Eşim hem bedensel hem psikolojik şiddet uygulamaya başladi

Isimsiz13

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
25
16
3
28
Merhaba esimle cok severek evlendik ve bu evlilikten 1 tane kizimiz oldu 1.5 aylik suan sevgiliyken bana ölen biten tapan ve benim icin onca zorluga gogus germiş adam simdi bambaska biri oldu dun tartistik benim hakli oldugum konudan dolayi elimi cok sıkı bir sekilde sıkarak elimi kırdi suan elim alcida ve 1.5 aylik bebegim var beni ittirerek yere dusp kafamı vurmama sebep oldu ve surekli bagirarak uzerime yurume gibi durumlar soz konusu ailem yok arkamda ve ben bu siddete baş egmek istemiyorum bunu yapan hep yapar neticede kizimida birakmak istemiyorum ne yapmalıyım

Ben bu adamların birden böyle olduğuna inanmıyorum

Muhakkak sizin için ölen biten bu adam kısıtlamaci size göre kıskanç diye adlandirdiginiz biriydi.

Aileniz niye arkanızda değil.zamaninda onlar karşıydi evlenmenize sanırım ama siz ısrarla evlendiniz

Yapacağınız tek şey çocuğunuzu da alıp gitmek. Ancak mutlaka darp raporu alın. Çocuğunuzu alıp giderseniz eşinizin çocuğunuzu kaçırdığınızı iddia etme şansı var. Darp raporu alırsanız eşiniz size şiddet uyguladığı için evden ayrıldığınızı kanıtlayabilirsiniz. Tabii ki hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir.

Çeşitli sinyaller vermiştir de siz "Düzelir" diye çocuk yapmışsınızdır, şaşmaz. Önce tek parça kalmaya çalışın, alın çocuğunuzu da kadın sığınmaya gidin. Orada birkaç kadınla daha tanışır, düzen kurar çalışır bakarsınız yolunuza.

2.evliligim bu esim ilk evliligimde 15 yasinda aile zoruyla gorucu usulu oldu suandada 26 yasindayim ondanda 2 cocugum var cocuklarim bizimle birlikte yasiyorlardi ama bizim kavgalarimiz cok siddetlendigi icin maruz kalmalarini istemedim suanda babalarinin yanindalar ve kafam cok karisik bi yandan cocuklarima duzen kurmak istiyorum 3unude yanimda olmasini ama aile olmayinca cok zor

Muhtemelen sapkınlık derecesinde kıskançtı sizde aman bana ölüyor beni çok seviyor sandınız.Normal derecedeki kıskanç olan bir adam bu denli şiddete meyilli olamaz.Aileniz kabul etmiyorsa kadın sığınma evlerine gidin veya yatılı çocuk bakıcılığı falan yapın taş yiyin ama bu adamın yanında kalmayın.

Tabi dayağı da sevgiden saymıyorsanız.

Ailenizin rızası dışında evlendiniz sanırım, o yüzden arkamda yoklar diyorsunuz.. Ne olursa olsun onlar sizin aileniz, sizi kabul ederler.. Eğer gerçekten ayrılmak istiyorsanız ailenize başvurun..

Aileniz ile aranızda küslük varsa düzeltin, eşiniz kimsesizliğinizi fırsat bilir..

şiddetin hepsine karşıyım sözlü de fiziksel de. Ama el kırmak nedir ya hu? Komşunun kocası elini kırsa eve alıp destek çıkarız. Ailen bilmeli olan biteni. Ve acilen boşanmalısın. Kafanı vurması, elini kırması eee ne kaldı geriye? İlla ölmen mi gerek!

Meslek iş güç hiç bir şey yok mu ?

Surekli ailemin arkamda olmadigini yuzume vuruyor zaten babam cok afedersiniz alkoligin teki nerdedir suan onu bile bilmiyoruz annem memleketine kardeslerinin yanina gitti babam sahip cikmadigi icin ( Annemin yanina gidemem cocukla )

Annemi aradim anlattim olup biteni uzuldu Allah yardimcin olsun ama ben burda zaten yüküm insanlara dedi oda kendince haklı tabi bebegimide birakip gitmek istemiyorum asla

Annemi aradim anlattim olup biteni uzuldu Allah yardimcin olsun ama ben burda zaten yüküm insanlara dedi oda kendince haklı tabi bebegimide birakip gitmek istemiyorum asla
Annen kime yük? Anne baba ayrı mı? Kardeşin yok mu? Çalışıyor musun? Zaten kimse bebeğini bırak demez. Sen desen biz bırakma deriz.

Guzellik ve sac bakim hiz.alanini okudum ayrica tekstil firmasinda 3 sene fason takipciligi yaptim esimlede orada tanistik zaten
Git çalışmaya başla para biriktir desem beben 1.5 aylık, darp raporu al desem boşanma ihtimalin uzak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…