• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hakkında 2

Bence artık kimse çözmeye çalışmasın :) Hepsini okudum. Almadıkları evi ipotek yaptıracaklarını duyunca koptum. Kredi sisteminin açığını çözmüşler :)
Aha da paradoks. Eğer kredi borcunu ödeyemezlerse, borcunu ödeyemedikleri evi mi alacak ellerinden banka? 😂

Çalışacakmış üstüne de benm tazminatını vadeli ye yatırıyor oradan gelen faizi üstüne ekliyor 200 açıkta kalıyor onu da benm evimden gelen kira dan tamamlıyor 500 bize aylık kalıyor onu da kardeaine yatırsak biz açız
Sizin maddiyatiniza güvenerek ama sizi hiçe sayarak iş yapıyor siz de sesinizi çıkarmadan sus pus seyirci mi kalıyorsunuz?
Yıkarım o evi tepesine adamın da akli başına gelir.
Siz böyle evet hayatim neden canim diye sakin sakin cevaplar verirseniz daha çoooook ezilirsiniz,yazik olur

Eşimin memleketine yerleşeceğiz.orafa iş bulacak olsa olsa ya asgari ücret yada 3bin olur
Yanlis anladiysam duzeltin sizin kendinize ait bir eviniz var sanirim ve kira aliyorsnuz
1.işi olmayan adama kredi cikmaz
2.hadi kredi ciksa 3 bin maasi olan adama bahsettiginiz odemeli kredi cikmaz
3.bu adam sizin paraniza altininuza guvenip kendine ev aliyor evi alip sizide kapiya koyar hayatimda bu kadr sacma bi hesapla ev almaya kalkisan bi adam gormedim siz nasil cok normalmis gbi tamam diyip sustunuz hayret dogrusu🙄

ama evi aldıktan sonra çekicekmiş.. anladıysan amme hizmeti anlatıver sevabına :KK53:
Evirip çeviriyor lafı sadece.
Kendisi çekecekse babadan kalan evi ipotek ettirmeyi düşünüyordur.
Bunun yanlışlığınin farkında olduğu için öyle değil dedi.
Ya da karı koca başka bir evrende yaşıyor.

Hangisi daha kötü bilemedim. 😂

Benim tüm bu konudan anladigim: Bu adam konu sahibi ile maddi imkanlar icin evlenmis. Onun ne düsündügü ve hissettigi umrunda degil. O büyük evi sadece ailesini de yanina getirebilmek icin istiyor. Kendisi donsuzun teki oldugu icin bunun icin de konu sahibini kullaniyor. Zaten ailesini getirmek istese ona söz hakki tanimayacak. Cocuk yapsa bile annesini getirip konu sahibini hemen ise geri gönderecek cünkü o kredileri birileri ödeyecek. Konu sahibi gözlerini cabuk acsan iyi olur. Cünkü sen kendi hayatinda bu kadar az söz hakki sahibi olursan seni köle gibi kullanirlar.

Eşinizin daha ortada işi yok.
Asgari ücret anca anlir diyorsunuz hadi biraz fazla alsın 3000 olsun 3800 TL nasıl aylık ödemeli kredi çıkacak size ?
Evi aldıktan sonra nasıl ipotek ettiriyorsunuz, ev zaten borcu bitene kadar banka ipotekli :)
Hepsi bir kenara 4+1 ev alıp ailesini de yanına alıp borcu beraber ödeyeceksiniz o halde :)
Bunun başka bir açıklaması olamaz

Bir kişi de dememiş.
3 bin maaşlı birime 3800 ödemeli kredi nasıl çıkar diye..

Bir kere büyük evi ısıtması dert temizliği dert.
Yılda bir iki yatıya gelecekler için ne bu tantana?

Bütün sene aileler doluşacak eve galiba.

Ee zahmet edip ev almasaydınız.
Ailelerin yanına yerleşseydiniz.

Bir kişi de dememiş.

Ben dedim valla ahvxshvda

Bendeki tazminatı vadeliye atıyor ondan 600 geliyormuş 200 ude benm ev kirasından tamamlıyor geriye kalıyor 800 .. 500 u kardwsıme yolluyor geriye kalıyor bize 300 buyurun geçinin
Eşiniz hesap işlerinde pek iyi değil sanırım.
Yazdığınız rakamlarla 2000 tl lik bir krediyi bile zor ödersiniz.
Ayağınızı yorganiniza gore uzatmak lazım. 3 günlük dünyada mekan sahibi olmak güzel birşey ama bunun için bu kadaar eziyeti göze almak bana mantıklı gelmiyor.
Yeni ev aldık kredimiz 1 yıl otelemeli ,sizin gelirinizden fazla gelirimiz var ödememiz 3000 olacak ama bu pahalilikta zorlanmamak için şimdiden biriktiriyoruz.acil birşey olursa kullanmak için hesabınızı iyi yapın. herkes geniş ferah evlerde oturmak ister ama huzur cok onemli

Bence artık kimse çözmeye çalışmasın :) Hepsini okudum. Almadıkları evi ipotek yaptıracaklarını duyunca koptum. Kredi sisteminin açığını çözmüşler :)
Kopmaya devam et. O zaman arkadaşımda aldı peşinat verdi evi ipotek gösterdi kredi çıktı bence siz öğrenin kendinize gülün

Bir kişi de dememiş.

Yok o soruldu, krediyi konu sahibi çekecekmiş 😄

Eşin annesini yanına hazırlıyor olmasın ? Gelen kişiyi bi kaç gün illa bi yere yatırırsın. Ama sanırım eşin bu kalma sürecini baya arttıracak gibi.

Evirip çeviriyor lafı sadece.
Kendisi çekecekse babadan kalan evi ipotek ettirmeyi düşünüyordur.
Bunun yanlışlığınin farkında olduğu için öyle değil dedi.
Ya da karı koca başka bir evrende yaşıyor.

Hangisi daha kötü bilemedim. 😂
Ya neden saçma sapan seyler yazıyorsunuz klasik ev bulunur peşinat verilir ev bankaya ipotek ettirilir kredi çekilir hiç duymadınız mı evirip çeviyısunuz

Ya neden saçma sapan seyler yazıyorsunuz klasik ev bulunur peşinat verilir ev bankaya ipotek ettirilir kredi çekilir hiç duymadınız mı evirip çeviyısunuz
Lafı siz evirip çeviriyorsunuz, doğru ifade edemiyorsunuz.

Evi alacağız sonra ben kredi çekeceğim yazmayın o zaman.

Ev kredisine ben başvuracağım öyle alacağız demeniz yeterli. Sanki iki ayrı olaydan bahsediyorsunuz gibi yazmanıza gerek yok.
Bu peşinat verme olayı sizin kredi için başvurmanizdan sonra oluyor zaten. Siz sonra kredi çekmiyorsunuz ki.

Bu kadar insan yanlış anlamadi, siz yanlış ifade ettiniz kendinizi.

Back