- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
- Konu Sahibi pembebalon2015
Şifre veremiyorsa muhakkak sakladığı bir şey vardır bence. İçinize kurt düşürmek istemem ama dikkat edin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve yeni üye oldum ve ilk açtığım konu... .............................................. Herkes gibi ilişkide güven benim için de çok önemlidir. Eşime çok güvendim çok güvenilir dürüst birisi olduğunu düşündüğüm için ikna oldum evliliğe.. Çünkü bu yaşa kadar kimse beni evliliğe ikna edemedi ve hala daha şaşkınım 7 ay içinde beni evliliğe ikna etti diye... Çok güvendiğim için facebook şifresini bile alma gereği duymamıştım.
Nikahtan 1 gün sonra bizde oturuyorduk ......................................................... onların yazdıklarını okumanı istemiyorum o yüzden istemiyorum dedi. Bende dedim ki senin mesajlarını neden okuyayım ki bi kız arkadaşın yazmadıkça dedim.. Bu facebok u kapatalım en güzeli dedi bende bana zararı yok kapatmak istemyorum dedim. ortak fac................................................ Hemen anlarım yalan söyleyince... hala daha öyle olduğunu düşünüyorum sonuçta güvenip inanıp evlendim hala daha arkasındayım ama içimi şeytan dürtüyor kızlar.... Sizce bu kadar güvendiğim insan beni yanıltabilir mi?
bu noktada da yanlış düşünüyorsunuz.Bazı dengesiz erkek arkadaşlarım var bazen bana çok dengesiz şekilde hitap ediyorlar onların yazdıklarını okumanı istemiyorum o yüzden istemiyorum dedi. Bende dedim ki senin mesajlarını neden okuyayım ki bi kız arkadaşın yazmadıkça dedim.. Bu facebok u kapatalım en güzeli dedi bende bana zararı yok kapatmak istemyorum dedim. ortak face açalım o zaman dedi ben de ortak face olayını sevmediğimi söyledim.. Şu an bu face olayını kafama çok takıyorum kızlar Bana son derece güven aşılayıp evliliğe ikna eden temiz saf masum görünen allah korkusu olan biri kendisi ... Yalan söylemeyi bile beceremez... Hemen anlarım yalan söyleyince... hala daha öyle olduğunu düşünüyorum sonuçta güvenip inanıp evlendim hala daha arkasındayım ama içimi şeytan dürtüyor kızlar.... Sizce bu kadar güvendiğim insan beni yanıltabilir mi?
bu noktada da yanlış düşünüyorsunuz.
ne biliyorsunuz bir erkekle aldatılmayacağınızı?
bu noktada da yanlış düşünüyorsunuz.
ne biliyorsunuz bir erkekle aldatılmayacağınızı?
bokeyl , naptın sen Konu sahibesinin eşi , arkadaşlarıyla sohbette edemeyecek şimdi. Konu sahibesi , hadi gel de ayıkla pirincin taşını şimdi.
bokeyl , naptın sen Konu sahibesinin eşi , arkadaşlarıyla sohbette edemeyecek şimdi. Konu sahibesi , hadi gel de ayıkla pirincin taşını şimdi.
valla mahvettin adamı
Dünyada saçma çirkin olay bitti de bumu kaldı en saçma en çirkine... :) Abartmayı seviyoruz galiba, ortak hesap işini ben de sevmem bu arada, o konuda haklısınız.rtak facebook hesabı da dünyanın en saçma ve çirkin olayı.
Kimseye koşulsuz güvenme taraftarı değilim ben, insanoğlu sonuçta herşey bizler için.Sizce bu kadar güvendiğim insan beni yanıltabilir mi?
Dünyada saçma çirkin olay bitti de bumu kaldı en saçma en çirkine... :) Abartmayı seviyoruz galiba, ortak hesap işini ben de sevmem bu arada, o konuda haklısınız.