Neyine güveniyor ?Para kalmıyor ki faturalara mutfağa 0
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim hakkında 2
- Konu Sahibi Orkide34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Netten bakıyoruz guzel ev lafım yokta ödemeyi düşünmek lazım önceBu adama çocuk mu?
Evi birlikte seçmediniz mi? Kendi mi gidip beğenip alıyor?
Evdeki çaydanlığa bile sizden daha çok değer veriyor belli ki.
Evin fiyatı nedir?Güncelleme: kızlar yukarıda ki konumu biliyorsunuz eşimle alakalı. Baya yazmıştım kendisine üzerine bi daha konuşmadık. Bu sabah ev alacağımız için ben altınlarımı bozdurup vadeli hesaba attık buraya kadr güzel.. peşinat için fena değil. Bi baktım aylık ödemesi 3800 olacak seklde kredi çekmeye kalkıyor eve baktım duble 4+1 oo baya iyi dedim kocaman ne guzrl fln filan aylık ödemeyi duydum oo çok hayatım dedim sen yeni işe gireceksin ben 34 yasındayım çocuk düşünüyoruz ben sana en fazla hamileliğimn 7.aya kadr yardım edebilirim sonra nasıl ödeyeceğiz ki dedim. Vay efendm annesi gelirmiş kardwsi gelirmiş kalmaya benm abimler gelirmiş tamam gelsinler başımın üstünde yerleri var ama hayatım 1 ,2 gece nerede olursa yatırırım dedim ne olacak aylarca kalmayacaklar ya tamam ii düşünmüşsün ev buyuk ama parası da buyuk bence 2+1 3+1 bize yeter dememe kalmadı ben ailesini istemiyormuşum sevmiyor musum salonda yatıracakmışım ne dedim kaldım. İyi de dedim bu evi alsakta ben içine butun odalara eşya yerleştirecek gene durumum olmayacak ki. Lafı yine ağzımaa tıktı. Söylendi sustum bende . Yani tamam da ben hiç fikrimi söyleyemeyecek durumda kaldım. Kardeşime para yollayacağız dedi borcumuz var bu evi alırsak nasıl yollayacağız dedim o zaman borcumuz aç kalacağız ödeyeceğiz dedi derdin ne senn dedi bi derdim yok ama seni de anlamıyorum dedim haklısın nasıl istiyorsan öyle olsun dedim .. cidden ben nerede hata yapıyorum bu adam tamam borcuna sadık ama ayağı yorgana göre uzatmak gerekmezmi etimiz ne budumuz ne . Sen bu zamana kadr hala bekar kafasındasın ne alaka dedi aile olarak bizi değil ama herkesi görüyorsun dedim. O kadr ödemeye kardesıne borcunu ödemeyi bırak bize yeme içme faturalar ödemesi kalmıyor dedim önce bnları düşün borç zaten bizim borcumuz dedim o kadr borca girersen kardesine de ödeme yapamazsın dedim hadi ben aç kalayım eyw. Cidden sorun bende sanırım ne derse ok demeliyim özellikle kendi fikirlerini beyan ederken ve ailesi konusunda . Hata bende mi ??
Bendeki tazminatı vadeliye atıyor ondan 600 geliyormuş 200 ude benm ev kirasından tamamlıyor geriye kalıyor 800 .. 500 u kardwsıme yolluyor geriye kalıyor bize 300 buyurun geçininAnlayamadım, eşinizin maaşı en fazla 3 bin olacak. Ee 3800 nasil ne ile ödenecek?
Gelen misafir salonda yativerir. Eşiniz cok yanlış düşünüyor, çocuğu bence erteleyin siz bir müddet.
Onun maaşı 2500 asgari olsa onun maaşı krediye gidecek o mecbur. Benm vadelideb gelen para ve aylık kiram geçinmemiz32+1 ev aldınız diyelim ve aylık 2bin ödemesi var diyelim yarıya düşürdüm evin fiyatı da yarıya düşer mantığı ile. O da ödenmez ki 3bin ile. Hele bebek düşünen bir çift için hiç ödenmez. Ikinizin dediği de mantıksız olmuyor mu bu durumda.
Olayın mantığı şu borç her şeyden önce gelir sen aç kal kalma baby bu şartlar altında olmaz zatenEee zaten kardeşe gönderecek para kalmadığı gibi size su parası bile kalmıyor. Bebek masrafına hiç hiç kalmıyor. Ben olayın matematiğini anlamadım. Birisi her ay 3binliralik yardım falan mı yapacak?
Gelir yokmuş ki sizin eşiniZin beş kuruşluk aklı yok hiç kusura bakmayın.Netten bakıyoruz guzel ev lafım yokta ödemeyi düşünmek lazım önce
3800 kredi deyince ben ayda 15 bin falan gelir vardır diye düşündüm, normali o çünkü. Çocuk falan da istiyorsunuz üstelik.
Olmayan parayla kredi çekilip ev alınacak öyle mi?
Eşinizin at yarışı, iddia vs gibi alışkanlıkları var mı? Bir yerden parayı bulurum gibi düşünüyor sanki. Yoksa on yaşındaki çocuk bile böyle bir hesabın tutmayacağını bilir.
320 binEvin fiyatı nedir?
Eşiniz çıldırmış. Ne yiyip ne içeceksiniz? Faturalar nasil ödenecek? Hastane eczane masrafı?Bendeki tazminatı vadeliye atıyor ondan 600 geliyormuş 200 ude benm ev kirasından tamamlıyor geriye kalıyor 800 .. 500 u kardwsıme yolluyor geriye kalıyor bize 300 buyurun geçinin
Eşiniz annesini babasını evimde yatıracağım diye sizi aç susuz bırakacak
Hayır at yarısı fln yok.. Bende anlamıyorum zaten bu mantığı hesabı.Gelir yokmuş ki sizin eşiniZin beş kuruşluk aklı yok hiç kusura bakmayın.
3800 kredi deyince ben ayda 15 bin falan gelir vardır diye düşündüm, normali o çünkü. Çocuk falan da istiyorsunuz üstelik.
Olmayan parayla kredi çekilip ev alınacak öyle mi?
Eşinizin at yarışı, iddia vs gibi alışkanlıkları var mı? Bir yerden parayı bulurum gibi düşünüyor sanki. Yoksa on yaşındaki çocuk bile böyle bir hesabın tutmayacağını bilir.
Memleketi iyi bş sorun yok ailesi istda zatenİyi de para senin de paran. Sensiz bir şey yapamaz. Zaten büyük kredilerde eşin rızasını soruyor bankalar.
Sakın psikolojik baskıya yenilip he deme. Valla aç kalırsın allah muhafaza. Bir de bu adamın memleketine yerleşmeye emin misin?
Çocuk değil boşanmayı düşün
Yanlış anlamayın da sizin karı koca hesap kitap dersi almanız lazım. Kocanız zerre anlamıyor tamam da, siz de önüne basit bir market hesabı koyup onu ikna edemiyor musunuz?Bendeki tazminatı vadeliye atıyor ondan 600 geliyormuş 200 ude benm ev kirasından tamamlıyor geriye kalıyor 800 .. 500 u kardwsıme yolluyor geriye kalıyor bize 300 buyurun geçinin
Sizin bu hesapla burda beş bin lirayla hem özel okulda çocuk okutuyorum hem kira ödüyorum hem de her hafta et yiyorum diyen üye bile işin içinden çıkamaz. Onun yine az buçuk parası vardı sonuçta.
Şu an o kredi size çok.320 bin
Peki çocuk olayı?
Onu da mı hemen düşünüyorsunuz?
Çocuk düşünmüyorum zaten. Daha biz olamadık ki muhtemelen böyle gider bu şimdi ben bu adama ne diyeyimSizin 3000 lira maaşla hiç ev almamanız lazım kaldi ki dubleks ev alacaksınız.
Eşiniz 41 yaşında ama bu işlerden 10 yaşında ki çocuk kadar anlamıyor bence.
Bu adama güvenip çocuk falan yapmayın.
Sizin fikirlerinizi de önemsememesi ciddi sorun.
Bilmiyorum söyledim onun için borç her şeyden önce gelirmiş tamam o zaman dedim kardesıne borcunu ödemek istiyorsan o ladr kredi ödemesi neden dedimEşiniz çıldırmış. Ne yiyip ne içeceksiniz? Faturalar nasil ödenecek? Hastane eczane masrafı?
Eşiniz annesini babasını evimde yatıracağım diye sizi aç susuz bırakacak