• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim face şifresini söylemiyor:(

Valla biz de özeli kocamla yaşıyoruz ama ağdayı onunla yapmıyorum misal, iş hayatımda yapacaklarımı onunla konuşmuyorum, kaynanamı onunla çekiştirmiyorum, arkadaşımın cinsel hayat problemini onunla paylaşmıyorum. O da aynı şekilde maç muhabbetini benimle yapmıyor, aile efradının kendine özel sorunlarını benimle konuşmuyor vs.
Özel hayatı çok yanlış anlamışsınız:)

daha önce biliyodum fakat değiştirdi şimdi sordum güldü geçti bende ölesine sordm gibi yaptm
Bence ne yap ne et al şifresini , isterseniz psikopata bağlayın , gizlimiz saklımız mı var aramızda hayırdır ince işler mi diye racon kes :KK45:

Valla biz de özeli kocamla yaşıyoruz ama ağdayı onunla yapmıyorum misal, iş hayatımda yapacaklarımı onunla konuşmuyorum, kaynanamı onunla çekiştirmiyorum, arkadaşımın cinsel hayat problemini onunla paylaşmıyorum. O da aynı şekilde maç muhabbetini benimle yapmıyor, aile efradının kendine özel sorunlarını benimle konuşmuyor vs.
heh işte anlatmak istediğim tam da bu.
mesela dün akşam arkadaşım facebooktan mesaj atmış cinsel organımda garip bir şey var yarın doktora gideceğim kanser mi oluyorum diye.
şimdi benim kocam ya da erkek arkadaşım neden benim arkadaşımın vajinasındaki yaradan haberdar olsun ki? kadın belki kocasına bile bahsetmedi.
belki adama arkadaşı özel bir mesaj attı ve okutmak istemeyecek karısına elin adamının şeyiyle ilgili mesajı ya da arkadaşı barda tanıştığı kadınla geçirdiği geceyi sansürsüz anlattı (yok artık derseniz bunu yapan erkek tanıyorum)
özel yani, özel cidden

Boşan bence. Kesin bişey saklıyor hatta aldatiyor.

(Adamı bu evli olmayı her şeye burnunu sokmak sanan ve ozel hayata müdahale eden kadından kurtarmaya çalışıyorum kızlar çaktırmayın. Kıps)

nişamlyken bişey bakmak için sölemişti, dahe 1 ay önce değitirmiş benim eskiden vardı kapttım onun kendi face sadece sordum verde bişy bakayım gbisinden öle güldü geçti:)
siz bir skaınca görmüyorsanız kendinizinkini açıp şifresini değiştirin aynı tavırlar içine girin sakadığı bir şey yoksa anlaşılır o da sorar kendi şifresini verir. hemen kötü düşünmemek lazım tabi ama insan işkilleniyor işte. ben olsam şifreyi almak konusunda ısrarcı olurdum. bir yatağı bir hayatı bir ömrü paylaşırken bir şifreyi paylaşamaya hakkı var bence insanların :)

Üyesi olduğum hiçbir sosyal paylaşım sitesinin şifresini eşim bilmez.
Eşimin üyesi olduğu hiçbir sosyal paylaşım sitesinin şifresini ben bilmem.
İkimiz de birbirimizden istemedik hiçbir zaman...

Birbirini kontrol eden, şifrelerini bilen çiftleri görünce, okuyunca acaba biz mi hata yapıyoruz birbirimize güvenmekle diyorum..

ölesine sordum yani versen e şifreni bir bakayım gülmeler arasında :)bir yandan da bak beni kıskanıyor şifremi istiyor onunda özeli olur diye düşündüm sıkmayayım adamı dedim kendimi sıktım:)yeni evliyiz bu arda benimde facem yok dipnot:)ekranı bana dönük olan bilgisayar face giriince şöle bir düzeltiliyr
Sende kendine bir hesap aç bakalım ne tepki vericek..

vala benımkıde bır ara tel sıfrelı gezerdı , face acardı benı eklemezdı, ben tesadufen gorurdum falan, hala sıfresını bılmıyorum ama telınden sureklı gırebılıyorum face ıne. telde de artık şifre falan yok. arada o benımkıne gırer bakar ne yapmısım dıye, telımı kurcalar, bende onunkısıne bakarım ama bu su an ıcın guvensızlık degıl merak sadece ;) ıstedıgı kadar baksın hem nolcek kı gızlı bırsey olmasına karsıyım ben...

ayrıca sızı kızdırmak ıcınde soylemıyor olabılır sıfresını, sureklı kurcalıyorsanız falan..

Valla biz de özeli kocamla yaşıyoruz ama ağdayı onunla yapmıyorum misal, iş hayatımda yapacaklarımı onunla konuşmuyorum, kaynanamı onunla çekiştirmiyorum, arkadaşımın cinsel hayat problemini onunla paylaşmıyorum. O da aynı şekilde maç muhabbetini benimle yapmıyor, aile efradının kendine özel sorunlarını benimle konuşmuyors.
ne yani facede de bunları mı paylaşıyonuz anlamadım şifreyle ne ilgisi var :)

vala benımkıde bır ara tel sıfrelı gezerdı , face acardı benı eklemezdı, ben tesadufen gorurdum falan, hala sıfresını bılmıyorum ama telınden sureklı gırebılıyorum face ıne. telde de artık şifre falan yok. arada o benımkıne gırer bakar ne yapmısım dıye, telımı kurcalar, bende onunkısıne bakarım ama bu su an ıcın guvensızlık degıl merak sadece :KK66: ıstedıgı kadar baksın hem nolcek kı gızlı bırsey olmasına karsıyım ben...

ayrıca sız.ı kızdırmak ıcınde soylemıyor olabılır sıfresını, sureklı kurcalıyorsanız falan..[/QUOTbende bu konuda gizliliğe karşıyım

şimdi bence pratikte onun da özeli olmalı ama gerçek hayatta bende bunu pek uygulayamıyorum. Hani bilmesem sıkıntı yok ama istediğimde vermiyorsa ister istemez şüpheye düşerim ben seni haklı buldum konu sahibi.
var tabiki herkesin kendine ait özeli vıc vıc değiliz öle maça gider denize gider halı sahaya gider arkadaşlarıyla yemeğe gider bensiz daha var böle şeyler

Daha önceden şifreyi biliyorsan ve pat diye değiştirip, sormana rağmen vermiyorsa şifreyi.. ya verecek ya verecek :KK12:

Back
X