Tüh ya üyelik iptali olmuş, okurken çok hirslanmistim yazacam valla banane, başka premses sendromu geçirecek varsa onlar okur belki
Allah aşkına, 15 senedir buradayim nadir sinirlendigim konulardan oldu.
Siz de anneniz de insan kullanacak yer aramissiniz resmen. Anneniz yaninizdaymis daha ne insanı istiyorsunuz yanınıza. Görümce 5 gün sonra gelmiş üstelik şehir dışından, kadının hayvanları varmış ahir hayvaniysa zaten bırakamaz, evcil hayvansa kedi falan yine birakamamistir ben de kedimi yarım gun bırakınca bile aklım kaliyor, üstelik ergen yeğen var okulu vardır küçük kardesi vardır. Doğum zamanı fazla insan kavga gürültü demek, ne alaka görümce size baksın, anne yeter artar. Çok fena annenizin doldurusuna gelmişsiniz. Görümce geliyor bir de dünür teyze laf sokuyor gene iyi kadınmış kardeşine birşey dememiş.
Herkes doğuruyor, yok eşimi uyandirmak zorunda kaldım yok annem ilk gün neler çekti. Ne yaşadınız siz Allah aşkına. Kendi ayaklarinizin üzerinde durup bir bebeğin sorumluluğunu alamayacaksaniz dogurmayin. Eşiniz ayakkabınız bağlamış vah vah. Çok iş yapmış. Sinir oldum size. Tek sorumluluk sahibi siz ve eşiniz halbuki.
Biz de eşimle iki aileden de 10 saat uzakta yaşıyorduk, annem doğumda bir gün once geldi çünkü ben öyle istedim çok önce gelmek istedi ama gelme daha dedim, çok sıkıntılı bol kanamali epey hastanede yatmalı, bobreklerden taş kum bile dusurmeli bir gebelikti. Doğumdan dakikalar once plesanta parçalandı,ortalık kan revan, baya baya bebeğinde hayatı tehlikedeydi acil sezeryan oldum. İki gün sonra kv geldi. Ben doğumdan üç gün sonra ramazandi kalktım eşime iftara en sevdiği çorbayı yaptım
neyse yazinca farkettim ben de çok akıllı bişe degilmisim gerçi
. Ez cümle annemi de kv de bir hafta sonra gönderdim. Onlar varken de hiç yatmadım gerçi. Üstelik eşim göreve gidiyordu 24 saat olmadığı oluyordu, kızım asla uyumazdi üç ay zombi gibi gezdim en çok iki saat uyumusumdur. Ama bu benim sorumluluğumdu.
Bilemiyorum Altan ya bizim nesil çok cabbar ya yeni premsesler fazla nazlı