Git çalışmaya başla para biriktir desem beben 1.5 aylık, darp raporu al desem boşanma ihtimalin uzak...
Boşanmak istiyorsanız darp raporu alıp sığınma evine gideceksiniz sonra boşanma davası açacaksınız zaten mesleğiniz varmış sığınma evi sizi işe yerlestirir kuaförlerin yanında çalışırsınız 6 ay orada kalma hakkınız var ev tutmanizda filan yardımcı olurlar bebeğiniz 6-7 aylık olur kuaforde de yaniniza goturursunuz bir süre babada nafaka alırsınız vermez demeyin mecbur verecek yoksa hapis cezası var.Guzellik ve sac bakim hiz.alanini okudum ayrica tekstil firmasinda 3 sene fason takipciligi yaptim esimlede orada tanistik zaten
Evet sonradan fark ettim 2 çocuk daha var ortada ,sadece 26 yaşında...Keşke 1,5 yaş olsa. Daha 1,5 aylık. Lohusa kadının elini kırmış manyak.
Düzeltmişsin mesajını aşırı üzücü yaw
Neeeee anlamadım 3. Çocuk mu 1,5 aylık olan?Evet sonradan fark ettim 2 çocuk daha var ortada ,sadece 26 yaşında...
15 yaşında bir evlilik yapmış 2 çocuğu daha var bu evlilikten de bir çocuğu . Ya ailesine gidecek aile çocuklara bakacak konu sahibi de para kazanacak ya da bekleyecekNeeeee anlamadım 3. Çocuk mu 1,5 aylık olan?
3 çocukla çalışmayan birini de kimse kabul edemez o da ayrı
Hayır maalesef yokNe diyebilirim bilmiyorum.. annenizin evine hiç mi dönme ihtimaliniz yok çocuğu alıp?
Aşırı şuursuzca yaşamışsın. Yani bunda 15 yaşında evlendirilmenin daha doğrusu 15 yaşında istismara! Uğramanında etkisi vardır. Boşanmak kolay değil. Anlıyorum ki boşanınca ayakların üzerinde durmaya çalışmadan başka bir erkeği kurtuluş görmüşsün. Kurtuluş insanın kendindedir. Bu mahlukat lohusa sana şiddet uygulayacak kadar kötü. Hiç 2 çocuğuna babalık yapar mıydı? Diğer adam iyi mi bari çocukları göndermişsin de bakabiliyor mu? Senin bir şekilde çalışman lazım ama bebeğe kim bakar. Kayınvalide falan bakar mı?Akıl danisabecegim kimse yok cünkü,o yüzden
Akiĺ danisabilecegim kimsem yok cunku,bu yuzdenOlay bu kadar tazeyken ve eliniz de kırılmışken nasıl girip bu kadar ayrıntıyı yazabiliyorsunuz? Üstelik 1.5 yaşında bebeğiniz varmış.
Tamam işte adam aslında kendini göstermiş siz görmek istememiş hepsi aşktan demişsinizEvet kısıtlaması ve kıskanmasıda vardı flörtleşirken dediginiz gibi.
Hayir bakmaz oda oglunu tutuyor zatenAşırı şuursuzca yaşamışsın. Yani bunda 15 yaşında evlendirilmenin daha doğrusu 15 yaşında istismara! Uğramanında etkisi vardır. Boşanmak kolay değil. Anlıyorum ki boşanınca ayakların üzerinde durmaya çalışmadan başka bir erkeği kurtuluş görmüşsün. Kurtuluş insanın kendindedir. Bu mahlukat lohusa sana şiddet uygulayacak kadar kötü. Hiç 2 çocuğuna babalık yapar mıydı? Diğer adam iyi mi bari çocukları göndermişsin de bakabiliyor mu? Senin bir şekilde çalışman lazım ama bebeğe kim bakar. Kayınvalide falan bakar mı?
Aileniz neden arkanızda değil? Bu evliliği istemediler mi? Darp raporu alıp şikayet etmenizi öneririm. Eşinizin öfke kontrolü yok, şiddet boyutu daha fazla artabilir. Hem kendiniz hem de bebeğiniz için uzaklaştırma aldırın. Kendisi defolup gitsin o evden. Hayır ben evde duramam diyorsanız, devlete sığının .Merhaba esimle cok severek evlendik ve bu evlilikten 1 tane kizimiz oldu 1.5 aylik suan sevgiliyken bana ölen biten tapan ve benim icin onca zorluga gogus germiş adam simdi bambaska biri oldu dun tartistik benim hakli oldugum konudan dolayi elimi cok sıkı bir sekilde sıkarak elimi kırdi suan elim alcida ve 1.5 aylik bebegim var beni ittirerek yere dusp kafamı vurmama sebep oldu ve surekli bagirarak uzerime yurume gibi durumlar soz konusu ailem yok arkamda ve ben bu siddete baş egmek istemiyorum bunu yapan hep yapar neticede kizimida birakmak istemiyorum ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?