- 20 Ocak 2021
- 1.623
- 2.046
- 83
- 27
Ya çok üzüldüm. Allahın belası pislik.Merhaba esimle cok severek evlendik ve bu evlilikten 1 tane kizimiz oldu 1.5 aylik suan sevgiliyken bana ölen biten tapan ve benim icin onca zorluga gogus germiş adam simdi bambaska biri oldu dun tartistik benim hakli oldugum konudan dolayi elimi cok sıkı bir sekilde sıkarak elimi kırdi suan elim alcida ve 1.5 aylik bebegim var beni ittirerek yere dusp kafamı vurmama sebep oldu ve surekli bagirarak uzerime yurume gibi durumlar soz konusu ailem yok arkamda ve ben bu siddete baş egmek istemiyorum bunu yapan hep yapar neticede kizimida birakmak istemiyorum ne yapmalıyım
Tek çarem kadın sıgınma gibi duruyor bıcakla felanda uzerime yurumuslugu de oldu bi kac kesicem seni diye artik can guvenligimden endise etmeye basladim daha cok kizim icin boyle bir manyagin yaninda kalmaya maruz kaldigi icin yorumunuz icin tesekkur ederim Allah razi olsunYa çok üzüldüm. Allahın belası pislik.
Elini kırmış daha ne olabilir? Ölüm mü?
Kızından dolayı endişe etme. Devlet her zaman kadının yanında.
Kurtul o heriften nolur nolur.
Canının kıymeti yok mu?
Cocugu birdaha goremezsin kotu bir insan oldugunu pis isler yaptigini soylerim sana kinci bir sekilde buyuturum gidersen diyor ah ablacım her yolu denedim kurtulmak icin hamileligimin ilk ayinda basladi siddetleri tek carem cocugumla kadin siginma gibi duruyorAllah ailenizi bildiği gibi yapsın. 15 yaşında zorla evlendirme, sizi başlarında atmak için ikinci bir evlilik için yine baskı yapma. Resmen hayatınızı berbat etmişler.
Konu sahibi, elleiniz iyileşir iyileşmez iş aramaya başlayın, iş bulduktan sonrada çocuğu ona bırakıp gidin. Hayatınız düzene girdikten sonrada çocuğunuzu yanınıza alırsınız.
Teklif ettim bunu anneme kabul etmediBu anne babaları anlamıyorum evlenince bizden çıktı ne hali varsa görsün modundalar
Bir de kız çocuğu boşanıp çocuğuyla eve geri dönünce yük oluyor ne büyük kötülük kızım şu an 10 yaşına giricek
Allah korusun mutsuz bir evliliği olursa başımın üstünde yeri var onunda çocuklarınında
Annen le bir eve çıkamaz mısın sen çalışırsın o da çocuklara bakar
Yazıklar olsun o anneye kızı şiddet görürken nasıl rahat başını yastığa koyuyorAn
Teklif ettim bunu anneme kabul etmedi
Cocugu birdaha goremezsin kotu bir insan oldugunu pis isler yaptigini soylerim sana kinci bir sekilde buyuturum gidersen diyor ah ablacım her yolu denedim kurtulmak icin hamileligimin ilk ayinda basladi siddetleri tek carem cocugumla kadib siginma gibi duruyor
Evet 2.evliligi onun daKlasik erkek yalanlarıyla sizi kontrol etmeye çalışıyor. Çok Özgünüm, ama çocukla bir adım dahi ilerleyemesiniz.
Birde bu adamın tam olarak sizinle derdi ne, onunda sizin gibi ikinci evliliği mi?
Klasik erkek yalanlarıyla sizi kontrol etmeye çalışıyor. Çok Özgünüm, ama çocukla bir adım dahi ilerleyemesiniz.
Birde bu adamın tam olarak sizinle derdi ne, onunda sizin gibi ikinci evliliği
Zaten evlenmeden once durumunun cok iyi oldugunu ve cocuklarima sahip cikacagini soylemisti ben evlatlarim rahat eder diye dusunerek evlendimEvet 2.evliligi onun da
Kardesim ile degil annem kendi kardesi ile baska sehirde kalıyorAnneniz kardeşinizle kalıyormuş ya kardeşinizle konuşunca ne diyor. Üçünüz kalsanız. Anneniz bebeğe baksa biraz siz de çalışırsınız. Arkadanızda durmayan insan istemez ama sığınma evine gitmezseniz tek çareniz bu emrivakiyi yapmak olabilir. En azından biraz toparlanana kadar. Darp raporunu mutlaka alın.
Zaten evlenmeden once durumunun cok iyi oldugunu ve cocuklarima sahip cikacagini soylemisti ben evlatlarim rahat eder diye dusunerek evlendim
Babam olacak adam cocuklarada banada gun yuzu gostermedi bosanip gittikten sonra ben alkolik oldugu icin hergun nara attı evin icinde calistigim parayi yedi evin kirasi elektrik suyu cocuklarimin masraflari yeme icme hersey bana aitti bi nevi kurtulus yolu sectim kendime cocuklarim rahat etsin diye ama ortada ne durumu iyi olan bi adam nede cocuklarima sahio cikacak bir abi goremedim ( gebeligimi ogreninceye kadar )
Tamam annenizin yanına emrivaki gidin ne yapacak evden mi atacak? Söylenir en fazla? O da şiddet uygular mı size?Kardesim ile degil annem kendi kardesi ile baska sehirde kalıyor
Abim var fakat bana bu zamana kadar yarardan cok hep zarari olmustur siddet gordugumude biliyor
Kesinlikle oyle bu duruma kim yuzunden geldiysem hakkim helal degil.İnsanın başına ne geliyorsa çoğunlukla aile yüzünden geliyor maalesef.
Bu adama kaç yaşında, ilk evliliği neden bitmiş, çocuğu var mı?
Ne yazık ki yok bacımÇok üzüldümmutlaka darp raporu alıp şikayetçi olun. Bebeğiniz daha küçük olduğu için velayet sizde kalır zaten.
Annenizle birlikte yaşama ihtimaliniz yok mu? O bebeğe baksa siz de çalışsanız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?