• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim henüz 2 ci çocuğu istemiyor

Oy baya artmış sizin
bizim geçen sene 150bindi. Bu sene 220 bin oldu. Ona bile homurdandık. Demek uygun zam almış bizim okul
Bizimki ortaokula geçişte sağlam yerleştiriyor maalesef. Yapacak bir şey yok başka okullar bakacağız artık

Ben anlayamıyorum böyle şeyleri. Biriyle tanışmıştım. Tek çocuk istiyorum net demişti. Eee neye göre yani kısmette ne varsa odur tabi ki ama en azından 2 tane olmalı
Neden en az iki tane mesela neye göre gerçekten iki dediniz?
Benim tek bir çocuğum var. Maddi manevi tam yetiyorum. İkinciyi ne kafam kaldırır ne yüreğim. Maddi olarak hele asla altından kalkamayız. Şimdi en az iki tane diye bakamayacağımız çocuğu mu yapalım? İnsanlar şartlarına göre yapmalı bu zamanda

Tam rahat etmişsin biraz tadını çıkart. 2-3 sene daha ertelesen hem hala genç olacaksın hemde ilk çocuğun ilkokul düzeni oturmuş olacak daha keyifli büyütürsün.
Belki maddi sebeplerden dolayı istemiyordur eşin, oda senin gibi gençse tüm gençliğini çocuk büyüterek geçirmek istemiyor olabilir. Güzelce konuşup anlamaya çalış.

Merhaba hanımlar 25 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve 5 yaşında bir oğlumuz var
Artık ikinci çocuğum olsun istiyorum oğlumun bir kardeşi olsun istiyorum fakat eşim henüz çocuk istemiyor ne desem ne yapsam onu ikna edemiyorum bazen ona da hak veriyorun daha erken olduğunu söylüyor fakat ben kendimi çok hazır hisediyorum ve bu durumda da onu nasıl ikna edeceğimi bilmiyorummm
Neden ikna etmeye calisiyosunuz? Esinizle vakit gecirin oglunuz büyüyo yavas yavas cocuk bakmak kolay degil.. yani istemiyosa saygi duymalisin sevgisiz büyümesini mi istiyosun gercekten bi cocuk daha olsa babalik yapamayacak belki...

Canım ilerde de olur çocuğun daha biraz zamana bırak hem zaten çocuğun varmış biz burda hamile kalabilmek için kendimizi yedik bitirdik.
Haline şükret hazır çocuğu büyütmüşsün okul çağına getirmişsin kendinde çok gençsin biraz gençliğinin tadını çıkar gez toz mis gibi yaşa

Merhaba hanımlar 25 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve 5 yaşında bir oğlumuz var
Artık ikinci çocuğum olsun istiyorum oğlumun bir kardeşi olsun istiyorum fakat eşim henüz çocuk istemiyor ne desem ne yapsam onu ikna edemiyorum bazen ona da hak veriyorun daha erken olduğunu söylüyor fakat ben kendimi çok hazır hisediyorum ve bu durumda da onu nasıl ikna edeceğimi bilmiyorummm
Zorla yapılan çocuk mutluluk getirmez ...

560bin mii😄 bu fiyatlar şaka olsun lütfen bu nedir ya. Bu fiyatları duydukca devlet okullarına daha bi yaklaşıyorum sanki filozof yetiştiricekler.
Devlete benim bulunduğum şehirde yaklaşılmıyor. Pisliği,güvenliksizliği,düşük veli öğrenci profili sebebiyle.

Back