öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…