- 23 Ağustos 2020
- 4.295
- 7.793
- 108
- 34
Ee neye güvenip o kadar kredi çekiyorEşimin memleketine yerleşeceğiz.orafa iş bulacak olsa olsa ya asgari ücret yada 3bin olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee neye güvenip o kadar kredi çekiyorEşimin memleketine yerleşeceğiz.orafa iş bulacak olsa olsa ya asgari ücret yada 3bin olur
OkLafı siz evirip çeviriyorsunuz, doğru ifade edemiyorsunuz.
Evi alacağız sonra ben kredi çekeceğim yazmayın o zaman.
Ev kredisine ben başvuracağım öyle alacağız demeniz yeterli. Sanki iki ayrı olaydan bahsediyorsunuz gibi yazmanıza gerek yok.
Bu peşinat verme olayı sizin kredi için başvurmanizdan sonra oluyor zaten. Siz sonra kredi çekmiyorsunuz ki.
Bu kadar insan yanlış anlamadi, siz yanlış ifade ettiniz kendinizi.
Belki deger gorurum, sever diye adama elindeki altini, parayi her seyi veriyor. Adam da esine aldiracagi eve kendi anasini kardeslerini nasil yerlestiririmin derdinde.Siz asıl dert etmeniz gereken şeyleri atlayıp buna mı takıldıniz ?
Bir şartlarda ev almada sorun yok yani?
Kocanız aileci, siz kocacı.
Xaten böyle düşünmesi saçma şuan söyledim kendisine amacını derdini bi söyle diye mantığın alıyor mu dedimeve giren para 10 bin ustunde olmali ki 3800 odemesi olsun, kalaniyla borc odeyin, o eve esya alin, cocuk buyutun, kendiniz yiyin icin.. su esinizin yaptigi hesap hayatimda duydugum en sacma hesaplardan. yanlis anlamayin beni ama geliri bu kadar olan insanin 4+1 dublekste ne isi var.. onun isinmasi, faturasi, giderleri.. odemekle bitmiyor ki evi cekip cevirebilecek para yokki esinizde..
Ben demişim zamanında gerekirse borcumu öderim aç kalırım diye o da bana istinaden demiş iyi de be adam ben dedim sennde işine gelmiş kardesjne para gidiyo diye karın aç kalacak kısmıAilesi gelip kalsın diye büyük ev alacak, sen istemeyince sana çemkirecek
Krediyi sen çekeceksin,
Senin Vadeli hesabında gelen para,
Senin kiradaki evinden gelen para
Senin tazminatından gelen para,
ama sen gerekirse aç kalacaksın.
40 küsür yaşında adam bu yaşa kadar ev almamış ta şimdi mi alası gelmiş? Alır tabi bulmuş sömürecek para kaynağını
Ev alma fikrinden caydım zaten . Kendmi yıpratmak başka bir şey değil. Ağzıma geleni de saydım ya dedim amacınj niyetini niyetinizi yazarsın adam gibi beni hiçe sayan beni düşünmeyen ailesini önde tutan bi adam söyleyeceğim tek şey devam et böyle sonuçlarına katlanan ben olmayacağım yazdımKocanız aileci, siz kocacı.
Ayranı yok içmeye, tahtırevanla gider wc ye hesabı.
Paranız yok, oturmuş bir evliliğiniz yok. Sanki kaçıyormuş gibi nedir bu ev alma telaşı?
Önce bir aile olmayı başarın.
Yani. İpini salın gitsin.Ev alma fikrinden caydım zaten . Kendmi yıpratmak başka bir şey değil. Ağzıma geleni de saydım ya dedim amacınj niyetini niyetinizi yazarsın adam gibi beni hiçe sayan beni düşünmeyen ailesini önde tutan bi adam söyleyeceğim tek şey devam et böyle sonuçlarına katlanan ben olmayacağım yazdım
Saldım şuan bir şey yazmadı geldi direk geldi duş aldı yattı yemek bile yemedi bende çağırmadım yemeğe. Eğer yanaşmaya kalkarsa kbakmasın ben ciddiyim sende biraz düşün diyeceğim en iyisi bu ..Yani. İpini salın gitsin.
Sizsiz daha mutlu olacak gibi.
Bş de üstüne hiçe sayılıyorum 2. Plandayım .. Bana değer vermiyorHayatımda bu kadar saçma birsey daha okumamıştım. Adamın geliri 3000 , kredinin ödemesi 3800. Bankadan kredi çıkmaz ki zaten.
Ayrıca siz olmasanız eşiniz hiç birsey yapamaz. Ne ev kredisi , ne peşinat. Farkındasınız değil mi kendi paranızla rezil olduğunuzun ?
Şu an herşey zor geliyordur biliyorum ama çabala çabalama demiyorum ama inan bana çok gençsin ve dünyaya bir kere geliyoruz kimi baba yapmaya çalıştığına dikkat et çünkü ayrılsan bile hep o babası kalacak ...ve eskidendi boşanmış kişilerle evlenmeme klişesi..erkekler artık biliyor boşanmış boşanmamis farketmez herkes bir, önemli olan iyi insan olmak yani adam olanlar bunu biliyor gerisini çöpe at zatenBş de üstüne hiçe sayılıyorum 2. Plandayım .. Bana değer vermiyor
Zor geliyor evet 7aydır evliyiz kaç defa konustım ilk başlarda eksiklerim vardır zamanla düzelir modu oldu ama koymaya başladı ev meselesi de tuzu biberi oldu düşünmemesi fln bak geldi yemek yemedi annemden öğrendim düşmüş ayağı toparlıyormuş suratına bakmadım görmedim yemek yemedi duş aldı gitti yattı kendi bilir artık . Bana desin ev almayalım kardesimn borcu bitsin sonra bakarız o zaman en azından 1 2 yıl geçer bizde nereye gideceksek kiraya çıkar gene gideriz sıkıntı yok ama para kalsın brnm hesabımda . Yanaşmaya çalışsa da kendi bilir ben ciddiyim diyeceğim ya aklını başına alır yada otur ciddi ciddi konusurz yol ayrımına girerizŞu an herşey zor geliyordur biliyorum ama çabala çabalama demiyorum ama inan bana çok gençsin ve dünyaya bir kere geliyoruz kimi baba yapmaya çalıştığına dikkat et çünkü ayrılsan bile hep o babası kalacak ...ve eskidendi boşanmış kişilerle evlenmeme klişesi..erkekler artık biliyor boşanmış boşanmamis farketmez herkes bir, önemli olan iyi insan olmak yani adam olanlar bunu biliyor gerisini çöpe at zaten
Ya neden saçma sapan seyler yazıyorsunuz klasik ev bulunur peşinat verilir ev bankaya ipotek ettirilir kredi çekilir hiç duymadınız mı evirip çeviyısunuz
Patronu tazminatını veriyor bende evlilik tazminatımı ve altınları bozdurduk vadeliye attıksiz ifade edemediniz niye herkes yanlış anlasın yoksa.
ipotek falan karıştırmadan krediyi ben çekeceğim deseydiniz yanlış anlaşılmazdı.
evin peşinatını kim verecek peki?
var mı peşinat için parası eşinizin?
Patronu tazminatını veriyor bende evlilik tazminatımı ve altınları bozdurduk vadeliye attık
Peki bu evlilik neden sürüyor???? Yani bir dur denmeli? Bu kadar varlığın içinde amaç ne? Koca mı? Tukururum böyle adamın ailesine. Bak çok sinirlendim. Haddini bildir bir şekilde ve dik dur! Ne lan bu senin ki aile de bu kızın ki ne?Bş de üstüne hiçe sayılıyorum 2. Plandayım .. Bana değer vermiyor
Yok kendi hesabımda hepsisizin tazminatınızın vadesiyle geçinmeyi borç ödemeyi düşünüyordu..
sizin eşte taşa sürecek akıl yok.
tazminat sizin altınlar sizin evden gelen kira sizin krediyi de siz çekin. kendinin bir tazminatı var ortada iş bulacak mı belli değil.
sakın girmeyin bu işe. paranız ortak hesapta değildir inşallah.