Beni tanımadan ne güzel klavye delikanlısı olmuşsunuz. 20 yıldır aktif ayakları üzerinde duran çalışan, akademik kariyeri olan bir kadınım. Bazısı gibi kocasının ağzına bakmıyorum. Evi çekip çeviren benim. Eşim ilçede çalışıyor. Alış veriş bende. Çocuğun veli toplantısı hastalığı hastanesi bende... Ev içi bir çok şey bende. Matkapla duvara dübel çakmışlığım var. Lavabo tamiri, TV kurulumu, bilgisayar tamiri bir çok şeyi yapabilirim.
Altı üstü il dışında gezdirecek. Burnundan da geldi zaten. Yedim kendisini
. Gidecek, gezecekmişiz. Göreceğiz.
Ee siz çalışıyorsanız, işiniz varsa oralara nasıl gidip geliyorsunuz? Bu işlerle hunharca uğraşırken, biz de sandık ki
Dışarı çıkamıyorsunuz, toplu taşıma kullanamıyorsunuz, araba kullanamıyorsunuz, eve hapsoldunuz…
Siz zaten hayatın içindeymişsiniz 20 yıldır.
Haftaiçi nasıl çıkıyorsanız, haftasonu da öyle çıkın dışarıya
Karı koca küçük bi ilde çalıştığınıza göre, ağır bir geçim sıkıntınızda yoktur bence..(eşiniz de müdürmüş hem)
Bence de sizin yapasınız yok, hazır kurulu sıcacık arabaya kurulup şöförlü arabada gitmek istiyorsunuz.
Kocanızın keyfini beklemeyin, alın oğlunuzu gidin gezin tozun, plan yapın.. eş dost arkadaşlarınızla buluşun..
Bizlerde herhafta sonu il il gezmiyoruz.
Tatilden tatile ancak..
Kocanız zaten böyleymiş,düzelmez
O da arkadaşlarına dönmüş yüzünü, ondan pek hayır gelmez şu saatten sonra. Sizde kendi çevrenizi edinin, onun keyfini beklemeyin
Eşiniz belli ki gezme taraftarı değil