- 20 Ocak 2021
- 1.623
- 2.047
- 83
- 27
Rica ederim.Tek çarem kadın sıgınma gibi duruyor bıcakla felanda uzerime yurumuslugu de oldu bi kac kesicem seni diye artik can guvenligimden endise etmeye basladim daha cok kizim icin boyle bir manyagin yaninda kalmaya maruz kaldigi icin yorumunuz icin tesekkur ederim Allah razi olsun
Kesinlikle oyle bu duruma kim yuzunden geldiysem hakkim helal degil.
30 yasinda oglu var ilk eşinden anlasamadıkları icin bittigini biliyorum.
Baglattim zaten esimden gizli sezeryan esnasinda Allah kimseyi bu duruma dusurmesin cok zorYazıp yazıp sildim insan tavsiye vermeye bile korkuyor. Şu an bebek çok küçük olduğu için çok seçenek yok gibi. Çok üzülerek söylüyorum şimdilik boşanamayacaksan adamla hiçbir tartışmaya girme bir nevi ayıya dayı de. Sen haklı olsan da he de geçsin. Çok iyi korun tekrar çocuk yapma. Biraz büyüttükten sonra adamakıllı bir plan yap evlatlarına hem analık hem babalık yap o adamdan kurtul
Bunun için eş imzası gerekiyor gizli nasıl yaptınız ki ?Baglattim zaten esimden gizli sezeryan esnasinda Allah kimseyi bu duruma dusurmesin cok zor
Ameliyat esnasinda doktorum sordu baglatalim mi 3 ten sonrasi sezaryende risk tasiyor dedi bende istiyordum zaten kabul ettim imza istenmedi bunun içinBunun için eş imzası gerekiyor gizli nasıl yaptınız ki ?
Konuya verebileceğim tavsiyem yok. Abimiz ablanız kardeşiniz de mi yok ?
Elinizi alçıya aldırmak için hastaneye gitmediniz mi ? Doktora durumu anlatıp, hastane polisini çağırabilirdiniz. Ki sizin durumunuzdaki el kırığında doktor bu kırık nasıl oldu diye sorgulamadı mı ?Merhaba esimle cok severek evlendik ve bu evlilikten 1 tane kizimiz oldu 1.5 aylik suan sevgiliyken bana ölen biten tapan ve benim icin onca zorluga gogus germiş adam simdi bambaska biri oldu dun tartistik benim hakli oldugum konudan dolayi elimi cok sıkı bir sekilde sıkarak elimi kırdi suan elim alcida ve 1.5 aylik bebegim var beni ittirerek yere dusp kafamı vurmama sebep oldu ve surekli bagirarak uzerime yurume gibi durumlar soz konusu ailem yok arkamda ve ben bu siddete baş egmek istemiyorum bunu yapan hep yapar neticede kizimida birakmak istemiyorum ne yapmalıyım
Düştüm dedim suan icin yapamam onu biseye karar vermem lazım öncelikleElinizi alçıya aldırmak için hastaneye gitmediniz mi ? Doktora durumu anlatıp, hastane polisini çağırabilirdiniz. Ki sizin durumunuzdaki el kırığında doktor bu kırık nasıl oldu diye sorgulamadı mı ?
Polisi arayın.
Bu eş imzasının yasal bir dayanağı yok. Her şeyden önce insan haklarına aykırı. Ben kendimi kısırlaştırmak istiyorsam kimse karışamaz. Eş en fazla benden boşanabilir. Beden bana ait. Evlendik diye ortak olacak hali yok. Doktorlar imza alıyor çünkü bir sürü manyak var ve Doktorun başına bela oluyorlar. O da kendini korumaya çalışıyor. Doktor ameliyat esnasında bana da sordu evet dedim. Eş sıkıntı falan çıkarır mı burayı basmaya kalkar mı dedi imkansız öyle bir şey dedim benim imzamı aldı ve yaptı.Bunun için eş imzası gerekiyor gizli nasıl yaptınız ki ?
Konuya verebileceğim tavsiyem yok. Abimiz ablanız kardeşiniz de mi yok ?
Aksine ailesi zorla evlendirmis. Hem de ikinci kez. İlk evliliğini 15 yaşında yapmış. Ordan da 2 çocuğu varmış. Ne biçim aileler var aklım almıyor yaAilenizin rızası dışında evlendiniz sanırım, o yüzden arkamda yoklar diyorsunuz.. Ne olursa olsun onlar sizin aileniz, sizi kabul ederler.. Eğer gerçekten ayrılmak istiyorsanız ailenize başvurun..
Aileniz ile aranızda küslük varsa düzeltin, eşiniz kimsesizliğinizi fırsat bilir..
Çok üzücü..Aksine ailesi zorla evlendirmis. Hem de ikinci kez. İlk evliliğini 15 yaşında yapmış. Ordan da 2 çocuğu varmış. Ne biçim aileler var aklım almıyor ya
Ne cesaretle hemen çocuk yaptınız aileniz duzgun degil esiniz düzgün degil yahuuu!!!Surekli ailemin arkamda olmadigini yuzume vuruyor zaten babam cok afedersiniz alkoligin teki nerdedir suan onu bile bilmiyoruz annem memleketine kardeslerinin yanina gitti babam sahip cikmadigi icin ( Annemin yanina gidemem cocukla )
Darp raporu al ve boşan, affedersen şiddetin boyutu artacak ve hukuki haklarından vazgeçmiş olacaksın...Merhaba esimle cok severek evlendik ve bu evlilikten 1 tane kizimiz oldu 1.5 aylik suan sevgiliyken bana ölen biten tapan ve benim icin onca zorluga gogus germiş adam simdi bambaska biri oldu dun tartistik benim hakli oldugum konudan dolayi elimi cok sıkı bir sekilde sıkarak elimi kırdi suan elim alcida ve 1.5 aylik bebegim var beni ittirerek yere dusp kafamı vurmama sebep oldu ve surekli bagirarak uzerime yurume gibi durumlar soz konusu ailem yok arkamda ve ben bu siddete baş egmek istemiyorum bunu yapan hep yapar neticede kizimida birakmak istemiyorum ne yapmalıyım
Acilen iş bul ve bir şekilde boşan, darp raporu al mutlaka...Guzellik ve sac bakim hiz.alanini okudum ayrica tekstil firmasinda 3 sene fason takipciligi yaptim esimlede orada tanistik zaten
Ahhhh ahhh iste bu yüzden hep diyoruz ya 2. Evliliğinizi yaparken çok dikkat edin diye, kolay kolay boşamaz hiçbir kadın eşini, adam iyi olsaydı ol eşine iyi olurdu , kadınlar daha fazla dikkat etmeli , kadın sığınma evine git ve darp raporu al diyorum, başka da çözümü yok ...Evet 2.evliligi onun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?