How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

eşim haklı mı?siz ne anlarsınız bundan?

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
173
merhaba..
anlatacak kimse bulamadım doğru olmaz diye..kardeşime anlattım sadece..
bir komşumuz war..bir teyze yani..
buraya taşındığımızdan beri çok ilgili bizimle..birşey yapsın getirir hal hatır sorar vs..ee bunlar olur diceksiniz ama başka kimseye bu ilgisi yok..
karışık bir düzenleri war.bir kızı eşinden ayrıldı,bir oğlu evli ama başkasıyla beraber..bir oğlu eşinden 6 ay sonra ayrılmış..eşi oğulları alkol alıyor taşkınlık vs..bana son zamanlarda hep dediği seni ben çok seviyorum çok beğeniyorum oğluma da senin gibi bir gelin nasip olur inşallah diyor..tamam buraya kadar normal dedik..ben memleketyekn aradı harunun selamı war dedi!ben hadi dedim yanındadır ondan söyledi sadece ki ben tanımıyorum oğlunu.sonra geçen gün gelmiş bir şal geitrmiş..eşime dedim aysel teyze geldi diye o getirdi diye..oğluna kız arıyormuş senin gibi olsun diyor bana dedim.bizim ki daha önce de duymuştu bunu.başladı bu şalla büyü yapacak diye gitti attı çöpe.bu selam olayını da söyleyince iyice ortalık karıştı..
eşim paranoyak değildir herkesin istediği ideal aklı başında bir erkektir.
bu kadının damadı daha önce bir tanıdığımız bir arkadaşıyla aynı yerde görev yapmış.teyzenin orda bulunduğu sürede lojmanda ortalığı karıştırmış olduğunu falan söylemişlerdi.eşim dedi ki oğullarını da bu ayırdı kızını da sen neden bu kadar safsın dedi.şimdi düşünüyorum oğlumun resmini getireyim dedi bana bir ara göstermek için.
bu aysel teyze koskoca sitede bir bana ilgi gösterir.çarpık bazı olaylar da war bundan dolayı kimse samimi değil ama ben de hiç şimdiye kadar insan ayırımı yapamdığımdan konuşuyordum tabi evine gidip gelmezdim o gelirdi..
anlatabildim mi bilmiyorum ama bu normal mi?
şimdi eşim gelirse kapıyı açma diyor nasıl açmiim git kapıdan mı dicem..evde olduğum besbelli çocuk war..sesini duymayacak mı..
1 ay sonra taşınıyoruz zaten sabret diyorum.memlekete göndericem seni diyor

Son düzenleme:
yani normal olmadığının siz de farkındasınız zaten...
ama bence açmayın kapıyı... öyle büyü filan varsa işin içinde her türlü kötülük beklenir...
içerde olduğunuzu anlarsa da anlasın...
onun evli bi kadına yaptıklarının yanında kapıyı açmamak çok küçük bi ayıp olur...
hem tavrınızı koyun ki anlasın ters teptiğini...

inanamıyorum ya ben safım hakikaten..
kardeşim de aynı şeyi dedi..belki onlar yakınım ya ondan böyle düşünürler diyordum ee siz de aynı şeyi düşünce dehşete düştüm şimdi..

açma kapıyı ne kaybedersin ki.eşin haklı olabilir. uyuyordum falan dersin.

bencede açma kapıyı kadının zaten geçmişi pek parlak değilmiş oğluyla gelinini ayıran sana neler yapar kimbilir.

bence de açma kapıyı canım kadının niyeti belli neden eşinle aran açılsın ki.salla gitsin ya evinin huzurunu bozma böyle dengesizler için..

bekar olsanız neyse,
karşı komşunuz erkek olsa kendisi size göz koysa neyse,
bi kadın başkasının karısını nasıl oğlun ayakıştırır ki bu bile anormal olduğunun en büyük göstergesi bu komşunun...

bana göre eşiniz souna kadar haklı
sözünden çıkmayın derim
Allah korusun bir şey yapmaya kalkarsa kadın, kocan demez mı ben senı uyarmıstım dıye

ay ben çok korkarım böyle işlerden...

Gelsede açma kapını evde olduğunu da anlarsa anlasın hiç ayıp değil.
Evli barklı çocuklu kadına böyle bir yaklaşımda bulunabiliyorsa çarpıklığı ben anladım. Tehlikeli insanlar bence bunlar. Uzak dur bütün iletişimini kes. Bişey derse eşim razı gelmiyor de çık işin içinden.

Neyse ki bir ay sonra taşınıyormuşsun, bu süre zarfında olabildiğince uzak dur arkadaşım, Allah muhafaza neler duyuyoruz..

oğlunu tanımadığınız halde sana selamı var ne demek evli bi kadına.çok garip bi durum.uzak durun bencede.

bana da o an da tuhaf geldi aleyküm selam bile demedim ama işte aklımda hep iyi bir teyze yaa yanında oğlu olduğu için onun selamı söylemiştir diye düşündüm

tabiki normal deil sende farkindasin zaten.
esinin dedigi gibi sen kapiyi acma bu kadina
uzak dur

siz bu olay yuzunden mi tasinyosunuz?

kadın ve çocukları pek uğurlu gelmedi kendi uğursuzluğuna sizide çekmek istiyor eşiniz haklı o kendi ailesini düzenlesin ,:nazar:

Kesinlikle görüşme kesinlikle..
ortalığı karıştırsa oğluma göz koydu dese..?
Harun'u sürekli bana soruyor dese..?
Der yapar,sakın sakın uzak dur eşin kesinlikle haklı.
Allah'ım kimseye güvenmeyeceğiz artık.
Arkadaşım vallahi aklım sende kalır kesinlikle uzak dur
4 kere kesinlikle demişim ya :))

bana göre eşiniz souna kadar haklı
sözünden çıkmayın derim
Allah korusun bir şey yapmaya kalkarsa kadın, kocan demez mı ben senı uyarmıstım dıye

ay ben çok korkarım böyle işlerden...
al benden de o kadar benimde ödüm patlar öyle insanı yolda görsem yolumu değiştiririm ben ya:))

Kesinlikle görüşme kesinlikle..
ortalığı karıştırsa oğluma göz koydu dese..?
Harun'u sürekli bana soruyor dese..?
Der yapar,sakın sakın uzak dur eşin kesinlikle haklı.
Allah'ım kimseye güvenmeyeceğiz artık.
Arkadaşım vallahi aklım sende kalır kesinlikle uzak dur
4 kere kesinlikle demişim ya :))

eşimle aynı kurgularda bulunmuşsun;)

uzak durucam da yine terslememek istiyorum çünkü ya buradan taşınıca arkamızdan konuşursa?
aynı meslekten arkadaşları war bu sitede onlar duyarsa diyorum.çünkü başka yerlerde belki tekrar karşılasıcaz o insanlarla..

Back