• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim hep internet geçmişini siliyor

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
83
sizce neden olabilir .. merak ettim sordum bugün bişe izlemiştim onu tekrar izleyecektim ama geçmişi silmişsin dedim ve genelde de siliyosun dedim şaka yollu gülerek ne haltler çeviriyon :) aşkım dedim .. yo aşkım alakası yok bilgisayar çok yavaş böle şeyleri hafızasında tutmasın diye siliyorum dedi .. fazla da uzatmadı .. ben de uzatmadım ama içime bir bit yeniği düşmedi değil ben geçen ay on beş gün şehir dışına çıkmıştım hep aklımdaydı eve geldiğimde girer internete geçmişe bakar neye bakmış görürüm dedim .. eve geldim hevesle açtım baktım ama komple silinmiş .. o günden beri hep siliyor dikkatimden kaçmıyor tabi ...aklımda bir soru işareti var hep ? yoksa ben mi çok ince düşünüyorum ?

ne biliyim bazen paranoyaklaşıyor insan.. burda neler okuyorum ve hepsinden ayrı ders çıkarıyorum kendime eşimi ve evliliğimi kendimi sorguluyorum bazen öle işte...

yani şimdi bilmeden günah alınmaz ama biraz kuşku uyandırdı sen daha bi dikkatle gözlemle kesin bi şey görmeden sesini çıkarma bence

sizce neden olabilir .. merak ettim sordum bugün bişe izlemiştim onu tekrar izleyecektim ama geçmişi silmişsin dedim ve genelde de
siliyosun dedim şaka yollu gülerek ne
haltler çeviriyon :) aşkım dedim .. yo
aşkım alakası yok bilgisayar çok yavaş
böle şeyleri hafızasında tutmasın diye siliyorum dedi .. fazla da uzatmadı .. ben de uzatmadım ama içime bir bit yeniği düşmedi değil ben geçen ay on
beş gün şehir dışına çıkmıştım hep
aklımdaydı eve geldiğimde girer
internete geçmişe bakar neye bakmış
görürüm dedim .. eve geldim hevesle
açtım baktım ama komple silinmiş .. o
günden beri hep siliyor dikkatimden kaçmıyor tabi ...aklımda bir soru işareti var hep ? yoksa ben mi çok ince düşünüyorum ?

Bence bir insan birşeyleri gizlemek istiyorsa siler Yada saklar ...seni tedirgin etmek istemem ama davranışların da da degisiklik varsa bence dikkatli ol derim

geçen bilgisayara format attırdı.. internet de İngilizceye dönmüş İngilizcesi yok bana soruyor nerde internet geçmişi diye ben de ne yapıcaksın o kadar önemli mi dedim sonra konu değişti ama başka bi zaman internette bişey araştırdı yanımda baktım hemen geçmişi silmeye kalktı İngilizcesini de öğrenmiş hemencecik siliverdi

Gözünün icine bakarak konuşmadıysa bunu soykerken kaçırdıysa dikkatli ol bence

Bilgisayara casus program yükleyip sildiği geçmişte neler yaptığını takip edebilirsiniz.
Titizliğinden siliyorsa programı kaldırırsınız.

Aslında web geçmişi bilgisayarın hızını çok etkileyen bir şey değil. Ama ben de bir program kullanıyorum mesela performans arttırmak için, bilgisayarı her taradığımda web geçmişini uçuruyor. Şimdi sevgilim de benden mi şüphelensin:KK76:

Bence kafaya takmayın. İlle de takıyorsanız, söyleyin, bir daha silmesin.:KK53:

davranışları gayet normal ben çok düşerim üstüne o da bana hiç değişik bişe görmedim tamamen gözetimim altında tatillede dizimin ucunda falan haftaiçi bir gün çalışmıyor hep evde ve internet başında kötü şeyler izleme alışkanlığı yok hatta p..oo dan nefret ettiğini midesinin bulandığını falan söylemişti en son ortak bir face hesabımız var bir de ayrı ayrı facemiz var ortak hesaptan arada hareketler dökümünü çıkarıyorum hiç bişey aratmıyor girmiyor bile öle yani

Back
X