Bizimki ortaokula geçişte sağlam yerleştiriyor maalesef. Yapacak bir şey yok başka okullar bakacağız artıkOy baya artmış sizin
bizim geçen sene 150bindi. Bu sene 220 bin oldu. Ona bile homurdandık. Demek uygun zam almış bizim okul
Bu sene 200bin ödedik. Seneye 560bin oldu. Tek çocuk. İki çocuk olsa milyoneriz
Neden en az iki tane mesela neye göre gerçekten iki dediniz?Ben anlayamıyorum böyle şeyleri. Biriyle tanışmıştım. Tek çocuk istiyorum net demişti. Eee neye göre yani kısmette ne varsa odur tabi ki ama en azından 2 tane olmalı
Tahmin ettim benimki ara sınıf. Ortaokulda iyi bir burs kazanamazsa devlete döneceğim gibi geliyor bana da bu zamlarlaBizimki ortaokula geçişte sağlam yerleştiriyor maalesef. Yapacak bir şey yok başka okullar bakacağız artık
560bin miiBu sene 200bin ödedik. Seneye 560bin oldu. Tek çocuk. İki çocuk olsa milyoneriz
Neden ikna etmeye calisiyosunuz? Esinizle vakit gecirin oglunuz büyüyo yavas yavas cocuk bakmak kolay degil.. yani istemiyosa saygi duymalisin sevgisiz büyümesini mi istiyosun gercekten bi cocuk daha olsa babalik yapamayacak belki...Merhaba hanımlar 25 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve 5 yaşında bir oğlumuz var
Artık ikinci çocuğum olsun istiyorum oğlumun bir kardeşi olsun istiyorum fakat eşim henüz çocuk istemiyor ne desem ne yapsam onu ikna edemiyorum bazen ona da hak veriyorun daha erken olduğunu söylüyor fakat ben kendimi çok hazır hisediyorum ve bu durumda da onu nasıl ikna edeceğimi bilmiyorummm
Şuradan itibaren annem konuşuyor. :))kısmette ne varsa odur tabi ki ama en azından 2 tane olmalı
Zorla yapılan çocuk mutluluk getirmez ...Merhaba hanımlar 25 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve 5 yaşında bir oğlumuz var
Artık ikinci çocuğum olsun istiyorum oğlumun bir kardeşi olsun istiyorum fakat eşim henüz çocuk istemiyor ne desem ne yapsam onu ikna edemiyorum bazen ona da hak veriyorun daha erken olduğunu söylüyor fakat ben kendimi çok hazır hisediyorum ve bu durumda da onu nasıl ikna edeceğimi bilmiyorummm
Yok ayol dümdüz yerel bir orta okul500.00 mi, yarim milyon mu yanii??? Oxford falan mi bu okul nedir
Çok gezdim devlet okulu. Asla gönderemem gördüklerime. Keşke olsa düzgün profilli bir yer ama yok.Tahmin ettim benimki ara sınıf. Ortaokulda iyi bir burs kazanamazsa devlete döneceğim gibi geliyor bana da bu zamlarla
Devlete benim bulunduğum şehirde yaklaşılmıyor. Pisliği,güvenliksizliği,düşük veli öğrenci profili sebebiyle.560bin miibu fiyatlar şaka olsun lütfen bu nedir ya. Bu fiyatları duydukca devlet okullarına daha bi yaklaşıyorum sanki filozof yetiştiricekler.
Yok o 3 istiyorReis sen misinnnnnnnnnn
Vah halimizeBu sene 200bin ödedik. Seneye 560bin oldu. Tek çocuk. İki çocuk olsa milyoneriz
Çünkı herkes özel okul ya da ortalama üzeri hayat sunma derdınde degıl.Bu sene 200bin ödedik. Seneye 560bin oldu. Tek çocuk. İki çocuk olsa milyoneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?