Kisisel temizligine her iki tarafta özrn gosteriyorsa (yatmadan once dus aliniyorsa) ki bu aliskanlik meselesi esimle ben bu sekilde yataga gireriz genelde uykudan uyanip iliskiye girmekten ben zevk aliyorum tabi direk sonuca ulasmiyorz sevişmeden olmazMerhaba herkese
Direkt konuya gireceğim eşim son birkaç yıldır gece uyanıp ilişkiye girmek istiyor uyanık haliyle sevişir ama o halde iken direkt yapar yani hazır vaziyette uyanıyor :)
Çok sordum rüya mı görüyorsun hayırdır,hayır yorgunluğum geçiyor ondan diyor ama bilemedim karşılaşan var mı ya da normal mi sizce ?
Bu aralar taktım
O konuda biz de çok dikkatliyiz hatta eşim ekstra dikkatlidir günahını almayayım ama önceleri yoktu böyle bir huyu ondan tuhaf geliyorKisisel temizligine her iki tarafta özrn gosteriyorsa (yatmadan once dus aliniyorsa) ki bu aliskanlik meselesi esimle ben bu sekilde yataga gireriz genelde uykudan uyanip iliskiye girmekten ben zevk aliyorum tabi direk sonuca ulasmiyorz sevişmeden olmaz
Akisına bırak illa hali hazirda anlasmali olacak diye bir kural yok böylesi daha zevkli oluyor aksine hafif uyku sersemi daha rahat kivama geliyo insanO konuda biz de çok dikkatliyiz hatta eşim ekstra dikkatlidir günahını almayayım ama önceleri yoktu böyle bir huyu ondan tuhaf geliyor
Ah komşum dur bakalım daha nelerle karsilasicazYok ben karşılaşmadım
Seninki de dert mi kuzum ya benim koca yanimda bile yatmiyorMerhaba herkese
Direkt konuya gireceğim eşim son birkaç yıldır gece uyanıp ilişkiye girmek istiyor uyanık haliyle sevişir ama o halde iken direkt yapar yani hazır vaziyette uyanıyor :)
Çok sordum rüya mı görüyorsun hayırdır,hayır yorgunluğum geçiyor ondan diyor ama bilemedim karşılaşan var mı ya da normal mi sizce ?
Bu aralar taktım
Sen başlat belki zevk alacak ilk hamle senden sonrasi esinden gelecek dene bnceYok ben karşılaşmadım
Hep mi bu saate denk gelirAh komşum dur bakalım daha nelerle karsilasicaz
Rahatsız mı oluyosun bunu eşine anlatmaya calis bence.Merhaba herkese
Bu aralar taktım
Yok ayol ne başlatıcam başlatacak koca yokSen başlat belki zevk alacak ilk hamle senden sonrasi esinden gelecek dene bnce
Belki de uyumuyordur o araMerhaba herkese
Bu aralar taktım
Benim eşimde aynen böyle acaba benimkinde bir sorun mu var diyordumMerhaba herkese
Bu aralar taktım