Eşim gece uyanıp

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
4.843
4.376
Merhaba herkese
Direkt konuya gireceğim eşim son birkaç yıldır gece uyanıp ilişkiye girmek istiyor uyanık haliyle sevişir ama o halde iken direkt yapar yani hazır vaziyette uyanıyor :)
Çok sordum rüya mı görüyorsun hayırdır,hayır yorgunluğum geçiyor ondan diyor ama bilemedim karşılaşan var mı ya da normal mi sizce ?
Bu aralar taktım

Kisisel temizligine her iki tarafta özrn gosteriyorsa (yatmadan once dus aliniyorsa) ki bu aliskanlik meselesi esimle ben bu sekilde yataga gireriz genelde uykudan uyanip iliskiye girmekten ben zevk aliyorum tabi direk sonuca ulasmiyorz sevişmeden olmaz

O konuda biz de çok dikkatliyiz hatta eşim ekstra dikkatlidir günahını almayayım ama önceleri yoktu böyle bir huyu ondan tuhaf geliyor

O konuda biz de çok dikkatliyiz hatta eşim ekstra dikkatlidir günahını almayayım ama önceleri yoktu böyle bir huyu ondan tuhaf geliyor
Akisına bırak illa hali hazirda anlasmali olacak diye bir kural yok böylesi daha zevkli oluyor aksine hafif uyku sersemi daha rahat kivama geliyo insan

Seninki de dert mi kuzum ya benim koca yanimda bile yatmiyor gece uyanip istemesine de raziyim uyanikken de istemiyor

Mune konuyu başka yere mi taşımalı acaba.ucu açık bir konuya gidecek gibi.

Rahatsız mı oluyosun bunu eşine anlatmaya calis bence.
He yok hoşuma gidiyor ama anlam veremiyorum dersen ayrı.

Erkekler niyese seviyo uyanip uyandirip yapmayi manyaklarmi ne sabahin 5inde wcye gidip beni uyandirip iliski yasadigimi bilirim ayni seyi sordum hosuma gidiyo seninle uykulu uykulu yapmayi demisti uykumdan gozumu acamiyorum hosumada gidiyo ama put gibi yattip olup bitiyo genelde

Belki de uyumuyordur o ara

Benim eşimde aynen böyle acaba benimkinde bir sorun mu var diyordumgenellikle ben pek oralı olmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…