- 28 Temmuz 2013
- 224
- 77
- 53
Iyi yapıyor, özel diye birşey var canım.
Öyle de facebooktaki tek özel hayat falancanın profiline bakma muhabbeti olur anca ya da mesajlaşma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi yapıyor, özel diye birşey var canım.
Haklısın canım, ama yinede o onun özeli. Zaten o raddeye geldiyse demekki Problem var, oda sadece şifreyi bilmekle çözülmez.Öyle de facebooktaki tek özel hayat falancanın profiline bakma muhabbeti olur anca ya da mesajlaşma.
Aynen ya konu açıp insanları birbirine düşürüp kaçtı canım bizim için diyosan ortak açtık aslında bir ara ama benim eepeski erkek arkadaşım her türlü bizi bulup rahatsız ettiğinden dolayı ben artık adıma açmıyorum savclılık ...v.s artıkKarakter meselesi canım, ben ne isterim ne veririm mesela. Bir şey mi yapıyorum facebook'ta hayır zaten ayda yılda bir girer kedi-köpek sahiplendirme ilanı paylaşırım ama adı üzerinde benim kişisel profilim. Tıpki kişisel bilgisayarım gibi, şifremi vermem.
Velhasıl adam önceden verip şimdi vermiyorsa bence şüphelenmek yerine konu sahibi kendini bir incelemeli. Dediğin gibi ya mudahale ediyordur, ya o oyun zımbırtısından çıkıyordur olay. Zaten madem ortak kullanılıyor o halde ortak isimle açsalarmış. Gerçi ona da ayrı sinir olurum ama Mandıra filozofu gibi ben bu akşam herşeye karşıyım
Bu arada konu sahibi ortada yok... Keklenmiş olabiliriz...
Aynen ya konu açıp insanları birbirine düşürüp kaçtı canım bizim için diyosan ortak açtık aslında bir ara ama benim eepeski erkek arkadaşım her türlü bizi bulup rahatsız ettiğinden dolayı ben artık adıma açmıyorum savclılık ...v.s artık
uğraşmak istemiyorum kaç defa gittim ama sonuç yok artık kendi adıma ortak da da her türlü buluyor bir arkadaşımızı taklit edip kendini eklettiriyor ya da başka şeyler hiçç çekemem dedimama erkek arkadaşsım da arkadaşlarıyla görüşebilsin benim yüzümden mağdur olmasın diye açtım o istemiyodu aslında,zorla facebook heheheh
bu konuda fikirler değişiyor canım ya herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapsın
sürekli güvensizlik olan ilişkiden zaten hayır gelmez ,yapcak bişi yok biri kaçıcak şifre değişcek diğeri şifre bulcak böyle sürer gider,bunlar aslında kimsenin istemediği tavırlar ama o da bir tercih
bende onun face şifresini bilmiyorum ,banada face açtırmıyor ama her istediğimde onun telinden girip onun facede gezebilkirim o yönden kısıtmala yok sadece inadındannnn vermioo şifreyiiiiiiiidaha önce biliyodum fakat değiştirdi şimdi sordum güldü geçti bende ölesine sordm gibi yaptm
oynamıyorum ortak facemiz yok onun sadce face benim yokEşinin facebooku üzerinden oyun oynuyorsun anladığım kadarıyla, haliyle eşe dosta sürekli oyun daveti gidiyordur. Bir kaç defa uyarıldıysa bu yüzden değiştirmiştir. Çünkü bu oyun istekleri gerçekten çok rahatsız edici, bana sabaha karşı 4 de bile bildirim geliyor devamlı aynı insanlardan.
Kendine bir facebook hesabı aç ve davranışlarını takip et bakalım ne yapacak...
Aynen ya konu açıp insanları birbirine düşürüp kaçtı canım bizim için diyosan ortak açtık aslında bir ara ama benim eepeski erkek arkadaşım her türlü bizi bulup rahatsız ettiğinden dolayı ben artık adıma açmıyorum savclılık ...v.s artık
uğraşmak istemiyorum kaç defa gittim ama sonuç yok artık kendi adıma ortak da da her türlü buluyor bir arkadaşımızı taklit edip kendini eklettiriyor ya da başka şeyler hiçç çekemem dedimama erkek arkadaşsım da arkadaşlarıyla görüşebilsin benim yüzümden mağdur olmasın diye açtım o istemiyodu aslında,zorla facebook heheheh
bu konuda fikirler değişiyor canım ya herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapsın
sürekli güvensizlik olan ilişkiden zaten hayır gelmez ,yapcak bişi yok biri kaçıcak şifre değişcek diğeri şifre bulcak böyle sürer gider,bunlar aslında kimsenin istemediği tavırlar ama o da bir tercih [/kaçmadık burdayız:)
şifresyi laf arasında sorduk diye ezik dediler :)yahu canını istemedik ne facebook şu ne özel alanmış yorumlara bakınca face eşittir özel alan ayrıca ortak kulannmıyoruz face benim yok ))Kızlar aldatılmadan varsayımlar üzerine konuşmayın boşuna o durumda ne yapacağınızı bilemezsiniz, aldatan düşünsün filan geçin bunları ya,her aldatılan kadın boşanıyor mu sizce, onlara da sorsanız anında boşarım,terkederim o düşünsün, beni aldatamaz türünden laflar söyler kim der ya eşim sevgilim beni aldatınca affederim diye.
Ya da eşini affeden kadınlar ezik veya aciz anlamına gelmez,durumunu bilemezsini,eşinin şifresini bilen isteyen kadında ezik değildir. şifre değiştiren koca dadır tuhaflık.
Başkasına da kendine de özgüvenin fazlası zarar,dikkat edin de büyük konuşmalarınız karşınıza çıkmasın büyük konuşmayın derim, umarım çıkmaz,çünkü neler diyip neler yapan çook kişiyle karşılaştıktan sonraaa kimseye tamamen güven olmaz kardeşim ! kendine bile.
yok mu vermeyen var mı diye sor bence :)) yoklama yaptım çevremden baya bilen varHala birbirine şifre veren kaldı mı ya?
nişamlyken bişey bakmak için sölemişti, dahe 1 ay önce değitirmiş benim eskiden vardı kapttım onun kendi face sadece sordum verde bişy bakayım gbisinden öle güldü geçti:)Şöyle bir şey var eğer bir şsy saklanma gereği duyuluyorsa bir sıkıntı vardır. Mesela ben eşimin şifresini biliyorum aöa girip kontrol etme gereği duymuyorum. Ama eğer eşim değiştirir neden değiştirdiğini ve yeni şifresini söylemezse ben o şifreyi kırar bakarım. Güven sarsıcı bir şey olmuş oluyor çünkü. Bir şey saklanıyor gizleniyorsa sebebi vardır bence.
özeli dibine kadar benle yaşayan birinin face ne kadar özeli olabilir anlamıyorum face çok özelsin beee:))yok ben hala facebookla ilgili efsanelere takılmış durumdayım. neler dönüyor oğlum facebookta ben paso Pearl's Peril oynamaktan hiçbir şeye bakmıyorum.
eğer öyle alengirli ortamlar varsa ben de gireyim, evde kalıcam yoksa
konu sahibi, facebook kocanın facebooku, adamın özeli, görmeni istemiyordur. hoş değil böyle şifre isteme, şifre vermiyor diye şüpheye düşme falan.
vermedi valla bende neden diye düşündüm altı üst face ben canımı bile vermyi düşünrken, bu klavye dünyasının şifresini vermedi:)ne olyoz lan diye şuara düşnmye baladım ama minik yuvamız aynı tatta huzurlu:)şimdi bence pratikte onun da özeli olmalı ama gerçek hayatta bende bunu pek uygulayamıyorum. Hani bilmesem sıkıntı yok ama istediğimde vermiyorsa ister istemez şüpheye düşerim ben seni haklı buldum konu sahibi.
nasıl yani özeli dibine kadar sizinle yaşıyor? aynı yatakta uyuyor, sevişiyorsunuz diye kocanızın özel bir hayatı olmadığını söylemeye çalışıyorsunuz sanırım.özeli dibine kadar benle yaşayan birinin face ne kadar özeli olabilir anlamıyorum face çok özelsin beee:))
Çok saçma.. Ergen gibi..yok mu vermeyen var mı diye sor bence :)) yoklama yaptım çevremden baya bilen var
şimdi bence pratikte onun da özeli olmalı ama gerçek hayatta bende bunu pek uygulayamıyorum. Hani bilmesem sıkıntı yok ama istediğimde vermiyorsa ister istemez şüpheye düşerim ben seni haklı buldum konu sahibi.
nasıl yani özeli dibine kadar sizinle yaşıyor? aynı yatakta uyuyor, sevişiyorsunuz diye kocanızın özel bir hayatı olmadığını söylemeye çalışıyorsunuz sanırım.
ama bence öyle değil.
kendi duyguları, kendi düşünceleri, sizden bağımsız bir ruh hali olan bir insandan bahsediyorsunuz.
elbette bu benim fikrim, eşiniz de memnunsa evliliğinizi dilediğiniz şekilde sürdürebilirsiniz ama eşiniz memnun değil gördüğüm üzere ki buraya danışmak için konu açmışsınız. ayrıca konu sahiplerinin konu açıp onları desteklemeyen mesajlar geldiğinde "he gülüm he" der gibi ortada onların kişiliğine bir saldırı yokken alaycı bir tavır içine girmelerini de çok yakışıksız buluyorum hazır siz yapmışken söylemiş olayım.
herkesin hayat görüşü farklıdır.
ben ortak facebook kullanmayı ancak 15-16 yaşındaki sevgililerin seviyesinde görüyorum mesela. ben birbirine şifre vermeyi ya da sevgili/koca istedi diye hesap kapatmayı da bir yetişkin için doğru bulmuyorum o yüzden de kendim yapmam.
evet benim evlendiğim adamdan hariç bir özelim olabilir.
örneğin facebookta kocamın görmesini istemediğim mesela benim cinsel hayatımla ilgili bir şey danışabilirim arkadaşıma, bunu kocama belli edip olayı büyütmeden çözmeyi tercih edebilirim, eğer çözemezsem eşimle konuşup bir yol bulmayı tercih edebilirim
ya da daha da önemlisi arkadaşım bana ikimizin arasında kalması gereken kocam da olsa asla kimseye söylememem gereken bir şey söyleyebilir o mesajda.
evet o yüzden değil kocam beni doğuran anam bile ne facebook şifremi bilebilir, ne telefonumu kurcalayabilir ne mesajlarımı okuyabilir hele bunları benden gizli yapmak benim için bir ayrılık sebebidir çünkü bu benim için özel hayata tecavüze girer ve kabul edebileceğim ya da affedebileceğim bir şey değil.
siz benden farklı bir insanız eşiniz de benden farklı bir insan, farklı düşünmeniz ve farklı bir evlilik hayatınıa sahip olmanız normal.
nasıl yani özeli dibine kadar sizinle yaşıyor? aynı yatakta uyuyor, sevişiyorsunuz diye kocanızın özel bir hayatı olmadığını söylemeye çalışıyorsunuz sanırım.
ama bence öyle değil.
kendi duyguları, kendi düşünceleri, sizden bağımsız bir ruh hali olan bir insandan bahsediyorsunuz.
elbette bu benim fikrim, eşiniz de memnunsa evliliğinizi dilediğiniz şekilde sürdürebilirsiniz ama eşiniz memnun değil gördüğüm üzere ki buraya danışmak için konu açmışsınız. ayrıca konu sahiplerinin konu açıp onları desteklemeyen mesajlar geldiğinde "he gülüm he" der gibi ortada onların kişiliğine bir saldırı yokken alaycı bir tavır içine girmelerini de çok yakışıksız buluyorum hazır siz yapmışken söylemiş olayım.
herkesin hayat görüşü farklıdır.
ben ortak facebook kullanmayı ancak 15-16 yaşındaki sevgililerin seviyesinde görüyorum mesela. ben birbirine şifre vermeyi ya da sevgili/koca istedi diye hesap kapatmayı da bir yetişkin için doğru bulmuyorum o yüzden de kendim yapmam.
evet benim evlendiğim adamdan hariç bir özelim olabilir.
örneğin facebookta kocamın görmesini istemediğim mesela benim cinsel hayatımla ilgili bir şey danışabilirim arkadaşıma, bunu kocama belli edip olayı büyütmeden çözmeyi tercih edebilirim, eğer çözemezsem eşimle konuşup bir yol bulmayı tercih edebilirim
ya da daha da önemlisi arkadaşım bana ikimizin arasında kalması gereken kocam da olsa asla kimseye söylememem gereken bir şey söyleyebilir o mesajda.
evet o yüzden değil kocam beni doğuran anam bile ne facebook şifremi bilebilir, ne telefonumu kurcalayabilir ne mesajlarımı okuyabilir hele bunları benden gizli yapmak benim için bir ayrılık sebebidir çünkü bu benim için özel hayata tecavüze girer ve kabul edebileceğim ya da affedebileceğim bir şey değil.çok güzel bir yazı olmuş fakat yanlış anlaşılmışım.özel sadce cinsellik değildirsize göre eşinizle öleyse bilemem tabi benim için her anlamda özellini paylaşmak derdini ailesi arkadaşları günlük telaşlarını sıkntısını herşey ya eş olmak bu özellik namhremlik yada özel alan facede olmaz ben bunu savunmuyorum klavye özeli olmaz face.herkesin kendine ait özel alnı var ilişkimizde zaten ben facebookta özel alan olduğunu düşünmüyorum.bu kadar basit olmaz face methiyeler düzdünüz herhalde siz orda baya özelsiniz ben gerçekten yanayım sorduk arkadaşım sadece yerden yere vurdunuz ergen yok çok basit herkes elizabet:))
siz benden farklı bir insanız eşiniz de benden farklı bir insan, farklı düşünmeniz ve farklı bir evlilik hayatınıa sahip olmanız normal.