• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hem bedensel hem psikolojik şiddet uygulamaya başladi

Guzellik ve sac bakim hiz.alanini okudum ayrica tekstil firmasinda 3 sene fason takipciligi yaptim esimlede orada tanistik zaten
Boşanmak istiyorsanız darp raporu alıp sığınma evine gideceksiniz sonra boşanma davası açacaksınız zaten mesleğiniz varmış sığınma evi sizi işe yerlestirir kuaförlerin yanında çalışırsınız 6 ay orada kalma hakkınız var ev tutmanizda filan yardımcı olurlar bebeğiniz 6-7 aylık olur kuaforde de yaniniza goturursunuz bir süre babada nafaka alırsınız vermez demeyin mecbur verecek yoksa hapis cezası var.

Darp raporu alıp bebek büyüdükten sonra kullanayım derseniz kullanamazsınız ama bilginiz olsun.

Lohusa kadına bunu yapan, gün yüzü görmesin ya !
Bacım kalk git kadın sığınma evine, süreç nasıldır bilmiyorum ama gerçekten o evden daha iyidir 🥹
Bu ülkede hâlâ vicdan merhamet dolu insanlar var. Bir kaç ay içinde bir işe yerleşip çocuğun ile çalışabilirsin inanıyorum. 🤍 rabbim yardımcınız olsun..

Olay bu kadar tazeyken ve eliniz de kırılmışken nasıl girip bu kadar ayrıntıyı yazabiliyorsunuz? Üstelik 1.5 yaşında bebeğiniz varmış.

Neeeee anlamadım 3. Çocuk mu 1,5 aylık olan?
3 çocukla çalışmayan birini de kimse kabul edemez o da ayrı
15 yaşında bir evlilik yapmış 2 çocuğu daha var bu evlilikten de bir çocuğu . Ya ailesine gidecek aile çocuklara bakacak konu sahibi de para kazanacak ya da bekleyecek

Ne diyebilirim bilmiyorum.. annenizin evine hiç mi dönme ihtimaliniz yok çocuğu alıp?

Akıl danisabecegim kimse yok cünkü,o yüzden
Aşırı şuursuzca yaşamışsın. Yani bunda 15 yaşında evlendirilmenin daha doğrusu 15 yaşında istismara! Uğramanında etkisi vardır. Boşanmak kolay değil. Anlıyorum ki boşanınca ayakların üzerinde durmaya çalışmadan başka bir erkeği kurtuluş görmüşsün. Kurtuluş insanın kendindedir. Bu mahlukat lohusa sana şiddet uygulayacak kadar kötü. Hiç 2 çocuğuna babalık yapar mıydı? Diğer adam iyi mi bari çocukları göndermişsin de bakabiliyor mu? Senin bir şekilde çalışman lazım ama bebeğe kim bakar. Kayınvalide falan bakar mı?

Aşırı şuursuzca yaşamışsın. Yani bunda 15 yaşında evlendirilmenin daha doğrusu 15 yaşında istismara! Uğramanında etkisi vardır. Boşanmak kolay değil. Anlıyorum ki boşanınca ayakların üzerinde durmaya çalışmadan başka bir erkeği kurtuluş görmüşsün. Kurtuluş insanın kendindedir. Bu mahlukat lohusa sana şiddet uygulayacak kadar kötü. Hiç 2 çocuğuna babalık yapar mıydı? Diğer adam iyi mi bari çocukları göndermişsin de bakabiliyor mu? Senin bir şekilde çalışman lazım ama bebeğe kim bakar. Kayınvalide falan bakar mı?
Hayir bakmaz oda oglunu tutuyor zaten
Eski esim de evli ama cocuklarina bakar en azindan ben kendimi toplayana kadar yorumunuz icin tesekkur edeim.
arkadaslar kimse kimsenin ne sartlar altinda yasadigini bilemez ve hic bir anne de evlatlarindan ayri kalmayi istemsz lutfen yorum yaparken kirici sekilde yapmayin

Gecmis olsun.. tek care sıgınma evı gorunuyor. Sanırım kardeş amca dayı vs de yok ? Varsa belkı bi süreliğine kalırdınız. Sığınma evine gideceksınız darp raporu alıp bosayacaksınız adamı. İse gireceksınız. Mecbur..

Yaşadıklarınız için çok üzgünüm ama geride 2 çocuğunuz daha varken keşke daha dikkatli tercihler yapabilseymişsiniz 😔 o pisliğin yanında olmaktansa darp raporu alıp kadın sığınma evine gitmeniz hem bebeğiniz hem sizin için çok daha iyi olur. Eliniz düzeldikten sonra bir kuaförde işe başlarsınız hem bebeğinizide yanınızda götürebilirsiniz

Merhaba esimle cok severek evlendik ve bu evlilikten 1 tane kizimiz oldu 1.5 aylik suan sevgiliyken bana ölen biten tapan ve benim icin onca zorluga gogus germiş adam simdi bambaska biri oldu dun tartistik benim hakli oldugum konudan dolayi elimi cok sıkı bir sekilde sıkarak elimi kırdi suan elim alcida ve 1.5 aylik bebegim var beni ittirerek yere dusp kafamı vurmama sebep oldu ve surekli bagirarak uzerime yurume gibi durumlar soz konusu ailem yok arkamda ve ben bu siddete baş egmek istemiyorum bunu yapan hep yapar neticede kizimida birakmak istemiyorum ne yapmalıyım
Aileniz neden arkanızda değil? Bu evliliği istemediler mi? Darp raporu alıp şikayet etmenizi öneririm. Eşinizin öfke kontrolü yok, şiddet boyutu daha fazla artabilir. Hem kendiniz hem de bebeğiniz için uzaklaştırma aldırın. Kendisi defolup gitsin o evden. Hayır ben evde duramam diyorsanız, devlete sığının .

Gidebileceğiniz bir baba evi yok.
Aslında 3 çocuklusunuz.
Diğer ikisini babasına bıraksanız bile 1,5 aylik bebekle sizin yapabileceğiniz tek iş yatılı hasta bakıcılığı gibi seçenekler olur. Hani durumu çok iyi olacak ama kimsesiz bir yaşlı olacak sizi evine hem neşe hem kendine arkadaş olarak isteyecek.

Çok seçme lüksünüz yok.

Bari gidemediğiniz sürece sessiz kalın.
Kavgadan uzak durmaya gayret edin. :(

Back