• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hakkında 2

Yıllar önce kardesıne yardım etmiş biraz da gençlik serseriliği olmuş bu yuzdrn parası yok elinde . Ama haklısınız her şeyden önce bana bir hiçmiş gibi davranan adamla ev borcuna yola çıkılmaz kira da oturmaya devam
Ne yardımı yapmış kardeşine?Bu borcu olduğu kardeşimi o?gençlik serseriliği 20 li yaşlarda olur, 30 yaşına kadar toparlanılır, toparlanmadıysa o adamdan hayır gelmez.Sizin kocanız 41 yaşında !!! Çok üzgünüm ama bu adamdan maddi olarak bir hayır beklemeyin.Memlekete gidince çalışmayıp,size aldırdığı evde annesi kardeşiyle yan gelip yatıp, tüm yükü sırtınızada yükleyebilir.Çok açık görünen şey sizin maddi imkanlarınızdan faydalanmaya çalıştığı

Madde madde haklısınız. Eşimin memleketine gidersem de ev almak için değilde anca kirada olmak için bi zaman geçmesi lazım beni hiçe sayan adama kredi çekilmez
Giderseniz tutun 1+1 ev kimse gelemesin ama bu adamın memlekete gidilmez. Boşanma biletini almış olursunuz

Madde madde haklısınız. Eşimin memleketine gidersem de ev almak için değilde anca kirada olmak için bi zaman geçmesi lazım beni hiçe sayan adama kredi çekilmez
Eşinizin memleketine gitmeyin neden gidiyorsunuz?

Siz çalışıyorsunuz , oraya girince ne olacak?

Kira da olsa kendi düzeninizi bozmayın.

Son düzenleme:
Zor geliyor evet 7aydır evliyiz kaç defa konustım ilk başlarda eksiklerim vardır zamanla düzelir modu oldu ama koymaya başladı ev meselesi de tuzu biberi oldu düşünmemesi fln bak geldi yemek yemedi annemden öğrendim düşmüş ayağı toparlıyormuş suratına bakmadım görmedim yemek yemedi duş aldı gitti yattı kendi bilir artık . Bana desin ev almayalım kardesimn borcu bitsin sonra bakarız o zaman en azından 1 2 yıl geçer bizde nereye gideceksek kiraya çıkar gene gideriz sıkıntı yok ama para kalsın brnm hesabımda . Yanaşmaya çalışsa da kendi bilir ben ciddiyim diyeceğim ya aklını başına alır yada otur ciddi ciddi konusurz yol ayrımına gireriz

Şu an gördüğüm kadarıyla seviyorsun bu yüzden kesin ifadeler kullanma sakın bitsin felan deme vermiyorum paramı de istemiyorum ben belki çalışmam de onu de bunu de ama bosanalim deme çünkü sen seviyorsun hazır değilsin geri dönersin .. sevgin biterse bosanabilirsin çünkü aksi halde bu kelimeyi kullanma derim ...ama ne istiyorsan onu yap cevabını ver saygini koruyup çatır çatır hakkını savun hayır de kısacası ... İsterse o der bosanalim diye ama sen hayır vermem de onu de bunu de çalışmam belki de senin maaşında yetmezse kiramı veremem başka şey için biriktiricem de vs..

Giderseniz tutun 1+1 ev kimse gelemesin ama bu adamın memlekete gidilmez. Boşanma biletini almış olursunuz
Anca en fazla 2+1 tutacağım küçük o da ileri de duruma göre dursun kimse kbakmasın evden vazgeçtim şuan uyuyor zaten sabaha kadr kalkmaz

Eşinizin memleketine gitmeyin neden gidiyorsunuz?

Siz çalışıyorsunuz burada, oraya girince ne olacak?

Kira da olsa kendi düzeninizi bozmayın.
Beni istda tutan bir şey yok yani xatrn evlilik kısmı içinde ayrılacağım işten en iyisi . Uzun bi zaman gitmeyi de düşünmüyorum zaten..

Bendeki tazminatı vadeliye atıyor ondan 600 geliyormuş 200 ude benm ev kirasından tamamlıyor geriye kalıyor 800 .. 500 u kardwsıme yolluyor geriye kalıyor bize 300 buyurun geçinin
Eşinizde bakkal hesabı yapacak kadar bile kafa yok. Matematik sıfır. Vadeliden gelen para sabit gelir midir yani paranın değeri zaman içinde eriyecek zaten. milyonları var da faizini yiyecek sanki.
Yatılı misafir dediğin yılda kaç gece kalır? Yılın yarısı sizde kalacak heralde. Göze batmamak için de abinler gelir demiş kurnaz sanıyor kendini. Bir de hemen ailemi istemiyosun diye duygu sömürüsü. İki göz yaşı da akıtsaydı.

Asgari ücret alıp Misafir sayısı kadar odalı ev bakması için “ayranı yok içmeye”... derler.

Bş de üstüne hiçe sayılıyorum 2. Plandayım .. Bana değer vermiyor
Eeee o zaman neden sabrediyorsunuz? Hemcinsim olarak gercekten böyle pısırık kadınları görünce cıldırıyorum. Direk ayrılın demiyorum. Çekin resti. Bunları bunları istemiyorum diye söyleyin. Yok hala hiçe sayılırsanız çok değerli ailesinin yanına postalayın gitsin.

Şu an gördüğüm kadarıyla seviyorsun bu yüzden kesin ifadeler kullanma sakın bitsin felan deme vermiyorum paramı de istemiyorum ben belki çalışmam de onu de bunu de ama bosanalim deme çünkü sen seviyorsun hazır değilsin geri dönersin .. sevgin biterse bosanabilirsin çünkü aksi halde bu kelimeyi kullanma derim ...ama ne istiyorsan onu yap cevabını ver saygini koruyup çatır çatır hakkını savun hayır de kısacası ... İsterse o der bosanalim diye ama sen hayır vermem de onu de bunu de çalışmam belki de senin maaşında yetmezse kiramı veremem başka şey için biriktiricem de vs..
Seviyorum tabi ki daha yeniyiz.. ben sadece duvarım şuan biraz ortada kalsın ne annesine gidebilsin ne bana gidebilsin kendi boşanmak isterse kendi bilir bişy demem .. zatrn ev alma kısmı yok vazgeçtim zaman geçsin böyle. Beni hiçe sayan bi adama bir şey yapmak istemiyorum zaten söyleyeceğim kararım kesin ev almak istemiyorum ve girmek istemiyorum paralar bende vadeli de kalsın eğer istersen tazminatını vadrliden çıkaralım kendi hesabına yatır derim

Eeee o zaman neden sabrediyorsunuz? Hemcinsim olarak gercekten böyle pısırık kadınları görünce cıldırıyorum. Direk ayrılın demiyorum. Çekin resti. Bunları bunları istemiyorum diye söyleyin. Yok hala hiçe sayılırsanız çok değerli ailesinin yanına postalayın gitsin.
Pısırık derken zatrn söyledim defalarca şuanda resti çektim xayrn ilgi alaka yok bildiğin duvarım buzdolabı isterse kendi gitsin annesine .. yanaşmaya çalışırsa da kbakma iyice düşün ben ciddiyim böle böle ev istemiyorum bu kadar çaba ma gördüğüm muamele sen aç kal kardeşim rahat etsin.

Pısırık derken zatrn söyledim defalarca şuanda resti çektim xayrn ilgi alaka yok bildiğin duvarım buzdolabı isterse kendi gitsin annesine .. yanaşmaya çalışırsa da kbakma iyice düşün ben ciddiyim böle böle ev istemiyorum bu kadar çaba ma gördüğüm muamele sen aç kal kardeşim rahat etsin.
Peki hanımefendinin dediği gibi krediyi nasil çekecek?? Geliri yoksa o kadar? Sizin aylık 6 binlik geliriniz var mı?

Siz bu arada birde kardeşine mi para gönderiyorsunuz ?
Allah aşkına sizin altınlarınızla, sizin tazminatınızla ve sizin maaşınızla birseyler yapıp erkeklik taslayıp sizi hiçe saymalarını izin vermeyin.

Allah aşkına sizin altınlarınızla, sizin tazminatınızla ve sizin maaşınızla birseyler yapıp erkeklik taslayıp sizi hiçe saymalarını izin vermeyin.
Ben göndermiyorum eşim maaşını bana verir hesap bende döner bende eşimin maaşından kira ve kardesine para gönderirim

Ben göndermiyorum eşim maaşını bana verir hesap bende döner bende eşimin maaşından kira ve kardesine para göndwririm

Asgari ücretle işe girecek diyorsunuz ay kim versin ona aylık ödemesi 3800 olan krediyi ya. Gitsin bankaya da alsın boyunun ölçüsünü. Ayranı yok içmeye tahteravan beğenmiyo beyefendi. Anasının evinde de misafir yatak odaları vardı çünkü.

Yaşınız 34. Eski bi kaç konunuzu da biliyorum. Boşa zaman harcıyorsunuz bu adamla malesef.

Asgari ücretle işe girecek diyorsunuz ay kim versin ona aylık ödemesi 3800 olan krediyi ya. Gitsin bankaya da alsın boyunun ölçüsünü. Ayranı yok içmeye tahteravan beğenmiyo beyefendi. Anasının evinde de misafir yatak odaları vardı çünkü.

Yaşınız 34. Eski bi kaç konunuzu da biliyorum. Boşa zaman harcıyorsunuz bu adamla malesef.
Krediyi ben çekeceğim maalesef . Yani çekecektim ama erken olduguna karar verdim

Kopmaya devam et. O zaman arkadaşımda aldı peşinat verdi evi ipotek gösterdi kredi çıktı bence siz öğrenin kendinize gülün
Banka bordro istiyor konusahibicim, herkes villa alsın villayı ipotek göstersin, banka tamam desin. Var mı böyle bir dünya? Sizin bu tezinizle yoldan geçen herkes kredi çeker.

Back
X