- 9 Aralık 2009
- 17.083
- 54.285
- Konu Sahibi FloppyDisk
Taksiii??Para önemli değil aslında. Eşimin öyle söylemesi kaçış... Araba kullansam sorun kalmayacak da bi beceremedim. Korkuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taksiii??Para önemli değil aslında. Eşimin öyle söylemesi kaçış... Araba kullansam sorun kalmayacak da bi beceremedim. Korkuyorum.
Bu arada bunları mı çıkardınız yazdiklarimdanÇocuğunuz kaç yaşında ki?
Babasını- hem de cici görünmek için her istediğini yapan babasını- neden evden gönderip parti yapmak istiyor.
Oğlunuza yansıyan büyük sorunlar var gibi geldi bana.
Bu arada yanlış alıntı yapmışım nasıl oldu anlamadım
Soğuk burası, il merkezine 10 km uzaktayım. Sadece şehir içi otobüs var. Diğerleri yok. Park bahçe hava iyiyken çıkıyor geziyorduk. Gece 10 - 11e kadar girmiyorduk. Küçük il olduğu için yakın iller mantıklı. Burada Pek bişiy yok. Minnoş çarşı Bi avm o kadar... İstanbul Ankara olsa atla metro tramvay gez.E cano sen de premses gibi davranirsan yani otur evinde o zaman ne diyeyim. Hem ayranim dokulmesin hem yoğurdum eksimesin. Olur mu öyle. Şehir içinde 60-70 le sağ şeritten gitsen tamamdır. Araba kullanmayı ogren. Toplu taşıma hangi sehirdesin bilmiyorum da sadece dolmuş seçeneği mi var ? Tramvay, metro vs yok mu ? Dolmusta da kapı tarafında otur açılıp kapandikca hava gelir.yuruyerek gidilecek mesafe vardır , evin etradinda bir park bahcede mı yok al evinden bir şeyler git otur bir bankta temiz havada ye çözüm çok. Ben bahanelerle siginmayi sevmiyorum kusura bakma senin de cikasin yok kocam çıkarsın istiyorsun.yoksa çözümü bulurdun.
Aç bırakın ilgisiz bırakınÇocuk sesten korkmasa aklıma gelmedi değil. Oğluma kıyamıyorum
Gerçi boşanın diyor da bilemedim hoşuna da gidebilir. Kavga gürültü olduğu için demiyor. Onu evden gönderip parti verecekmişiz
Çok ilgi göstermiyor, aldıklarıyla telafi etmek istiyor. Oğlumda anlıyor. Babasını sevmediğini söylüyor. Öyle çok kavga eden çift değiliz.Çocuğunuz kaç yaşında ki?
Babasını- hem de cici görünmek için her istediğini yapan babasını- neden evden gönderip parti yapmak istiyor.
Oğlunuza yansıyan büyük sorunlar var gibi geldi bana.
Bu arada yanlış alıntı yapmışım nasıl oldu anlamadım
Ee çıkarmadım konu sahibinin yazdıklarından çıkardım ama yanlış alıntı yapmışım dedim ya.Bu arada bunları mı çıkardınız yazdiklarimdan
Tamam tamamEe çıkarmadım konu sahibinin yazdıklarından çıkardım ama yanlış alıntı yapmışım dedim ya.
Demek ki bir üstte veya biz altta sizin mesajınız varmış bir karışıklık olmuş.
Yanlış alıntı yapmışım pardon dediğim halde neden şaşırdınız anlamadım
Kapalı alan da pek bişiy yok. Küçük Bi il. O nedenle il dışı mantıklı oluyor. Küçük tiyatro grupları geliyor. Bilet geliyor oğlum sevmem deyip yırtılmış oluyor o bilet. Oyun alanı seviyor. Dediğim gibi il dışı iyi o konuda da.. Oğlumda uyumlu Bi çocuk değil. Sinema konusunda anlaşamıyoruz. Çizgi filme gitmez. Transformers ister. 7 yaş çocuğuna uygun olmayan film seçiyor... Anlaşıp gidemedik Bi...Taksiye binin ama yine de çıkın gezin, olur mu hep evde hep evde.
Hem de taksiyle falan gittiğinizde bensiz yol masrafı çok tutacak ben götüreyim o kadar tutmaz deyip gelir sizinle
Sinema vardır illaki sinemaya gidin birlikte çay kahve için, tiyatro gösterisi oluyordur onlara katılın.
İstanbul'da da kışın bunlar yapılıyor genelde.
Yakın çevre illere günü birlik git gel. Ben öyle yapıyorum. Kocayı mi bekleyecem paşa gönlü hoş olsun da kafası rahat olsun da cüzdanı dolsun da oooo.( Senin açından söylüyorum.) At çantaya iki sandevic iki su bir meyve suyu çevre illere gec. Astım için illaki ilacın vardır yanında bulundur. Hastalık seni değil sen onu kontrol altına al. Bunaldigin sorduğun için söylüyorum yoksa bu kadar takilmazdim.Soğuk burası, il merkezine 10 km uzaktayım. Sadece şehir içi otobüs var. Diğerleri yok. Park bahçe hava iyiyken çıkıyor geziyorduk. Gece 10 - 11e kadar girmiyorduk. Küçük il olduğu için yakın iller mantıklı. Burada Pek bişiy yok. Minnoş çarşı Bi avm o kadar... İstanbul Ankara olsa atla metro tramvay gez.
Bi bu konuyu yapacsk. Diğer Herşey bende, veli toplantısı bende çocuk hasta olur hastaneye ben götürürüm. Bişiy olur tamir ederim. Tamirci başında bile dururum. Duvara dübel çakıp süpürge bile astım ben... Herşeyi ben yapacaksam Neden evliyim o zaman defolsun gitsin..Yakın çevre illere günü birlik git gel. Ben öyle yapıyorum. Kocayı mi bekleyecem paşa gönlü hoş olsun da kafası rahat olsun da cüzdanı dolsun da oooo.( Senin açından söylüyorum.) At çantaya iki sandevic iki su bir meyve suyu çevre illere gec. Astım için illaki ilacın vardır yanında bulundur. Hastalık seni değil sen onu kontrol altına al. Bunaldigin sorduğun için söylüyorum yoksa bu kadar takilmazdim.
Ben evden çantama herşeyi koyuyorum çocuğuma da yedek bir kaç sey tutuyorum elinden o dakka neresi olursa bazen sahil kenari bazen çevre ilçeler. Bazen AVM ( orda çocuklar için alan oluyor) bazen boş boş çarşı dolaşmak. Evden çıkayım ayaklarım açılsın mantığıyla :) yapacak hiç bir şey yoksa giriyorum market market dolasiyorum sana benim gibi arkadaş lazım
Gitsin o zaman ? Kim tutuyor sizi.Bi bu konuyu yapacsk. Diğer Herşey bende, veli toplantısı bende çocuk hasta olur hastaneye ben götürürüm. Bişiy olur tamir ederim. Tamirci başında bile dururum. Duvara dübel çakıp süpürge bile astım ben... Herşeyi ben yapacaksam Neden evliyim o zaman defolsun gitsin..
1 ay çocuğu alma imkanı vermese, ki veriyor, çoktan defolmuştu.. O Bi ay kendi bakmayacak, şizofren gibi psikolojik rahatsızlığı olan kvalideye verecek. Çocuğu toplamak zorunda kalacağım. Salaklık bende çocuk yokken bitecekti... Pandemide oldu olan. İyice sarpa sardıGitsin o zaman ? Kim tutuyor sizi.
Bi bu konuyu yapacsk. Diğer Herşey bende, veli toplantısı bende çocuk hasta olur hastaneye ben götürürüm. Bişiy olur tamir ederim. Tamirci başında bile dururum. Duvara dübel çakıp süpürge bile astım ben... Herşeyi ben yapacaksam Neden evliyim o zaman defolsun gitsin..
Okuyun lütfen.. İl dışı lazımYalnız dışarı bile çıkamıyorsunuz koskocaman kadınsınız.
Yol kötü cart curt. Adama bağımlısınız çok sıkıcı hayatınız. Tek sorun eşiniz değil.
Boşanmayı düşünmenize de ayrı şaşırdım tek bir yere gidemeyen kadın nasıl boşanacak?
Her şeyi ben yapıyorum zaten. Altı üstü il dışına götürmesini istemem mi suç. Yatak için mi lazım bu kocalar. Aciz biriYarın bir gün kaynana olup oğlundan her yere götürmesini isteyecek geleceğin kaynanası
Tek sorun sizi dışarı çıkarmaması değil anlaşılan. Geçmişi geri getiremeyecegimize göre geleceği şekillendirmek lazım. Adam yokmuş gibi yaşayın o zaman. Boşanmak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Ha 1 ay diyor da genelde alanı ben görmedim.1 ay çocuğu alma imkanı vermese, ki veriyor, çoktan defolmuştu.. O Bi ay kendi bakmayacak, şizofren gibi psikolojik rahatsızlığı olan kvalideye verecek. Çocuğu toplamak zorunda kalacağım. Salaklık bende çocuk yokken bitecekti... Pandemide oldu olan. İyice sarpa sardı
Var ya. Kaynanaya bırakıp çocuk bakmış oluyorlar... Gerçekten yoruldum. Çoğu şey bende. Evi ben çekip çeviriyorum. Ev işi zaten bende. Kvalide ameliyat olacak bana bakmamı ima etti. Düşünün. İzin alıp bakar dedim...Tek sorun sizi dışarı çıkarmaması değil anlaşılan. Geçmişi geri getiremeyecegimize göre geleceği şekillendirmek lazım. Adam yokmuş gibi yaşayın o zaman. Boşanmak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Ha 1 ay diyor da genelde alanı ben görmedim.
Haksiz degilsiniz eşiniz size ve çocugunuza zaman ayirmali.Benim eşimde yogun çalişiyor çok vakit bulamiyor ben gezdiriyorum çocugu o hep gezdiremiyor ama mutlaka eve geldimi çocugu markete filan duşurup biraz dişarida dolaşiyorlar babasini sevip gelmesini bekliyor oda onu kirmiyor sevdigi birseyler alip geliyorlar.Siz kendiniz alin çocugu parka goturun şart degil hep park olsun dişarida bile oynarsaniz çocuga cok iyi geliyor eşiniz bir zahmet size para versin ara sira biryerlerde oturun yemek yiyin vermeli zaten vermiyorum ne demek madem kendi yapmiyor bari size versin para siz yapin.Merhaba 14 yıllık evliyiz. Eşimin gelende çok çalışması sorun oldu. İş kolik kendisi. Kendi işi değil. Mükemmeliyetçi müdürün teki... oradan ayrı konu çıkar.
Evde ne benimle ne de oğlumla ilgilenmek istemez ya işi vardır bilgisayarda yada uykusu...
Neyse geçtiğimiz mart ayında görümcem aniden vefatvetti. Toparlanmamız zaman aldı. Genç bekar güzel Bi hatundu... Halen severim. Haklıya haklı, haksıza haksız derdi.. Kvalidem ile ilgili hep tampon oldu Allah razı olsun, mekanı cennet olsun...
Görümcem konusunda da üç beş gün yas tutup, iş için geriliyordu... Öyle çok koyduğunu düşünmüyorum.
Aradan zaman geçti... Oğlumun psikolojisi bozuldu, farklı şeyleri ortaya çıktı. Çok bunaldı çocuk.. Gezdirdik Bi hafta izin alıp. Sonra hep evdeyiz. Hafta sonlaro evdeyiz.. Gezme vs yok... Bir şey desem para gidiyor. Gezsek çocuk huysuz. Zaten canım istemiyor ablam vefat etti biliyorsun gibi şeylrt diyor. Çok sıkıldım evde.. İşe git eve gel ev işi VS daraldım ben. sanki gece kulübüne gidelim diyorum. İl dışı içi gezelim. Ama yok...
Onları diyen adam arkadaşlarıyla iş dışına gitti, okeye dönüyor şimdi. Bunları daha 1 hafta önce demişti. Bize gelince bunalımdayım psikolojim bozuk. Arkadaş olunca sorun yok..
Geldiğinde dalacağım için hemen yazamayabilirim. Ama yazacakğım...
Böyle olunca haksız MIYIM?