Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim gece benle uyumuyor haftanın toplasan 3 gecesi uyumuyor
Biz de zaman zaman ayrı yatarız. Bazen ben, genellikle de o başka bi yerde uyuyakalırız. Ben bunu hiç sorun etmiyorum. Eğer evliliğinizde başka sorunlar yoksa siz de etmeyin.
Ilk evlendigim zamanlar aklima geldi bekarken odam olmadigi icin salonda uyuyodum mecburiyetten. Evlenincede esim uyuyana kadar yaninda duruyodum yatagi yadirgadigim icin haliyle uyuyamiyodum salona gidip koltuga bi guzel yerlesip tv açıp oyle uyuyakaliyodum
Bizde 10 yıllık evliyiz ben erken yatarım genelde oğlum uykuya giderken bende uyuyirum çoğunlukla.Esim de gece TB izlerken koltukta uyuyakalir , gece 2-3 gibi uyanınca gelir yatağa. Ben rahatsız olmuyorum ama kişiden kişiye değişir belki. Hiç mi gelmiyor gece eşiniz yatağa geç te olsa
Nerede uyursa uyusun ,uyku degilde sorun cinsellik haric yakinlasmaniz yoksa sorun bu olurdu ,bizim ayri uyudugumuz cok oldu bebekler dogunca ,is guc vs derken