• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim gece benle uyumuyor haftanın toplasan 3 gecesi uyumuyor

Uyandır yatağa götür sende. :işsiz:
yapıyorum ama çok sıkıldım bu durumdan kendiliğinden yatmayı istemeli bence sadece ihtiyacı olduğu günler geliyo işi bitincede tekrar sabaha karşı kaliyo yataktan çocukların biri yanımıza gelse bahane edip

sende umursama bir süre bakalım ne yapacak kafasına dank eder belkide.
2 gündür karar aldım umursamıycam bu sefer ben koltukta yatıyorum anladı bişey demiyo artık yatmayalım diyeceğim çocuklarımız için bu evde yaşayalım ama bende uyumak istemiyorum diyeceğim

yapıyorum ama çok sıkıldım bu durumdan kendiliğinden yatmayı istemeli bence sadece ihtiyacı olduğu günler geliyo işi bitincede tekrar sabaha karşı kaliyo yataktan çocukların biri yanımıza gelse bahane edip

çocuklar neden yanınıza geliyor

bu bir bahane değil ki

çocuklar ve ikiniz yatakta rahat uyuyamazsınız tabii

yazın arada biz de gidip koltukta takılıyoruz ama bizim evde yatacak rahat yer yok

üçlü koltuk dışında bir yer olmadığı için de giden ertesi gece geri geliyor

ama bu hiç bizim aramızda sıkıntı olmadı

aylarca ayrı da yattık bir dönem ama bu da sıkıntı olmadı

tek çözümünüz konuşmak niyesini bulup onu çözmek

Benim eşim de özellikle tartıştığımız akşamlar televizyon karşısında uyuyakalır ne hikmetse. :işsiz: O yüzden konuyu okuyunca bi sinir geldi hiç sevmem çünkü bu yatak ayırma olayını. Başlarda kaldırır çağırırdım küs bile olsam. Artık çağırmıyorum kalkıp televizyonu kapatıp yatağa geçince 15dk sürmüyor gelmesi. :KK49: Sizin durum çok daha farklı belli ki. Ama çok çok iyi anlıyorum gerçekten sinir bozucu bişey. :sopa:

2 gündür karar aldım umursamıycam bu sefer ben koltukta yatıyorum anladı bişey demiyo artık yatmayalım diyeceğim çocuklarımız için bu evde yaşayalım ama bende uyumak istemiyorum diyeceğim
merak ettim cinsel hayatınız nasıl..
cocuklarımız için bu evde yaşayalım demeyn bence..
cocuklarım olsada böyle giderse olmaz ben mutsuzum gerekirse ayrılarım diye söyleyin korkutun gözünü ne yapacak baka
birde bu yatak mevzusu haric evliliğiniz genel anlamda nasıl ?

İhtiyacı olduğunda yatağa gelmesini biliyordur ama, siz hayat arkadaşınız onun ihtiyacını karşılayan bi mal değil.. almayın yatağa, hayır deyin de görsün gününü...

Back