- 7 Kasım 2023
- 1.649
- 2.737
- 40
-
- Konu Sahibi FloppyDisk
Pandemi sonrası böyle oldu. Daha önceden sürekli gezerdik. Her hafta sonu farklı ile gider. Yılda iki tatile çıkardık. Adam pandemide bozuldu.Bencil herifin teki. Parayı neden kazanıyor neden bu kadar çalışıyor siZe güzel bir hayat sunmak için değil mi para gidicek nedir yani? Böyle adamların düzeldiğini hiç görmedim
Merhaba 14 yıllık evliyiz. Eşimin gelende çok çalışması sorun oldu. İş kolik kendisi. Kendi işi değil. Mükemmeliyetçi müdürün teki... oradan ayrı konu çıkar.
Evde ne benimle ne de oğlumla ilgilenmek istemez ya işi vardır bilgisayarda yada uykusu...
Neyse geçtiğimiz mart ayında görümcem aniden vefatvetti. Toparlanmamız zaman aldı. Genç bekar güzel Bi hatundu... Halen severim. Haklıya haklı, haksıza haksız derdi.. Kvalidem ile ilgili hep tampon oldu Allah razı olsun, mekanı cennet olsun...
Görümcem konusunda da üç beş gün yas tutup, iş için geriliyordu... Öyle çok koyduğunu düşünmüyorum.
Aradan zaman geçti... Oğlumun psikolojisi bozuldu, farklı şeyleri ortaya çıktı. Çok bunaldı çocuk.. Gezdirdik Bi hafta izin alıp. Sonra hep evdeyiz. Hafta sonlaro evdeyiz.. Gezme vs yok... Bir şey desem para gidiyor. Gezsek çocuk huysuz. Zaten canım istemiyor ablam vefat etti biliyorsun gibi şeylrt diyor. Çok sıkıldım evde.. İşe git eve gel ev işi VS daraldım ben. sanki gece kulübüne gidelim diyorum. İl dışı içi gezelim. Ama yok...
Onları diyen adam arkadaşlarıyla iş dışına gitti, okeye dönüyor şimdi. Bunları daha 1 hafta önce demişti. Bize gelince bunalımdayım psikolojim bozuk. Arkadaş olunca sorun yok..
Geldiğinde dalacağım için hemen yazamayabilirim. Ama yazacakğım...
Böyle olunca haksız MIYIM?
Araba kullanmayı biliyor musunuz ? Atlayın arabaya çıkın gezin dolaşın siz de calisiyormussunuz bir kahve bir tatlı ya da bir yemekle fakir olmazsiniz.oglunuzla bir çocuk etkinligine gidin lunapark olur vs onsuz da bir hayat var eşiniz gelmiyorsa gelmesin. Neden kocaniz odaklisiniz. Araba yoksa taksi var taksi yoksa dolmuş var yani yeter ki istein.Merhaba 14 yıllık evliyiz. Eşimin gelende çok çalışması sorun oldu. İş kolik kendisi. Kendi işi değil. Mükemmeliyetçi müdürün teki... oradan ayrı konu çıkar.
Evde ne benimle ne de oğlumla ilgilenmek istemez ya işi vardır bilgisayarda yada uykusu...
Neyse geçtiğimiz mart ayında görümcem aniden vefatvetti. Toparlanmamız zaman aldı. Genç bekar güzel Bi hatundu... Halen severim. Haklıya haklı, haksıza haksız derdi.. Kvalidem ile ilgili hep tampon oldu Allah razı olsun, mekanı cennet olsun...
Görümcem konusunda da üç beş gün yas tutup, iş için geriliyordu... Öyle çok koyduğunu düşünmüyorum.
Aradan zaman geçti... Oğlumun psikolojisi bozuldu, farklı şeyleri ortaya çıktı. Çok bunaldı çocuk.. Gezdirdik Bi hafta izin alıp. Sonra hep evdeyiz. Hafta sonlaro evdeyiz.. Gezme vs yok... Bir şey desem para gidiyor. Gezsek çocuk huysuz. Zaten canım istemiyor ablam vefat etti biliyorsun gibi şeylrt diyor. Çok sıkıldım evde.. İşe git eve gel ev işi VS daraldım ben. sanki gece kulübüne gidelim diyorum. İl dışı içi gezelim. Ama yok...
Onları diyen adam arkadaşlarıyla iş dışına gitti, okeye dönüyor şimdi. Bunları daha 1 hafta önce demişti. Bize gelince bunalımdayım psikolojim bozuk. Arkadaş olunca sorun yok..
Önceden böyle değildi.Geldiginde dalsaniz ne degisecek ki? Az bir zaman degil 14 yillik evlisiniz bu adam degismez ki? Baslik karar veremiyorum olunca ben de bosanma konusunda karar veremediginizi dusunmustum ama siz hala haksiz miyim diyorsunuz. Yas sureci zordur diyecegim ama adama pek dokunmamis gibi. Soylede bir durum var herkesin acisini yasama sekli farkli olabilir.
Görümcem vefat etmeden önce boşanmak istiyordum. İlgi görmüyorum. Çocuğa da sürekli cici görünmek için her dediğini yaptı. Şimdi laf dinleyemiyorum.
Evdeyken de para hoşuna gitti mal mülk sahibi olduk. Gezmeyi unuttu...
Önceden böyle değildi.
Araba kullanamıyorum. En büyük sorunum. Yolları delik deşik ettiler. Ölümlü kazalar oluyor yaşadığım ilde. Korkuyorum. Toplu taşıma da kullanamıyorum. Astımım var parfüm kokusu gelse hastayımAraba kullanmayı biliyor musunuz ? Atlayın arabaya çıkın gezin dolaşın siz de calisiyormussunuz bir kahve bir tatlı ya da bir yemekle fakir olmazsiniz.oglunuzla bir çocuk etkinligine gidin lunapark olur vs onsuz da bir hayat var eşiniz gelmiyorsa gelmesin. Neden kocaniz odaklisiniz. Araba yoksa taksi var taksi yoksa dolmuş var yani yeter ki istein.
Pandemi sonrası... Pandemide evde olmak para biriktirmek hoşuna gitti...Kardesinden sonra mi boyle oldu?
Tepkiyi gitmeden önce verecektiniz.Merhaba 14 yıllık evliyiz. Eşimin gelende çok çalışması sorun oldu. İş kolik kendisi. Kendi işi değil. Mükemmeliyetçi müdürün teki... oradan ayrı konu çıkar.
Verdim verdim. Yine de gitti. Geç gelmeyecekti güyaTepkiyi gitmeden önce verecektiniz.
Para gidiyor ne ayrıca, sizin için çalışıyor tabiki yeri geldiğinde harcayacak, hep evde oturmak insanı, özellikle kadını boğar. Bencil herif.
Eve almayınVerdim verdim. Yine de gitti. Geç gelmeyecekti güya
Çocuk sesten korkmasa aklıma gelmedi değil. Oğluma kıyamıyorumEve almayın
Bence dalmayın.Pasif direniş gösterin.Oglunuzla küçük etkinliler planlayin onu cagirmayin.Uygun fiyatlı ya da ücretsiz et1kinliler oluyor belediyelerin,onları takip edin.Müzeye gidin,havanın açtığı günlerde yürüyüş yapın,gidip bi cay bahsecinde çay simit yapın,yakın arkadaslarla oturma düzenleyin vs vs ama esinizi hiç cagirmayin umursamayın da.Merhaba 14 yıllık evliyiz. Eşimin gelende çok çalışması sorun oldu. İş kolik kendisi. Kendi işi değil. Mükemmeliyetçi müdürün teki... oradan ayrı konu çıkar.
E cano sen de premses gibi davranirsan yani otur evinde o zaman ne diyeyim. Hem ayranim dokulmesin hem yoğurdum eksimesin. Olur mu öyle. Şehir içinde 60-70 le sağ şeritten gitsen tamamdır. Araba kullanmayı ogren. Toplu taşıma hangi sehirdesin bilmiyorum da sadece dolmuş seçeneği mi var ? Tramvay, metro vs yok mu ? Dolmusta da kapı tarafında otur açılıp kapandikca hava gelir.yuruyerek gidilecek mesafe vardır , evin etradinda bir park bahcede mı yok al evinden bir şeyler git otur bir bankta temiz havada ye çözüm çok. Ben bahanelerle siginmayi sevmiyorum kusura bakma senin de cikasin yok kocam çıkarsın istiyorsun.yoksa çözümü bulurdun.Araba kullanamıyorum. En büyük sorunum. Yolları delik deşik ettiler. Ölümlü kazalar oluyor yaşadığım ilde. Korkuyorum. Toplu taşıma da kullanamıyorum. Astımım var parfüm kokusu gelse hastayımbir nevi engelli gibiyim.
Para önemli değil aslında. Eşimin öyle söylemesi kaçış... Araba kullansam sorun kalmayacak da bi beceremedim. Korkuyorum.Bence dalmayın.Pasif direniş gösterin.Oglunuzla küçük etkinliler planlayin onu cagirmayin.Uygun fiyatlı ya da ücretsiz et1kinliler oluyor belediyelerin,onları takip edin.Müzeye gidin,havanın açtığı günlerde yürüyüş yapın,gidip bi cay bahsecinde çay simit yapın,yakın arkadaslarla oturma düzenleyin vs vs ama esinizi hiç cagirmayin umursamayın da.
Çocuğunuz kaç yaşında ki?Bence dalmayın.Pasif direniş gösterin.Oglunuzla küçük etkinliler planlayin onu cagirmayin.Uygun fiyatlı ya da ücretsiz et1kinliler oluyor belediyelerin,onları takip edin.Müzeye gidin,havanın açtığı günlerde yürüyüş yapın,gidip bi cay bahsecinde çay simit yapın,yakın arkadaslarla oturma düzenleyin vs vs ama esinizi hiç cagirmayin umursamayın da.