• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim gece benle uyumuyor haftanın toplasan 3 gecesi uyumuyor

Aynı yatakta yatmamak insanın kafasında soru işareti bırakıyor işin gerçeği. Ben tek başıma yatmayı tercih ederim aslında ama bu durum evlendikten sonra geçerli değil. Yanımda sürekli kocamla beraber yatmaya alışmam gerekiyor. Kendi başına takılması eşinin yatağı varken koltukta uyuması kesinlikle normal değil....

Bence mantıklı değil böyle davranması.
Küçük kızım 2.5 yaşında uyuyana kadar yanımda yatar bazen büyük kızımda geliyo 4 kişi sıkış tepiş yatıyoruz sonra onlar uyuyunca kalkıp yataklarına götürüyoruz eşimde bende hayatta ayrı yatamayız doğumlarda bile yatmadı başka yerde. bence altında başka bir sebep vardır mutlaka güzelce konuşun eşinizle neden yatağa gelmediğini ve bu durumdan rahatsız olduğunuzu.

Unuttum yazmayı şunu da ekleyeyim;
Geçen hafta bir akşam enteresandır çok uykum geldi normalde çok yorgun olsam bile uyuyamam. Yatıyorum dedim geliyorum dedi ama gelmesini bekledim öyle uyudum gözüm kapalı olmasına rağmen. Anladım onun da niye ben yatmayıncabozulduğunu. Bir garip hissediyormuş insan sanki ev arkadaşı gibi oluyor:KK53:

Çocuklar uyanıp gelince alıp geri götür onlarla bi 10 dk dur sonra yatağına dön eşine sarıl uyu.
Çocuklar gelince rahat edemiyordur adam elbette.

Gece uykuda değilde telefonda olabilir mi ona bi bak salonda uyumak bahane olabilir.Arkadaşımın başına gelmişti ilk aklıma gelen bu oldu.

yapıyorum ama çok sıkıldım bu durumdan kendiliğinden yatmayı istemeli bence sadece ihtiyacı olduğu günler geliyo işi bitincede tekrar sabaha karşı kaliyo yataktan çocukların biri yanımıza gelse bahane edip

Çocuklarınız sizin yanınızdamı yatıyor...

hanımlar eşim geceleri hep koltukta uyumayı tercih ediyo müzik dinlerken uyuyakalıyo bireysel takılıyo çok sıkıldım bu durumdan
6 aylık evliyim evlendiğim günden beri eşim koltukta tv'nin karşısında uyuyor, yatak odasında benimle yatmıyor, çekyatı açtım ben yanına yattım 2 ay sonra kolum falan tutulunca yatak odasına ger döndüm o hala koltukta yatmaya devam ediyor yatağa gelmiyor.

Eşinizin amaci sizden ayri yatmak mi yani sizinle uyumak mi istemiyor? yoksa koltukta uyuklamak hoşuna mi gidiyor? eğer ilkiyse ciddi bi sorun oturup ciddi olarak konuşun ama ikincisi ise kolay. Benim eşim de tv izlerken koltukta uyuklamayi sever ben yatağa gecerken uyandiririm "hadi bakalim yatma vakti" diye uyku sersemi kuzu kuzu gelir yatar. bazi gecelerde ativeririm üstüne bi battaniye diğer koltuğa da ben yatarim odada uyuruz öylece.

Ayrica eşinizi neden yatakodasinda yataginda kulakliklarini takip muzik dinleyerek uyumuyor ki...

bu ara aynisini ben yapiyorum hamileyim bazen uyuyamiyorum takiyorum kulakligi sakin sakin uyuyakaliyorum koltukta eşim biraz bozuluyor ama napim rahat edemiyorum.oda rahat edemiyodur belki olabilir yani

hanımlar eşim geceleri hep koltukta uyumayı tercih ediyo müzik dinlerken uyuyakalıyo bireysel takılıyo çok sıkıldım bu durumdan
Başka biri olmasın hiç normal değil.Insan karısıyla uyumaz mi hem ne o eve gelince aşık gibi müzik dinleyerek uyumak.

Öncelikle karşınıza alın ve konuşun ... neden böyle yaptığını sorun .. Eğer çocukları bahane ederse bu sorunu halledin .. Zaten eşin böyle yapmasa bile çocukların kendi yataklarında uyuması lazım .. Eğer sorun çocuk değilse Yine de ayrı uyuyorsa başka bir sorun var demektir .. Yanımda yatmayan kocayı asla istemem ... Karı kocayı bağlayan en önemli şey bence yatak.odası

Benim eşimde tv karşısında uyumaya bayılıyor. Hatta şu an ben tv izlyrm o da yanımda uyuyor...

Fakat uykum gelidiğinde yatağımıza giderken kolundan tutup sallana sallana götürüyorum yatağa...

Sende kolundan tutup götürebilirsin, kalkmıyorsa bu durumu uyanıkken görüşün derim...

İşi nedir bilmiyorum ama belki ağır bir işte çalışıyorsa (Ağır derken kafa yoran işte olabilir)
Çocuklar odaya gelince uykusunu alamıyorsa, iş yerinde dalgın ve bedeni yorgun olur

Hastalandığımız zaman bile vücut kendini uykuda tedavi eder

Ben uykumu alamazsam hasta gibi dolaşırım tüm gün ve azıcık asabi olurum mesala

Çok abartılacak ve inatlaşacak bir durum göremedim şahsen

Yani uyku çok önemli insan sağlığı için

Ben başında beklerim kalkana kadar çekiştirrim .. hatta büyük kavga etmiş bile olsak bu böyle...” korkuyorum uyuyamıyorum “ derim. Kabusla uyandığımı bilir ztn.. yıllardır ayrı yatmadık.
Baştan engel olun ki devamı gelmesin.

Back