• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hakkında 2

Çocuk düşünmüyorum zaten. Daha biz olamadık ki muhtemelen böyle gider bu şimdi ben bu adama ne diyeyim
Ev almak istemediğinizi söyleyin. Sizi rağmen birşey yapamaz, maddi olarakta öyle bir gücü yok zaten.

Sizde diğer konularda ev alacağız diyordunuz, eşiniz düşünemiyor sizde mi farkında değilsiniz bu gelirle ev almanın mantık dışı olduğunun?

Bu isin icinde bir is varda. Zaten onlarin memleketine yerlesmeyi planliyormussunuz onlara niye ekstradan oda planliyor sizce...neyi ön hazirligi bu
Aile İstanbul'da kalacakmış.
Gelip kalırlar uzun uzun diye düşünmüstür.

Ayranı yok içmeye asgarî ücretle dubleks ev almayı planlıyor 40 yaşında ki adam 🤦

Ben belki yaniliyorum ama bunlar ya hic olmuyor yada farkli şekilde cereyan ediyor da biz sizin hayal dunyanizin fantazilerini okuyoruz
Neden olmayan bir şeyi yazayım ben eşim hakkında çözüm bulmaya çalışıyorum nasıl davranacağımı bulamadım aylarca kaç defa şu biz olma düşünme olaylarını konuştuk hep önceliği ailesi

Bu isin icinde bir is varda. Zaten onlarin memleketine yerlesmeyi planliyormussunuz onlara niye ekstradan oda planliyor sizce...neyi ön hazirligi bu
Bu durumda aklıma gelmedi değil ama soramadım kendisine neden bi arada mı yaşamaya karar Verdiniz de ben kapıda kaldım

Bakıyorum da durumu direk senin amacın bu diyemiyorum altınlarımı bozsamda kendi adıma vadelşye yatırdım
Ama şu anda onunda parada hakkı oldu seni kabullenememis hiç iyi niyetli bulmadım adamı birde nasıl kredi çıkıyor bir şeyleri eksik mi anlatıyorsunuz

Bence bir sorun. Baskalari icin kendi esine ac kaliriz borcu öderiz diyen adamla sahsen herhangi bir yatirim yapmam. Bizim aileler de böyle birseyi onaylamaz
O zaman da taöaö ya her şeyi sen yanlış anlıyorsun moduna geçiyor ve geriliyorum cidden

Eşimin memleketine yerleşeceğiz.orafa iş bulacak olsa olsa ya asgari ücret yada 3bin olur
Pes gerçekten.
Benim eşimin 8 bin benim 5 bin gelirim var. Çocuk da yok.
Biz cesaret edemiyoruz ayda 3 bin üstü krediye.
Ne yiyip ne içmeyi düşünüyor kocanız?

Alacağınız evi netleştirmeden mi bozdurdunuz altınlarınızı? Eşiniz sanki bir odayı da ailesine yapıyor gibi geldi nedense. Bir de asgari ücretli işe (o da belli değil) 3800 kredi iyi cesaret. Borcunuz varmış, önce onu kapatıp ev borcuna öyle mi girseniz? Birinin bana borcu olsa ve onu ödemek yerine ev alsa gıcık olurdum.

Back
X