Güncelleme: kızlar yukarıda ki konumu biliyorsunuz eşimle alakalı. Baya yazmıştım kendisine üzerine bi daha konuşmadık. Bu sabah ev alacağımız için ben altınlarımı bozdurup vadeli hesaba attık buraya kadr güzel.. peşinat için fena değil. Bi baktım aylık ödemesi 3800 olacak seklde kredi çekmeye kalkıyor eve baktım duble 4+1 oo baya iyi dedim kocaman ne guzrl fln filan aylık ödemeyi duydum oo çok hayatım dedim sen yeni işe gireceksin ben 34 yasındayım çocuk düşünüyoruz ben sana en fazla hamileliğimn 7.aya kadr yardım edebilirim sonra nasıl ödeyeceğiz ki dedim. Vay efendm annesi gelirmiş kardwsi gelirmiş kalmaya benm abimler gelirmiş tamam gelsinler başımın üstünde yerleri var ama hayatım 1 ,2 gece nerede olursa yatırırım dedim ne olacak aylarca kalmayacaklar ya tamam ii düşünmüşsün ev buyuk ama parası da buyuk bence 2+1 3+1 bize yeter dememe kalmadı ben ailesini istemiyormuşum sevmiyor musum salonda yatıracakmışım ne dedim kaldım. İyi de dedim bu evi alsakta ben içine butun odalara eşya yerleştirecek gene durumum olmayacak ki. Lafı yine ağzımaa tıktı. Söylendi sustum bende . Yani tamam da ben hiç fikrimi söyleyemeyecek durumda kaldım. Kardeşime para yollayacağız dedi borcumuz var bu evi alırsak nasıl yollayacağız dedim o zaman borcumuz aç kalacağız ödeyeceğiz dedi derdin ne senn dedi bi derdim yok ama seni de anlamıyorum dedim haklısın nasıl istiyorsan öyle olsun dedim .. cidden ben nerede hata yapıyorum bu adam tamam borcuna sadık ama ayağı yorgana göre uzatmak gerekmezmi etimiz ne budumuz ne . Sen bu zamana kadr hala bekar kafasındasın ne alaka dedi aile olarak bizi değil ama herkesi görüyorsun dedim. O kadr ödemeye kardesıne borcunu ödemeyi bırak bize yeme içme faturalar ödemesi kalmıyor dedim önce bnları düşün borç zaten bizim borcumuz dedim o kadr borca girersen kardesine de ödeme yapamazsın dedim hadi ben aç kalayım eyw. Cidden sorun bende sanırım ne derse ok demeliyim özellikle kendi fikirlerini beyan ederken ve ailesi konusunda . Hata bende mi ??