• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hakkında 2

Peki bu evlilik neden sürüyor???? Yani bir dur denmeli? Bu kadar varlığın içinde amaç ne? Koca mı? Tukururum böyle adamın ailesine. Bak çok sinirlendim. Haddini bildir bir şekilde ve dik dur! Ne lan bu senin ki aile de bu kızın ki ne?
Zatrn en çok o koyuyor bi de eksiklerim vardr zamanla oturur fln diyo ama değişen bir şey yok olan bana oluyor . Evlilik 7. Ayımız zatrn hadi 1 yıl önemli dediler fln da yok alışması fln gerçekten bunaldım hiç sayılmaktan

Peki bu evlilik neden sürüyor???? Yani bir dur denmeli? Bu kadar varlığın içinde amaç ne? Koca mı? Tukururum böyle adamın ailesine. Bak çok sinirlendim. Haddini bildir bir şekilde ve dik dur! Ne lan bu senin ki aile de bu kızın ki ne?
Zatrn en çok o koyuyor bi de eksiklerim vardr zamanla oturur fln diyo ama değişen bir şey yok olan bana oluyor . Evlilik 7. Ayımız zatrn hadi 1 yıl önemli dediler fln da yok alışması fln gerçekten bunaldım hiç sayılmaktan

Bendeki tazminatı vadeliye atıyor ondan 600 geliyormuş 200 ude benm ev kirasından tamamlıyor geriye kalıyor 800 .. 500 u kardwsıme yolluyor geriye kalıyor bize 300 buyurun geçinin
Ben anlamadım sizde ev varsa oraya taşınsanız.tazminatınızı neden hiç ediyorsunuz, sizin ev küçükse tazminatınızıda ekleyip evi büyütüp oraya taşının.Ama eşiniz boşanınca hak iddia edemeyecek şekilde yapın bunu.Birde kardeşe ne borcunuz var?kardeşte olsa önce borç ödenmeli bencede,karşı tarafın ihtiyacı var yada yok dememek lazım.Eşinizin her mantıksız e sinip kabul etmeyin.evlilikte herşey ortaktır, ama sizin ailelerinizde olsa gelip 2 gün kalacak diye büyük ev alınıp bu kadar sıkıntıyı girilmez.Acaba ailesini komple yanınıza taşımayı düşünüyor olabilir mi?

7 aylık evlilikte 70 tane bdv konusu🤦🏻‍♀️ Bırakın çeksin kredi ödesin ödeyebiliyorsa. 40 yaşını geçmiş ama dünyadan haberi yok sanırım. 10 yaşındaki çocuk edasında yaşıyor. Ailesiyle aynı şehirde yaşayıp evde onlara oda hazırlıyorsa başka hesapları vardır onun

Ben anlamadım sizde ev varsa oraya taşınsanız.tazminatınızı neden hiç ediyorsunuz, sizin ev küçükse tazminatınızıda ekleyip evi büyütüp oraya taşının.Ama eşiniz boşanınca hak iddia edemeyecek şekilde yapın bunu.Birde kardeşe ne borcunuz var?kardeşte olsa önce borç ödenmeli bencede,karşı tarafın ihtiyacı var yada yok dememek lazım.Eşinizin her mantıksız e sinip kabul etmeyin.evlilikte herşey ortaktır, ama sizin ailelerinizde olsa gelip 2 gün kalacak diye büyük ev alınıp bu kadar sıkıntıyı girilmez.Acaba ailesini komple yanınıza taşımayı düşünüyor olabilir mi?
Orada kiracı var ve küçük orası. Ve istdan gitmeyi düşünüyoruz. Evlenirken eşime kredi çekmiş düğün ve eşya borcu.. Kardesıne ödeme konusunda ben demiştim zatn ödeyelim diye daha en basından . Sorun borç ödemek değil aylarca ödüyoruz zaten . Bana dese ki hayatım kardesime borcumuz var tamam gidelim ama ev alma işini erteleyelim paralarımızı da vadeli de kalsın ileri de bakarız eyw. Ama bana diyo ki kredi hu kadr çekeriz bu ev olur buyuk para kalmıyor ama beni aç bırakıp kardesine ödeme derdinde

7 aylık evlilikte 70 tane bdv konusu🤦🏻‍♀️ Bırakın çeksin kredi ödesin ödeyebiliyorsa. 40 yaşını geçmiş ama dünyadan haberi yok sanırım. 10 yaşındaki çocuk edasında yaşıyor. Ailesiyle aynı şehirde yaşayıp evde onlara oda hazırlıyorsa başka hesapları vardır onun
Evet evet resmen ayak yapıyor !

Madem derdi sizi sardı cvp vermeseydiniz o zaman. Krediyi ben çekeceğim o değil

Madem derdi sizi sardı cvp vermeseydiniz o zaman. Krediyi ben çekeceğim o değil
Siz bu adama güvenip kredi mi çekeceksiniz. Olmayan gelirle 3800 tl ödeyeceksiniz. Büyük cesaret bırakın bari o çeksin yanacaksa onun başı yansın. Kendi annesine sizin kredinizle ev alıyor resmen. Her derdinize burda çözüm arıyorsunuz ya kk olarak sardı topluca bizi evliliğiniz🙄

Siz bu adama güvenip kredi mi çekeceksiniz. Olmayan gelirle 3800 tl ödeyeceksiniz. Büyük cesaret bırakın bari o çeksin yanacaksa onun başı yansın. Kendi annesine sizin kredinizle ev alıyor resmen. Her derdinize burda çözüm arıyorsunuz ya kk olarak sardı topluca bizi evliliğiniz🙄
Evet evet bence annesinin evde öteki kardeşe kalacak gibi adama bak ya 😠😠😠😠😠

Orada kiracı var ve küçük orası. Ve istdan gitmeyi düşünüyoruz. Evlenirken eşime kredi çekmiş düğün ve eşya borcu.. Kardesıne ödeme konusunda ben demiştim zatn ödeyelim diye daha en basından . Sorun borç ödemek değil aylarca ödüyoruz zaten . Bana dese ki hayatım kardesime borcumuz var tamam gidelim ama ev alma işini erteleyelim paralarımızı da vadeli de kalsın ileri de bakarız eyw. Ama bana diyo ki kredi hu kadr çekeriz bu ev olur buyuk para kalmıyor ama beni aç bırakıp kardesine ödeme derdinde
Bu adam 41 yaşında , bu yaşına kadar bir sap sahibi olmamış.Evlenirken borç harç evlenmiş, yetmemiş bankalarda kara listede, hiçbir şekilde maddi bir konu ile ilgili güvenilecek bir adam değil.41 yaşına kadar kazandığını ne yapmış hiç sordunuz mu? Sizin maddi imkanlarınızı kullanarak mal sahibi olmaya çalışıyor umarım farkındasınızdır.Ben şahsen 40 yaşını geçmiş, kendine ait bir evi ne bilim arabası yada birikmişi olmayan bir adama güvenip evlenmem.Tabi çok ciddi bir sebeb yoksa.O kadar çok varki artık böyle kadını sömürerek mal sahibi olmaya çalışan, sosyal statü sahibi olmaya çalışan erkek.Kesinlikle iyi doğum kontrolü yapın, ve size ait paraları ulaşamayacağı hak iddia edemeyeceği şekilde saklayın

Anlayamadım, eşinizin maaşı en fazla 3 bin olacak. Ee 3800 nasil ne ile ödenecek?
Gelen misafir salonda yativerir. Eşiniz cok yanlış düşünüyor, çocuğu bence erteleyin siz bir müddet.
İşte gelen misafire oda ayırıyor çünkü gelen gitmeyecek. Bence annesini temelli getirecek onun yerini yapıyor adam

1. Sakın ev falan almayın.
2. Aman üzerinize kredi çekmeyin.
3. Ben size söyleyim eşinizin memlekete giderseniz kv size yerleşir. Ondan evi büyük istiyor.
4. Bu adamla borca girmem. Gizlice birikim yaparım çünkü bu üslupla bu evlilik devam etmez.
5. Çocuk yapmayın. Aman ha.

Boyle sacma bir hesapla 10 yıl gecer mi, bebek istiyorsunuz bebek eşyaları ucuz mu, genclik gittikten sonra napayım 4+1i ? Yorumları da okudum da bir de bu ev sizin paranizla alinacak (tazminatınız, altınlarıniz, evinizin kirası )ve ac kalan siz olacaksıniz öyle mi? Bir de deger de vermiyor bana diyorsunuz gercekten hayretler icerisindeyim.

Son düzenleme:
3. Ben size söyleyim eşinizin memlekete giderseniz kv size yerleşir. Ondan evi büyük istiyor.
4. Bu adamla borca girmem. Gizlice birikim yaparım çünkü bu üslupla bu evlilik devam etmez.
👏🏻
Bütün maddelere +1 benden...

Bu adam 41 yaşında , bu yaşına kadar bir sap sahibi olmamış.Evlenirken borç harç evlenmiş, yetmemiş bankalarda kara listede, hiçbir şekilde maddi bir konu ile ilgili güvenilecek bir adam değil.41 yaşına kadar kazandığını ne yapmış hiç sordunuz mu? Sizin maddi imkanlarınızı kullanarak mal sahibi olmaya çalışıyor umarım farkındasınızdır.Ben şahsen 40 yaşını geçmiş, kendine ait bir evi ne bilim arabası yada birikmişi olmayan bir adama güvenip evlenmem.Tabi çok ciddi bir sebeb yoksa.O kadar çok varki artık böyle kadını sömürerek mal sahibi olmaya çalışan, sosyal statü sahibi olmaya çalışan erkek.Kesinlikle iyi doğum kontrolü yapın, ve size ait paraları ulaşamayacağı hak iddia edemeyeceği şekilde saklayın
Yıllar önce kardesıne yardım etmiş biraz da gençlik serseriliği olmuş bu yuzdrn parası yok elinde . Ama haklısınız her şeyden önce bana bir hiçmiş gibi davranan adamla ev borcuna yola çıkılmaz kira da oturmaya devam

Güncelleme: kızlar yukarıda ki konumu biliyorsunuz eşimle alakalı. Baya yazmıştım kendisine üzerine bi daha konuşmadık. Bu sabah ev alacağımız için ben altınlarımı bozdurup vadeli hesaba attık buraya kadr güzel.. peşinat için fena değil. Bi baktım aylık ödemesi 3800 olacak seklde kredi çekmeye kalkıyor eve baktım duble 4+1 oo baya iyi dedim kocaman ne guzrl fln filan aylık ödemeyi duydum oo çok hayatım dedim sen yeni işe gireceksin ben 34 yasındayım çocuk düşünüyoruz ben sana en fazla hamileliğimn 7.aya kadr yardım edebilirim sonra nasıl ödeyeceğiz ki dedim. Vay efendm annesi gelirmiş kardwsi gelirmiş kalmaya benm abimler gelirmiş tamam gelsinler başımın üstünde yerleri var ama hayatım 1 ,2 gece nerede olursa yatırırım dedim ne olacak aylarca kalmayacaklar ya tamam ii düşünmüşsün ev buyuk ama parası da buyuk bence 2+1 3+1 bize yeter dememe kalmadı ben ailesini istemiyormuşum sevmiyor musum salonda yatıracakmışım ne dedim kaldım. İyi de dedim bu evi alsakta ben içine butun odalara eşya yerleştirecek gene durumum olmayacak ki. Lafı yine ağzımaa tıktı. Söylendi sustum bende . Yani tamam da ben hiç fikrimi söyleyemeyecek durumda kaldım. Kardeşime para yollayacağız dedi borcumuz var bu evi alırsak nasıl yollayacağız dedim o zaman borcumuz aç kalacağız ödeyeceğiz dedi derdin ne senn dedi bi derdim yok ama seni de anlamıyorum dedim haklısın nasıl istiyorsan öyle olsun dedim .. cidden ben nerede hata yapıyorum bu adam tamam borcuna sadık ama ayağı yorgana göre uzatmak gerekmezmi etimiz ne budumuz ne . Sen bu zamana kadr hala bekar kafasındasın ne alaka dedi aile olarak bizi değil ama herkesi görüyorsun dedim. O kadr ödemeye kardesıne borcunu ödemeyi bırak bize yeme içme faturalar ödemesi kalmıyor dedim önce bnları düşün borç zaten bizim borcumuz dedim o kadr borca girersen kardesine de ödeme yapamazsın dedim hadi ben aç kalayım eyw. Cidden sorun bende sanırım ne derse ok demeliyim özellikle kendi fikirlerini beyan ederken ve ailesi konusunda . Hata bende mi ??
Kagidi kalemi koy onune bi de hesap makinesini hesaplasin bakalim nasil oluyor.

Madde madde haklısınız. Eşimin memleketine gidersem de ev almak için değilde anca kirada olmak için bi zaman geçmesi lazım beni hiçe sayan adama kredi çekilmez

Back
X